talkaplan פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 נראה לי שצריך לעשות ארוע של וטיל לא רק לטוס אפשר כל מי שרוצה לקבוע תאריך ולהגיע לסופרלנד או ללונה פארק ולהיפגש וזה לדבר........... רכבות הרים בסבבה! מה דעתכם?
Or Netzer פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 אח שלי.. לא כולם פה ילדים.. לא כולם פה אוהבים רכבות הרים ולא כולם פה בנויים לזה חחחחחח וחוץ מזה זה יקר רצח!!! עזוב אנחנו יותר בקטע של מפגש ב12
Itai Ganor פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 טל הזכרת לי את התחלת השנה וגם את סוף השנה שהתלמידים הולכים לסופרלנד או משהו אנחנו באמת יותר בקטע של מטוסים בפיינל 12 או בצפירה שמה
Itai Ganor פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 איתי הוא חדש הוא לא יודע פיינל 12 אומר שנפגשים במסלול 12 שבבן גוריון
alon_a פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 הלואי והייתי יכול להגיע ל12 :cry: ככה זה שאתה בן 14 שגר בחיפה :roll: בכל מקרה הכי מעצבן (ניראה לי) זה שאתה בא כזה בסבבה ל12 הכל מוכן אפילו המשטרה והשומרים לא באים אבל כל הנחיתות על 30 :x
Ilan Cohen פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 יש לי רעיון אחר ניקח מטוס של ארקיע ליום כיף בקפריסין רק לנו. מה אתם אומרים? בטח כולם יריבו מי יכנס לקוקפיט. או שניסגור את הטייסים בשרותים ונטיס את המטוס לבד. תחשבו על זה. #-o
Eliran-VFS1 פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 יש לי רעיון אחר ניקח מטוס של ארקיע ליום כיף בקפריסין רק לנו.מה אתם אומרים? בטח כולם יריבו מי יכנס לקוקפיט. או שניסגור את הטייסים בשרותים ונטיס את המטוס לבד. תחשבו על זה. #-o לדעתי גם ככה יהיו מריבות מי מטיס את המטוס אז כול אחד יקח לעצמו איזה מטוס של ארקיע/אלעל/ישראייר/או כול חברה אחרת ונטוס לקפריסין...
Avi Dudai פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 בחיי, סןף סוף נרגעתי מהתקף הצחוק שתקף אותי עם קריאת ההצעה הבאמת מקורית. להפגש בלונה פרק האמת שאני חייב להיות שם בקרוב עם הנכדים שלי אז אולי נפגש על הגלגל הענק?! ובקשר לטיסה לקפריסין, מה הבעיה? תארגנו טיסה לקפריסין כאן בסימולטור ולכל אחד יהיה קוקפיט משלו ואין צורך לריב.
Itay Zecharia פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 יש לי רעיון אחר ניקח מטוס של ארקיע ליום כיף בקפריסין רק לנו.מה אתם אומרים? בטח כולם יריבו מי יכנס לקוקפיט. או שניסגור את הטייסים בשרותים ונטיס את המטוס לבד. תחשבו על זה. #-o לדעתי גם ככה יהיו מריבות מי מטיס את המטוס אז כול אחד יקח לעצמו איזה מטוס של ארקיע/אלעל/ישראייר/או כול חברה אחרת ונטוס לקפריסין... אני בעד
the pilot פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 יש לי רעיון אחר ניקח מטוס של ארקיע ליום כיף בקפריסין רק לנו.מה אתם אומרים? בטח כולם יריבו מי יכנס לקוקפיט. או שניסגור את הטייסים בשרותים ונטיס את המטוס לבד. תחשבו על זה. #-o לדעתי גם ככה יהיו מריבות מי מטיס את המטוס אז כול אחד יקח לעצמו איזה מטוס של ארקיע/אלעל/ישראייר/או כול חברה אחרת ונטוס לקפריסין... אני בעד גם אני.... הרעיון נשמע שווה מאוד! גם מבחינת כיף וגם מבחינת כסף
Avi Dudai פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 יש לי רעיון אחר ניקח מטוס של ארקיע ליום כיף בקפריסין רק לנו.מה אתם אומרים? בטח כולם יריבו מי יכנס לקוקפיט. או שניסגור את הטייסים בשרותים ונטיס את המטוס לבד. תחשבו על זה. #-o לדעתי גם ככה יהיו מריבות מי מטיס את המטוס אז כול אחד יקח לעצמו איזה מטוס של ארקיע/אלעל/ישראייר/או כול חברה אחרת ונטוס לקפריסין... אני בעד חברה, לא התכוונתי ברצינות. אם בלונה-פרק הפעם בפעם הבאה בגן הילדים, לא?
Itai Ganor פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 אפשר לשכור קיאקים ולשוט בירקון נעשה סיור אילן יהיה המנהיג ואנחנו נקייק אחריו והצעירים יעזרו לזקיינה שבחברים כאן
Itai Ganor פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 אפשר לעשות קייטנת ואטיל! נצייר מטוסים נבנה מטוס מחיימר נשתה שוקו ולחמנייה מתחת לפיינל 12!
the pilot פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 אפשר לעשות קייטנת ואטיל! נצייר מטוסים נבנה מטוס מחיימר נשתה שוקו ולחמנייה מתחת לפיינל 12! lol!!! גם אפשרות
Danm פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 חחחחח שימו תטופיק הזה בדביק שיצחיק אותי כל יום אשקרה כל תגובה מצחיקה תקשיב טל אתה בטח חשבת שהחברה כאן בני 10 -20 אז זהו שלא יש לנו חברה בני 40+ ואף יותר, כאן זה לא גיימר ואני ממש ממש מקווה שלא נעלבת מהתגובות
Eliran-VFS1 פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 באמת דיון מצחיק... אך אולי נלך לבקר באיזה מקום של קרטניגים. כול אחד יקח לו איזה קרטינג ונעשה טיסת שיוט במהירות קשר(פחות או יותר) וזה גם אפשרי למבוגרים ביננו.
ramimz פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 Itai2, המושב בפיינל 12 הוא צפריה ולא צפירה. :wink: אבל למה צריך ללכת לשם כשיש אישור A או M ?
the pilot פורסם יולי 17, 2004 דיווח פורסם יולי 17, 2004 באמת דיון מצחיק... אך אולי נלך לבקר באיזה מקום של קרטניגים.כול אחד יקח לו איזה קרטינג ונעשה טיסת שיוט במהירות קשר(פחות או יותר) וזה גם אפשרי למבוגרים ביננו. אם כבר מדברים על קארטינג אז בן דוד שלי הוא מנהל קארטינג בלטרון... אני יכול לסדר משהו
Itai Ganor פורסם יולי 17, 2004 דיווח פורסם יולי 17, 2004 אם נעשה שם משהו מרוץ קארטינגים בין החברים אפשר לעשות כזה דגל של ואטיל לשים על מכונית הקרטינג כמו בסוף הדרך