tsh פורסם אוקטובר 10, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2003 שלום חברים יקרים, כמו כן מי שעדין לא יודע אני גר בבאר-שבע, אז זה לגיטימי שתיהיה לי חיבה לשדה תימן :wink: בשבוע הקרוב אני אבקר במנחת מספר פעמים ואצלם תמונות של המבנים + אני אצלם תמונות אוויריות של המקום....ואתחיל ללמוד ולהכין סינרי של השדה שלדעתי יהווה יעד אטרקטיבי מאוד, לכל אלו שלא רוצים לטוס "יחסית" רחוק לאילת.... הבעייה היחידה שאין לי מושג לגבי התוכנות וצורת הבנייה של סינרי,, לכן כל מי שיכול לעזור כאן או באחד מאמצעי הצ'ט המקוון (ICQ\MSN)...לגבי הדרכה בסיסית שידבר איתי בבקשה,כדי שאוכל להתחיל בפיתוחי...תודה רבה :idea:
Gubi פורסם אוקטובר 10, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2003 היי, סתם להזכירך, טל, אני גם גר בבאר-שבע ואנחנו נוסעים ביחד לשדה תימן, ונצלם גם ביחד!!! :wink: :wink: אז אני מקווה שנוכל לעשות את הסינרי ומקווה שיעזרו לנו!!
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 10, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2003 שלום טל מצוי סינרי באתר שאותו בנה מר דודיק שמכיל אתמנחת שדנ תימן ועוד כמה מנחתים באזור. הוא נקרא CVFR sites
yossilevy פורסם אוקטובר 11, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2003 את התמונות ניתן לשלוח למשה שיטרית או זאב הם שבונים סינרי מתמונות אוויריות. או שלח אלי אני יעביר להם תודה מראש יוסי
Gubi פורסם אוקטובר 11, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2003 אם תמונות תהינה טובות אנחנו נביא אותן למישהו שבונה סינרי, אבל מה שהכי מעניין זה לבנות בעצמינו! אז אולי יש מישהו שיוכל לתת לי הסבר קצר על בניית סינרי?!
Shadi Abo Ahmad פורסם אוקטובר 11, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2003 אתם יכולים להתחיל באתר הזה : http://www.scenery.org/design.htm האתר כולל מדריכים וגם קישורים לתוכנות הדרושות ... בהצלחה