matanlip פורסם אפריל 2, 2010 דיווח פורסם אפריל 2, 2010 1. אני די חדש בוואטיל ושמעתי הרבה דברים על השיתוף פעולה של וואטיל אם אל על אשמח לדעת מה ההסכממים של וואטיל עם אל על 2. איפה אפשר לשאול שאלות על הסימולטור עצמו
Avi - 4X-KDF פורסם אפריל 2, 2010 דיווח פורסם אפריל 2, 2010 אם התכוונת לדברים שקשורים לתוכנה, הפורום הוא תמיכה תכנית לפי ההסבר שכתוב מתחת לקישור אליו.
matanlip פורסם אפריל 2, 2010 מחבר דיווח פורסם אפריל 2, 2010 למשל על מטוסים להורדה ועל דברים כמו ILS כי אני די חדש בענין
Yoni פורסם אפריל 2, 2010 דיווח פורסם אפריל 2, 2010 למשל על מטוסים להורדה ועל דברים כמו ILS כי אני די חדש בענין בעיקרון, אם אתה בתחילת דרכך אני ממליץ לך להתחיל את מטוס הססנה (172) שנמצא באתר של תומר חיים www.tomer.ifschool.net ולהתחיל ללמוד את המדריכים הכתובים באתרו ובאתר של IFS, אם יש לך שאלות -> אתה מוזמן לשאול. ILS הוא יותר חלק מטיסת מכשירים, אבל אם אתה מעוניין לקרוא ולהשכיל אתה יכול לקרוא גם באתר של תומר חיים ו/או באתר של ILS על זה. בהצלחה.
WalKMaN` פורסם אפריל 2, 2010 דיווח פורסם אפריל 2, 2010 למשל על מטוסים להורדה ועל דברים כמו ILS כי אני די חדש בענין בעיקרון, אם אתה בתחילת דרכך אני ממליץ לך להתחיל את מטוס הססנה (172) שנמצא באתר של תומר חיים http://www.tomer.ifschool.net ולהתחיל ללמוד את המדריכים הכתובים באתרו ובאתר של IFS, אם יש לך שאלות -> אתה מוזמן לשאול. ILS הוא יותר חלק מטיסת מכשירים, אבל אם אתה מעוניין לקרוא ולהשכיל אתה יכול לקרוא גם באתר של תומר חיים ו/או באתר של ILS על זה. בהצלחה. באתר של IFS התכוונת..?
Yoni פורסם אפריל 2, 2010 דיווח פורסם אפריל 2, 2010 למשל על מטוסים להורדה ועל דברים כמו ILS כי אני די חדש בענין בעיקרון, אם אתה בתחילת דרכך אני ממליץ לך להתחיל את מטוס הססנה (172) שנמצא באתר של תומר חיים http://www.tomer.ifschool.net ולהתחיל ללמוד את המדריכים הכתובים באתרו ובאתר של IFS, אם יש לך שאלות -> אתה מוזמן לשאול. ILS הוא יותר חלק מטיסת מכשירים, אבל אם אתה מעוניין לקרוא ולהשכיל אתה יכול לקרוא גם באתר של תומר חיים ו/או באתר של ILS על זה. בהצלחה. באתר של IFS התכוונת..? כן חחח
Avi - 4X-KDF פורסם אפריל 2, 2010 דיווח פורסם אפריל 2, 2010 בקיצור תכנס לקישור הזה: (שאגב נמצא בפורום GENERAL בהכרזות) viewtopic.php?f=1&t=27200