AaronDagan פורסם מרץ 19, 2010 דיווח פורסם מרץ 19, 2010 שלום לכולם, תודות רבות: לכל החברים שהופיעו הבוקר במועד ובמקום, לכל השותפים שתרמו בצורה זו או אחרת - מיקי ואיציק ובכלל, כמה מילות סיכום ברשותכם: אני מאד נהנתי לארח אתכם היום במקום עבודתי בשנים האחרונות, ולחלק אתכם מקצת מהחוויות של היום-יום שלי, ולשתף אתכם בעשייה התעופתית שנקראת "ישראייר". אני מקווה שלמדתם כמה עובדות על החברה, על תוכניותיה ולאן היא שואפת במסגרת שוק התעופה האזרחית בישראל בימינו. התמונות שהעלתם רק מחזקות את התחושות שלי והרושם שבסך הכל היה לכם כייף. תודות לכל אחד מכם באופן אישי ולכולכם ביחד, חברים יקרים, חבריי ב-VATIL, והרשו לי לצרף כאן ברכת חג פסח שמח עם הרבה פעילות תחביבית.... להשמע.
Omer D פורסם מרץ 19, 2010 דיווח פורסם מרץ 19, 2010 היה סיור מדהים, כל הכבוד שהשקעת מזמנך והרצאת בצורה מעניינת וכיפית.... תודה גם למיקי ואיציק! נהנתי מאוד, תודה רבה..
Izik Bakshi פורסם מרץ 20, 2010 דיווח פורסם מרץ 20, 2010 תודה רבה לאהרון על היוזמה היפה לאירוע, שמחתי לקחת חלק ואני מקווה שכולם עשו חיים!
AaronDagan פורסם מרץ 20, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 20, 2010 אהרון אתה יכול לבדוק בבקשה הודעות פרטיות. בדקתי ועניתי. להשמע.