nuriel77 פורסם מרץ 14, 2010 דיווח פורסם מרץ 14, 2010 שלום חברים, דבר ראשון הרבה מאוד תודה לליאור אבינועם וגם להראל שעזרו לי במשך שעות רבות למצוא ולהתאים את הגובה הנכון. הנה הקובץ שיסדר את זה: Download the Height FIX for LLET X איך להתקין אותו? פשוט מאוד, לצאת מהסימולטור לגמרי, לגשת לתיקיה הראשית של FSX ואז אל תוך ה ADDON SCENERY. אחרי זה למצוא את ISRAEL ואז את ISP EILAT AIRPORT ואז את SCENERY .... שם אתם תראו קובץ עם בידיוק אותו השם כמו זה שמופיע לכם ב rar. פשוט מאוד להעתיק לשם את הקובץ החדש שהורדתם כאן (ז"א אפשר למוק או לשכתב את הקובץ הישן יותר) הקובץ יצורף בקרוב לחבילה כך שמי שיוריד אותה זה כבר יהיה מתוקן. תהנו!
Adam Waiser פורסם מרץ 14, 2010 דיווח פורסם מרץ 14, 2010 תודה רבה נוריאל עובד נהדר אפילו רואים את הנצנצים על המסלול... הסינרי מדהים דרך אגב...
אורח פורסם מרץ 15, 2010 דיווח פורסם מרץ 15, 2010 תודה רבה , אבל לא פועל לי. הסינרי נמצא מעל הלאנדקלאס ומתחת לשדה עצמו נמצא הBASE. אין לי מושג למה זה לא פועל לי.
nuriel77 פורסם מרץ 15, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 15, 2010 תודה רבה , אבל לא פועל לי. הסינרי נמצא מעל הלאנדקלאס ומתחת לשדה עצמו נמצא הBASE. אין לי מושג למה זה לא פועל לי. מה הקשר ל BASE? או שאתה מתכוון ל BASE TEXTURES של הלאנדקלאס? ומה בדיוק לא פועל? התיקון הזה הוא למדרכה. מה הבעיה אצלך? אם היה לך את אילת בטא אתה חייב להסיר את הכל. גם להסיר את הלאנדקלאס הישן ולהתקין החדש. ולהתקין את השדה מחדש ז"א זה שפרסמנו עכשיו, לא את הבטא או איזשהם אלמנטים ממנו. עדכן אותי...
אורח פורסם מרץ 15, 2010 דיווח פורסם מרץ 15, 2010 גם את הלאנדקלאס וגם את השדה מחקתי לגמרי והתקנתי מחדש. הדבר היחיד שהשארתי בלאנדקלאס זה הסידור שלו בסינרים ככה שהגרסא החדשה ישר תיקלט לסימולטור. אני לא רואה את המדרכה , אבל שאר השדה פועל נהדר. ועם השדה מגיע קובץ Eilat_X_BASE והוספתי אותו מתחת לשדה עצמו.
nuriel77 פורסם מרץ 15, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 15, 2010 הדבר היחיד שהשארתי בלאנדקלאס זה הסידור שלו בסינרים ככה שהגרסא החדשה ישר תיקלט לסימולטור. זאת טעות. צריך להסיר את הכל לגמרי, קודם מ FSX אחרי זה למחוק את התיקיות. אז רק להתקין חדש. אני לא רואה את המדרכה , אבל שאר השדה פועל נהדר. ועם השדה מגיע קובץ Eilat_X_BASE והוספתי אותו מתחת לשדה עצמו. אני חותם שאתה היחיד פה שנתקל בתיקיה בשם הזה. (זה מהגרסת בטא, כמו שאמרתי בתגובה הקודמת, שום אלמנטים מהבטא לא צריכים להשאר) אני מחקתי אותה מזמן, לא יודע מה היא עושה אצלך. והתיקיה הזו לא מגיעה עם השדה שפרסמנו עכשיו. אם עוד מישהו שהיה לו את הבטא נתקל בבעיות זה כי צריך להסיר את כל הבטא לחלוטין (למי שהיה), כפי שמסתמן השדה עובד טוב אצל כולם כולל המדרכה אחרי התיקון שעשיתי אתמול בלילה. זה מסביר את זה שלא עובד לך, כנראה יש לך בלאגן.
Moshe Mizrahi פורסם מרץ 15, 2010 דיווח פורסם מרץ 15, 2010 אחרי התיקון נראה מצוין, תודה רבה וכל הכבוד לכל העוסקים במלאכה!
Lior Avinoam פורסם מרץ 15, 2010 דיווח פורסם מרץ 15, 2010 משה, בבקשה! ונוריאל חח זה בסדר החזרתי לך על כל הטובות שעשית לי.. אחלה רעיון נתתי לך והמדרכה האדומה הסתדרה! להגביה את הטרמינל 4 מטר להוריד לאט לאט להגיע לגובה לוותר על החלק השני של המדרגות להגביה טיפה את המידרכה להרחיב את המדרכה וככה נוצר הסינרי היפה של נוריאל!! (לא הסינרי, התיקון למדרכה שעבדנו עליו המון) בהצלחה לכולם!
Moshe Mizrahi פורסם מרץ 15, 2010 דיווח פורסם מרץ 15, 2010 הקובץ יצורף בקרוב לחבילה כך שמי שיוריד אותה זה כבר יהיה מתוקן אולי כדאי להשאיר את זה בחבילה בתור תיקון אופציונלי לא כלול? הרי אצלך בהתקנה חלקה זה עבד טוב... סתם מעניין, מה קורה אצלך בהתקנה הנקייה ועם התיקון? הטרמינל "באוויר"?
nuriel77 פורסם מרץ 15, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 15, 2010 הקובץ יצורף בקרוב לחבילה כך שמי שיוריד אותה זה כבר יהיה מתוקן אולי כדאי להשאיר את זה בחבילה בתור תיקון אופציונלי לא כלול? הרי אצלך בהתקנה חלקה זה עבד טוב... סתם מעניין, מה קורה אצלך בהתקנה הנקייה ועם התיקון? הטרמינל "באוויר"? כן, תודק. בינתיים נשאיר את זה בתור אופציה. אצלי עם התיקון = טרמינל באויר. בכל אופן אני שמח שאצל כולם זה עובד כמו שצריך עכשיו.
Moshe Bensal פורסם מרץ 15, 2010 דיווח פורסם מרץ 15, 2010 וואאוו איזה סינרי יפה, כל הכבוד לכל העוסקים בזה, והמון תודה על השיתוף. שמתם לב לדגלים המתנוססים ומתנפנפים לתפארת מדינת ישראל בכניסה לטרמינל? ממש מדהים, יפה מאד.
אורח פורסם מרץ 15, 2010 דיווח פורסם מרץ 15, 2010 נוריאל , הבעיה סודרה. מה שקרה הוא שנשארה לי תיקית "Eilat" מהבטא ובטעות הוספתי אותה במקום ISP Eilat Airport. הסינרי פועל מצוין (גם עם המדרכה) ולפי דעתי הוא נראה טוב יותר מהרבה מהתוספים בתשלום.
Lior Avinoam פורסם מרץ 15, 2010 דיווח פורסם מרץ 15, 2010 נוריאל, יצא ממש יפה, כל הכבוד! סינרי הבא שלך יצא בתשלום! מי שלא שם לב, מאחורי הטרמינל יש אוטובוס של אגד בתחנה, ויש גם פתח בייוב..חח
Ido Rahav פורסם מרץ 15, 2010 דיווח פורסם מרץ 15, 2010 לאחר התיקון עכשיו המדרכה בסדר כמו שאתם רואים בתמונה. אך עדיין יש בעיות... צילום מלמעלה- אפשר לראות שהכביש לא בסדר ומקרוב יותר ובאופן כללי על השדה תודה רבה!
nuriel77 פורסם מרץ 15, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 15, 2010 נוריאל, יצא ממש יפה, כל הכבוד!סינרי הבא שלך יצא בתשלום! מי שלא שם לב, מאחורי הטרמינל יש אוטובוס של אגד בתחנה, ויש גם פתח בייוב..חח יש שני אוטובוסים. אם אתה רואה רק אחד, אתה יכול להציג יותר פריטים ע"י זה שתלך להגדרות DISPLAY SETTINGS של FSX ואז תשנה את ה SCENERY COMPLEXITY ליותר גבוה למשל DENSE או VERY DENSE. חילקתי ככה את הסינרי כדי שאפשר יהיה לבחור אם להעמיס על המחשב או לא. תראה מה ההגדרות שנוחות לך לאיזון ביצועים\איכות. עידו, גם אצלך, אני רואה שהגדר הכחולה לא מופיעה, אז אם אתה תגביר את ה SCENERY COMPLEXITY אתה תראה אפילו יותר עצמים. דרך אגב, מיותר לציין שאני מתעב אוטוגן? פשוט נורא איך שהסביבה של אילת נראית ב FSX בעיקר במבט מלמעלה. פנינת השדה בתוך מובלעת מכוערת של אוטוגן. אוי אילת מה עשו לך. אתם נותנים לי מוטיבציה לשחרר כמה שיותר מהר עצמים וביניינים לאילת! :-)
Ido Rahav פורסם מרץ 15, 2010 דיווח פורסם מרץ 15, 2010 נוריאל, יצא ממש יפה, כל הכבוד!סינרי הבא שלך יצא בתשלום! מי שלא שם לב, מאחורי הטרמינל יש אוטובוס של אגד בתחנה, ויש גם פתח בייוב..חח יש שני אוטובוסים. אם אתה רואה רק אחד, אתה יכול להציג יותר פריטים ע"י זה שתלך להגדרות DISPLAY SETTINGS של FSX ואז תשנה את ה SCENERY COMPLEXITY ליותר גבוה למשל DENSE או VERY DENSE. חילקתי ככה את הסינרי כדי שאפשר יהיה לבחור אם להעמיס על המחשב או לא. תראה מה ההגדרות שנוחות לך לאיזון ביצועים\איכות. עידו, גם אצלך, אני רואה שהגדר הכחולה לא מופיעה, אז אם אתה תגביר את ה SCENERY COMPLEXITY אתה תראה אפילו יותר עצמים. דרך אגב, מיותר לציין שאני מתעב אוטוגן? פשוט נורא איך שהסביבה של אילת נראית ב FSX בעיקר במבט מלמעלה. פנינת השדה בתוך מובלעת מכוערת של אוטוגן. אוי אילת מה עשו לך. אתם נותנים לי מוטיבציה לשחרר כמה שיותר מהר עצמים וביניינים לאילת! :-) אוקיי, סידרתי את זה תודה רבה!!! וכל הכבוד!!!