Koobe פורסם יולי 17, 2004 דיווח פורסם יולי 17, 2004 שלום רב, חלקכם בטח תהו מה עשה המוזר עם המצלמה בשבוע שעבר, אז הנה תנו לי לעשות קצת סדר. באירוע Summer-time בשבוע שעבר צילמתי הרבה חומר אשר ישמש אותי לעריכת סרט תיעודי על VATIL. החומר, כרגע, הוא דל, יחסית. בין היתר יש לי צילומים מן האירוע, ראיונות עם כמה פרסונות בחטיבה, והסברים שונים על מהות התחביב וקצת "זבל" תיעודי. בין אבני הדרך הבאים שלי: ראיון אישי עם בכירים (אילן, עדי, אמיר ועוד...), תיעוד טיסה בנתיבי CVFR בארץ, תיעוד טיסת חו"ל, צילומים בלעדיים מתוך מגדל בן-גוריון, השוואות לעולם "האמיתי", ראיונות עם בוני קוקפיטים בארץ ועוד ועוד... אשמח לקבל עוד רעיונות אשר יוכלו לשמש אותי במהלך צילומי החומר לסרט. כל רעיון יתקבל בברכה. אנא שלחו רעיונות במסר פרטי בלבד!
ori porat פורסם יולי 17, 2004 דיווח פורסם יולי 17, 2004 השוואה בין 202 האמיתי לוירטואלי כולל תמונות וקטעים בקשר מהמגדל וכד'! ...יכול להיות רעיון טוב. אני יכול להקליט את הקשר :-)...
Boeing744 פורסם יולי 17, 2004 דיווח פורסם יולי 17, 2004 יש לי רעיון בשבילך, תיקח פקח סנטר וטיסה נכנסת ותצלם את שניהם בו זמנית ותשים כאילו בסרט מסך מפוצל לשניים. כמובן שתצטרך עוד מישהו שיעזור לך עם זה
Or Netzer פורסם יולי 17, 2004 דיווח פורסם יולי 17, 2004 שלום רב,. אנא שלחו רעיונות במסר פרטי בלבד! תקראו שוב.. ותשלחו את הבקשות בפרטי בלבד :wink:
Or Netzer פורסם יולי 18, 2004 דיווח פורסם יולי 18, 2004 אני ממליץ על עומרי סודרי שיעזור לך איתי בוא אני יסביר לך משהו... כעורך סרטים גם... לא מקצועי אומנם בתוצאה אבל תכלס.. כשעורכים סרט.. אי אפשר לעשות את זה משני מקומות בו זמנית סרט אחד... כלומר סרט עורך אחד בלבד... יש עוד אחד.. אבל שנמצא לידו ועוזר לו. ללא זלזול בעומרי... פשוט ככה זה.. ואני חושב שעומרי יבין אותי ויחשוב כמוני. אז אלא אם עומרי יסע לדורון לערוך את זה או ההפך... אז בבקשה .. שנים עדיפים על אחד... כמו ששני מנועים עדיפים על אחד... 2 אנשי צות במטוס עדיפים על אחד... וכו' וכו' קחו ברוח טובה ובלי לפתוח בבלאגן :wink: