4X-STA פורסם מרץ 16, 2010 דיווח פורסם מרץ 16, 2010 הכוונה ל GLASS COCKPIT. ניסיתילתרגל איתו מכשירים לפני כמה דקות. כיילתי על NAV1 תדר 110.30 של בן גוריון והכל היה בסדר גמור מבחינת הכיוון. השאלה היא מדוע ה DME לא הופיע? הוא תמיד נשאר על 0 ? מישו מכיר את המטוס ויכול להסביר לי מה עשיתי לא בסדר?
תומר עינבר פורסם מרץ 16, 2010 דיווח פורסם מרץ 16, 2010 הבעיה של ה-G1000 הדיפולטי של הסימולטור זה חוסר אפשרויות שקיימות בו.צריך למצוא דרך (אולי דרך קיצור מקשים) להגדיר לו שיעבוד לפי VOR ולא לפי GPS. איך אני יודע? תראה למעלה את ה-DIS, הוא על 0.0, הצבע שלו הוא המקור שממנו הוא מקבל את המידע, הצבע הוא מג'נטה (Magenta), שזה תמיד אומר שה-GPS הוא המקור של המידע שלו, ברגע שתכניס נקודה ל-GPS אתה תראה שהוא גם יראה לך מרחק מהנקודה. אם אני אצליח למצוא איך להעביר למצב VOR (ירוק) אני אעדכן את ההודעה. בהצלחה.
4X-STA פורסם מרץ 16, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 16, 2010 הבעיה של ה-G1000 הדיפולטי של הסימולטור זה חוסר אפשרויות שקיימות בו.צריך למצוא דרך (אולי דרך קיצור מקשים) להגדיר לו שיעבוד לפי VOR ולא לפי GPS. איך אני יודע? תראה למעלה את ה-DIS, הוא על 0.0, הצבע שלו הוא המקור שממנו הוא מקבל את המידע, הצבע הוא מג'נטה (Magenta), שזה תמיד אומר שה-GPS הוא המקור של המידע שלו, ברגע שתכניס נקודה ל-GPS אתה תראה שהוא גם יראה לך מרחק מהנקודה. אם אני אצליח למצוא איך להעביר למצב VOR (ירוק) אני אעדכן את ההודעה.בהצלחה. תודה על התשובה אבל נראה לי שלא הבנתי משהו, אתה אומר בעצם שהוא מציג לי את ה VOR הנכון אבל את ה DME של נקודות ה GPS?
אורח פורסם מרץ 16, 2010 דיווח פורסם מרץ 16, 2010 לא את הDME , אלא את המרחק. כמו שאני מכיר את מיקרוסופט , תנסה לחפש מתג "GPS/NAV".
Idan Traub פורסם מרץ 16, 2010 דיווח פורסם מרץ 16, 2010 לא את הDME , אלא את המרחק. כמו שאני מכיר את מיקרוסופט , תנסה לחפש מתג "GPS/NAV". גם כמעט מאה אחוז שיש שילוב לחצנים שעושה את הפעולה גם אם לא קיים לחצן כזה פיסית בפאנל או שיש אפשרות להגדיר כזה בהגדרות הסימ . בכללי גם כל המערכת של הטייס אוטומטי קיימת בכל מטוס רק שלא בכל מטוס היא מקושרת לפאנל ולכן אפשר להתעסק איתה רק בשילוב לחצנים.
תומר עינבר פורסם מרץ 16, 2010 דיווח פורסם מרץ 16, 2010 יש בהגדרות לחצים כפתור שנקרא GPS/NAV (או משהו בסגנון), תבחר קיצור מקשים אם לא קיים. ומה שהתכוונתי זה שהוא מציג לך את הנתונים מה-GPS ולא מ-NAV.
4X-STA פורסם מרץ 17, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 17, 2010 יש בהגדרות לחצים כפתור שנקרא GPS/NAV (או משהו בסגנון), תבחר קיצור מקשים אם לא קיים.ומה שהתכוונתי זה שהוא מציג לך את הנתונים מה-GPS ולא מ-NAV. תודה רבה, יש לי הרגשה שזה יעזור לי מאוד :mrgreen: