nadav_sho פורסם מרץ 12, 2010 דיווח פורסם מרץ 12, 2010 שמי נדב שושני, ואני שנה - שנתיים בערך רשום פה אבל אני טס פה בכמה חודשים האחרונים. באתי מרשת איבאו שם הייתי מדריך בצוות הכשרת טייסים של CVFR וחונך של IFR אז ככה שמי שמעוניין יכול ליצור איתי קשר בפרטי ואני יותר מאשמח ללמד/ לעזור לו. אני לא ממש מכיר פה את האנשים אז אני יישמח אם מי שמעוניין יוסיף אותי במסנג'ר או בסקייפ כדי שאני יתחיל לטוס פה עם כולם ואני יתחיל להכיר אתכם, שבת שלום
mickey lip פורסם מרץ 12, 2010 דיווח פורסם מרץ 12, 2010 ברוך הבא. אנא עבור על חוקי הפורום( קצת שונה ממה שאתה רגיל). אני שמח שאתה מוכן לשתף את הידע שלך עם כולם. לגבי הדרכת טייסים, יש לנו את IFS, אני בטוח שאם תפנה אליהם הם ישמחו לבחון את הידע שלך ולצרף אותך לצוות המדריכים במידה ותתאים. התאקלמות נעימה ומהירה.
אורח פורסם מרץ 13, 2010 דיווח פורסם מרץ 13, 2010 ברוך הבא! המסנג'ר שלי : bar_rodoy@hotmail.com אני אשמח לעזור לך בכל מה שקשור לואטסים.
Izik Bakshi פורסם מרץ 13, 2010 דיווח פורסם מרץ 13, 2010 ברוך הבא נדב, אתה מוזמן להצטרף לערב היכרות עם טייסים חדשים בקהילה, ולשאול שאלות. viewtopic.php?f=1&t=31509
Moshe Mizrahi פורסם מרץ 13, 2010 דיווח פורסם מרץ 13, 2010 ברוך הבא נדב, ובהצלחה! (אם בא לך לשתף איזה מפרט מחשב הרכבת בסופו של דבר אז נשמח לקרוא).
nadav_sho פורסם מרץ 13, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 13, 2010 ברוך הבא נדב, ובהצלחה!(אם בא לך לשתף איזה מפרט מחשב הרכבת בסופו של דבר אז נשמח לקרוא). בינתיים במקום לקנות חלקים למחשב אני נשאר עם שלי כי במקום ההורים שלי ממנים לי משלחת של שבועיים לגרמניה... אבל אבא שלי אמר שהוא ייתן לי את המחשב שלו שהוא גם לא רע 4 ליבות של 2.6 אם אני זוכר נכון.. ו4G RAM.... בקיצור המחשב שלו לא רע בכלל ותודה לכולכם
zvi rodes פורסם מרץ 13, 2010 דיווח פורסם מרץ 13, 2010 ברוך הבא למשפחתנו,בוא להכיר אותנו בכנס חיפה 2.4 ,ראה פרטים נוספים בפורום.בהצלחה.
nadav_sho פורסם מרץ 13, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 13, 2010 ברוך הבא למשפחתנו,בוא להכיר אותנו בכנס חיפה 2.4 ,ראה פרטים נוספים בפורום.בהצלחה. אני לא חושב שאבוא מכיוון שזה בדיוק התאריך יום ההולדת 16 שלי ואני בטח יחגוג עם המשפחה בבית.. וגם אאני גר בירושלים וזה סיפור לנסוע לחיפה ולחזור..