אורח פורסם מרץ 13, 2010 דיווח פורסם מרץ 13, 2010 תיהיה אפשרות לסיים את הביקור רבע שעה מוקדם יותר? הרכבת האחרונה לחיפה יוצאת ב1332 ומחיפה צריך אוטובוסים הביתה.
Izik Bakshi פורסם מרץ 13, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 13, 2010 תיהיה אפשרות לסיים את הביקור רבע שעה מוקדם יותר? הרכבת האחרונה לחיפה יוצאת ב1332 ומחיפה צריך אוטובוסים הביתה. לא בטוח, מאחר ויש אוטובוס שלוקח אתכם לשטח האווירי בשעה מוגדרת שנקבעה מראש כי יש להם מן הסתם עוד נסיעות באותו יום. אבל בו נמתין לתשובה של אהרון.
Ron Peer פורסם מרץ 13, 2010 דיווח פורסם מרץ 13, 2010 בר,בדקתי את נושא הרכבות גם,ויש רכבת אחריה ב14:09 לא מדוייק.. קודם כל איני יודע לפי איזה לוח זמנים בדקת יתכן ויש שינויים כי פורסם כבר לוח הקיץ. בכל מקרה בדקתי באתר אנטרנט - בר נוסע ללב המפרץ ומשם לוקח אוטובוס צפונה למשגב לבית. לכן הרכבת אחרונה ללב המפרץ היא ב 13:32. הרכבת ב 14:08 היא עד חיפה בת גלים בלבד ולנהרייה לצפוניים יותר האחרונה יוצאת ב 13:08.
אורח פורסם מרץ 13, 2010 דיווח פורסם מרץ 13, 2010 בר,בדקתי את נושא הרכבות גם,ויש רכבת אחריה ב14:09 העניין הזה סגור. הרכבת בבוקר יוצאת מחוצות המפרץ ב7:48 ומגיעה לנתב"ג ב9:56, אז יהיה זמן להגיע למקום ההתכנסות.
חן מ פורסם מרץ 13, 2010 דיווח פורסם מרץ 13, 2010 נרשמתי...אבל לא רשמתי מספר וואטסים כי אני לא זוכר אותו...זה בסדר?כאילו אחרי ההרשמה זה חזר לי לדף הראשי שמשם אפשר להגיע לפורום להורדות וכו'
Lufthansa פורסם מרץ 14, 2010 דיווח פורסם מרץ 14, 2010 נרשמתי, לא ציינתי מספר ואסטים כי אין לי מספר הזה, מקווה שיהיה בסדר, תודה רבה.
AaronDagan פורסם מרץ 14, 2010 דיווח פורסם מרץ 14, 2010 כמה הערות נוספות שלי מעבר ובנוסף למה שנכתב למעלה: : 1. רצוי להגיע עם פריטים של VATIL (כובע, חולצה) 2. לא ביקשתי בשום שלב לציין מספר ואטסים. 3. כן ביקשתי חד משמעית לציין מספר ת.ז. ושם מלא (מכיוון שרש"ת דרשו זאת). ותודה רבה למיקי על הערותיו בנושא הרשמה והתייצבות. אני חושב שהדברים מאד ברורים ולא זקוקים לפירושים מיותרים ונוספים. מתוך כוונה שהביקור הזה יצליח לטובת כולם, אני אשתדל מאד להמשיך את המסורת הזו על בסיס התקדים שייצרנו. שבוע טוב ומוצלח לכולם.
חן מ פורסם מרץ 16, 2010 דיווח פורסם מרץ 16, 2010 אהרון\איציק,האם אפשר לקבל הדרכה איך להגיע לנקודת המפגש?באתר של רש"ת לא מצאתי תודה רבה
AaronDagan פורסם מרץ 16, 2010 דיווח פורסם מרץ 16, 2010 אהרון\איציק,האם אפשר לקבל הדרכה איך להגיע לנקודת המפגש?באתר של רש"ת לא מצאתיתודה רבה א. לא כל כך מבין מדוע לא מצאת באתר של רש"ת הסבר כיצד לנוע בשדה. ב. משרדי ישראייר - מקום המפגש - נמצאים בטרמינל 1, לכן אתה צריך להגיע לרחבה שמאחורי "אולם המגיעים" הישן של טרמינל 1 (כל זה היה כבר כתוב בפורום..........) ג. אם אתה מגיע ברכבת, אתה יורד בתחנה בטרמינל 3, לוקח אוטובוס שאטל צהוב של רש"ת לטרמינל 1 (כל 15 דקות עגולות, קרי: 015, 030, 045). ד. ממליץ לך לנסות לתאם עם חברים שמגיעים עם רכב מהכיוון שלך. בהצלחה ולהשמע.
חן מ פורסם מרץ 16, 2010 דיווח פורסם מרץ 16, 2010 השאטלים כמו שאני מבין נמצאים בתוך אולם הנוסעים של טרמינל 3?
Idan Traub פורסם מרץ 16, 2010 דיווח פורסם מרץ 16, 2010 השאטלים כמו שאני מבין נמצאים בתוך אולם הנוסעים של טרמינל 3? לא ממש בתוך אלה יותר ברכבת התחבורה הציבוריות כמה מטרים מערבה .
חן מ פורסם מרץ 16, 2010 דיווח פורסם מרץ 16, 2010 נכון אני יורד בתחנת הרכבת בנתב"ג,ועולה במדרגות הנעות אני נכנס לתוך השדה עצמו...אני מתכוון משם איך אני מגיע לשאטלים האלו? וסליחה שאני מעמיק בנושא,אף פעם לא נסעתי בשאטלים האלו
Ron Peer פורסם מרץ 16, 2010 דיווח פורסם מרץ 16, 2010 סליחה על השאלה אך לי מאחורי אולם נכנסים טרקין מצדה לא אומר כלום.. (אני יותר מכיר את טרמינל 3.) זה בתוך הטרמינל עצמו? כלומר למי שבא ברכב הכי נוח לחנות בחניון הח"חצי עגול " שצמוד לטרמינל 1?
E.Z פורסם מרץ 16, 2010 דיווח פורסם מרץ 16, 2010 אפשר לקבל תשובה בנושא השאטלים? לחרוג ממנהגי ואני יענה לקושיות שנובעות מחובר תעוזה עצמית אתה עולה במדרגות מהרכבת למלפלס 2 - לא נכנס לטרמינל, מפלס 2 זה מפלס התחבורה הציבורית של השדה שם על המדרכה אחת התחנות היא תחנת השאטל שמגיע כל רבע שעה בערך, אם אתה לא מוצא את התחנה או את העלייה למיפלס תשאל שם אנשים, ההסעה עוצרת בחניה לטווח ארוך בכמה תחנות העצירה בסקטור E שנמצאת גם מול חניית עובדי אלעל מתאימה או לחילופין תשאל את הנהג על הגעה לטרמינל אחד והוא יסביר לך שוב אותו עסק תשאל אנשים בשטח ויסבירו לך כל המתחם של טרמינל 1, אלעל והחנייה ארוכת הטווח זה לא אזור גדול. אם אחריי ההסברים האלה יהיה קשה לך להתמודד אני ממליץ לך להגיע בליווי הורים עד לשער אולם מצדה ושיחזירו אותך בתום הסיור