Mark163 פורסם מרץ 21, 2010 דיווח פורסם מרץ 21, 2010 בערך לפני 5-6 חודשים היה משהו שנקרא ONLINE DAY, ביום שבת מ-7 עד 11 פיקוח כל הארץ (או לפחות חלק :| ). מה קרה עם זה דווקא היה מלא תנועה בדרך כלל וגם אני זוכר שעשו כל מיני אירועים עם חברות וירטואליות מחו"ל והיו מטסים ופרסמו את זה באתר הראשי ב-VATSIM וזה היה היום היחיד שהיה פיקוח מתוכנן קבוע=תנועה.................? והיה אתר שלא עובד עכשיו. ודרך אגב ההורדה של הסינרי של בן גוריון(FS9) באתר לא עובדת (כולל הפאטץ'), אולי יש עוד לינקים שלא עובדים לא בדקתי.
Izik Bakshi פורסם מרץ 21, 2010 דיווח פורסם מרץ 21, 2010 לצערי לא היתה הענות גדולה של פקחים אז זה שקע. בו תעלה במוצאי שבת הקרובה מ 7 עד 11 ובכך ניתן גם דוגמא אישית לאחרים להצטרף. מה אומר?
Mark163 פורסם מרץ 21, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 21, 2010 בשבת הזאת והבא יהיה פיקוח קרקע מ-7 עד 11 בלי קשר לתנועה. אם מישהו אחר יפקח קרקע בשעות האלה אני יעלה לטוס. ולטוס אני יטוס כמעט כל שבת מ-7 עד 11 בישראל לפחות טיסה אחת.
Izik Bakshi פורסם מרץ 21, 2010 דיווח פורסם מרץ 21, 2010 פצצה, אל תשכח ביום שבת לרשום שאתה עולה. ואני מקווה שיצרת קשר עם אמיר פז בנוגע לריענון. לגבי האתר, יובל אדם עובד בימים אלה על אתר חטיבה דנדש ועדכני ביותר, אז קצת סבלנות.
Noy Farhi פורסם מרץ 21, 2010 דיווח פורסם מרץ 21, 2010 אם תיהיה תנועה משמעותי אני יעלה בן גוריון קרקע בין 7 ל 11.
David Bendavid פורסם מרץ 21, 2010 דיווח פורסם מרץ 21, 2010 נכון לעכשיו אין אונליין דיי יזום מטעם מחלקת אירועים. ניסינו במשך 2 תקופות - לא הלך, אני לא רואה טעם להמשיך ולהשקיע בזה מאמצים נכון להיום. חשוב לי לציין, שאין שום התנגדות ליוזמה מטעמכם, ואף יוזמה כזו תהיה מבורכת! יוזמה זה אומר דבר פשוט מאוד - לעלות לטוס ולפקח במוצ"ש, מבטיח שאם אני אראה שבאמת אנשים עולים, שיש זמן לאנשים בשעות האלה ויש טעם להשקיע בזה, אני אשקיע המון מאמצים ע"מ לקדם את הנושא.
Noy Farhi פורסם מרץ 21, 2010 דיווח פורסם מרץ 21, 2010 באיזה צורה תשקיע מאמצים? מרק שים לב מה דוד כתב: " מבטיח שאם אני אראה שבאמת אנשים עולים, שיש זמן לאנשים בשעות האלה ויש טעם להשקיע בזה, אני אשקיע המון מאמצים ע"מ לקדם את הנושא"
Adam Waiser פורסם מרץ 21, 2010 דיווח פורסם מרץ 21, 2010 אני שב ומתריע כאן קבל עם ועדה שהשרשורים האלו לא יהפכו לוויכוחים חסרי טעם בפורום על זה שיש פיקוח או שאין פיקוח, יש אירועים או אין אירועים חפרתם על זה מספיק, זה לא מעניין. משעמם לכם? לכו תטוסו ותפקחו חלאס קשקשת! שלא נצטרך להתחיל לנעול פה שרשורים ולחלק השעיות כי אנחנו לא נהסס לעשות את זה. ראו הוזהרתם
David Bendavid פורסם מרץ 21, 2010 דיווח פורסם מרץ 21, 2010 באיזה צורה תשקיע מאמצים? מרק, אם אתה מעוניין בפירוט נוסף מעבר למה שכתבתי, צור קשר בפרטי.. אין צורך לנתב את נושא הדיון לנושא שונה לגמרי.