עבור לתוכן
Yarden Gotlib

VATIL Night Show עונה 2- דרושים

Recommended Posts

פורסם

חטיבת ואטיל היקרה לאחר שקבלתי אישור מהמפיק הראשי- איציק בקשי לפתוח עונה שניה לסדרה שקבלה הכי הרבה רייטינג ברשת הזאת, אני פונה אליכם בבקשה כל פקח באשר הוא שיכול לתרום שעה ואפילו יותר (לנו לא אכפת) כל ערב או אפילו פעם בשבוע שישלח לי הודעה פרטית במייל או במסנ או פה או שיתפוס אותי בTS ואני אפרסם כל יום מי יעלה וככה בטוח תהיה יותר תנועה. עד כאן זהו הפורמט הרגיל רק שהפעם יש תוספות מיוחדות כל משגיח/ בוחן/ מדריך מוכן להשגיח על פקחים שצריכים זאת וכל פקח שצריך השגחות מוזמנים גם לפנות אלי ואני אסדר ביניכם וככה כולם יהנו! :mrgreen:

מסנ: y_b.g@hotmail.co.il

מייל: Ygotlib13@gmail.com

תודה

פורסם
אולי שכל פקח שיודע שהוא יעלה יפרסם בעצמו? ככל שיש יותר פיקוח יש יותר תנועה זה מאוד פשוט O_ם....

הבעיה שלא מפרסמים.

פורסם
אולי שכל פקח שיודע שהוא יעלה יפרסם בעצמו? ככל שיש יותר פיקוח יש יותר תנועה זה מאוד פשוט O_ם....

הבעיה שלא מפרסמים.

חלאס ילדים

הנה תקציר החדשות מהתקופה האחרונה:

העצות וההגיגים האלה כבר נטחנו פה בחודשים האחרונים יותר מדי ותמיד זה רק הביא לתוצאה ההפוכה, במקום לטוס ולפקח אנשים ישבו פה שעות העלו הצעות והתווכחו למה אין פיקוח. עד שבסוף גילינו שברגע שמפסיקים לקשקש על זה בפורום אשכרה עולים לטוס ולפקח! ראיתם מה זה?

בקיצור (ושלא תחשבו שזו רק בקשה) אני לא רוצה לראות פה הודעות וויכוחים כאלה יותר - לתשומת לב כולם.

ולפני שמתחיל פה שוב הוויכוח הרגיל - תחשבו שאת הזמן שאתם מבזבזים על לקרוא ולכתוב את אותם הדברים בפעם

ה1000 ניתן להוציא על טיסה או על למידה של נושא חדש בתחום התעופה ותאמינו או לא תמיד יש משהו חדש ללמוד

הנה קחו נושא ללימוד עצמי על חשבון הבית: חישוב מהירות הזדקרות בפניות.

מי שרוצה מוזמן לפתוח שרשור נפרד לטובת העניין ולנסות את מזלו

יאללה נתראה ברשת

פורסם

הבעיה שלא מפרסמים.

חלאס ילדים

הנה תקציר החדשות מהתקופה האחרונה:

העצות וההגיגים האלה כבר נטחנו פה בחודשים האחרונים יותר מדי ותמיד זה רק הביא לתוצאה ההפוכה, במקום לטוס ולפקח אנשים ישבו פה שעות העלו הצעות והתווכחו למה אין פיקוח. עד שבסוף גילינו שברגע שמפסיקים לקשקש על זה בפורום אשכרה עולים לטוס ולפקח! ראיתם מה זה?

בקיצור (ושלא תחשבו שזו רק בקשה) אני לא רוצה לראות פה הודעות וויכוחים כאלה יותר - לתשומת לב כולם.

ולפני שמתחיל פה שוב הוויכוח הרגיל - תחשבו שאת הזמן שאתם מבזבזים על לקרוא ולכתוב את אותם הדברים בפעם

ה1000 ניתן להוציא על טיסה או על למידה של נושא חדש בתחום התעופה ותאמינו או לא תמיד יש משהו חדש ללמוד

הנה קחו נושא ללימוד עצמי על חשבון הבית: חישוב מהירות הזדקרות בפניות.

מי שרוצה מוזמן לפתוח שרשור נפרד לטובת העניין ולנסות את מזלו

יאללה נתראה ברשת

בדוק ה"פ.

פורסם

שימו לב שעד היום אפילו לא פקח מוסמך אחד פנה אלי לפיקוח שלא לדבר על משגיחים שיוכלו מאד לעזור לפקחים תחת השגחות!

בכל מקרה אני יום יום בודק מיילים ולא קשה למצוא אותי במסנג'ר אם אתם עדיין רוצים שהפיקוח שלכם יפורסם תרימו 10 אצבעות ושלחו לי הודעה.

פורסם
כן אבל למה לשלוח לך כדאי שאתה תפרסם? בזמן הזה אפשר לפרסם לבד -_-"?

לא, פשוט כי אם מפרסמים מראש אז אנשים מתכננים שונה את הזמן

בזמן ששולחים לך הודעה פרטית (לוקח 30 שניות) אפשר לרשום אותו דבר בפורום.

ועד שאתה תראה את ההודעה יכולות לעבור כמה שעות, ואז זה יתפרסם עוד יותר מאוחר, אז פשוט עדיף שבן אדם שיודע שהוא יעלה לפקח פשוט יפרסם לבד.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...