4X-OYK פורסם אפריל 6, 2010 דיווח פורסם אפריל 6, 2010 מה דעתכם על ארגון מטס ב VATSIM ביום העצמאות(אפשר יום אחרי יום לפני לא נראה לי מישהו יהיה בבית ביום העצמאות)
Ido Wachtel פורסם אפריל 8, 2010 דיווח פורסם אפריל 8, 2010 קצת מחשבה לא תזיק, יום לפני יום העצמאות זה יום הזיכרון לחללי צה"ל, קצת כבוד ליום הזה.
Lior Avinoam פורסם אפריל 8, 2010 דיווח פורסם אפריל 8, 2010 בדיוק. מטס ניראה משהו טוב, לא רע. אבל יום הזיכרון, אנשים לא בבית, יש מטס אמיתי תיצאו קצת מהוירטואלי למציאות. אבל מה - אפשר לארגן איזה משהו קטן בואטיל שלא יעלה כסף. יש את המטס של אלעל, נוכל לבוא לאיזה מקום בחופי הארץ,לצלם,מי שלא היה באיזה כנס ורוצה ליראות את החטיבה יראה, יהיה שמח,רעיון טוב, אבל אם אני חושב שצריך קודם לדעת כמה יבואו, ואז נחליט אם לעשות את זה או לא
4X-OYK פורסם אפריל 8, 2010 מחבר דיווח פורסם אפריל 8, 2010 בדיוק.מטס ניראה משהו טוב, לא רע. אבל יום הזיכרון, אנשים לא בבית, יש מטס אמיתי תיצאו קצת מהוירטואלי למציאות. אבל מה - אפשר לארגן איזה משהו קטן בואטיל שלא יעלה כסף. יש את המטס של אלעל, נוכל לבוא לאיזה מקום בחופי הארץ,לצלם,מי שלא היה באיזה כנס ורוצה ליראות את החטיבה יראה, יהיה שמח,רעיון טוב, אבל אם אני חושב שצריך קודם לדעת כמה יבואו, ואז נחליט אם לעשות את זה או לא שחכתי שיש יום הזיכרון. אפשר אחרי. חוץ מזה לא נראה לי אל על עושים מטס השנה
Lior Avinoam פורסם אפריל 8, 2010 דיווח פורסם אפריל 8, 2010 את יום הזיכרון לא שוכחים ובמיוחד דרך אגב, אלעל עושים מטס, קראתי אתמול במטוס בספרים האלה שמביאים עם כל המוצרים בדיוטי, שמי שקונה כ. טיסהנ בשבוע העצמאות 2010 אז 10$ ילך לשיפורים מהמטס הקודם, וכולם מוזמנים למטס יום העצמאות 2010 .. משהו כזה .. לא זוכר בדיוק אבל בקיצור יהיה מטס השנה
4X-OYK פורסם אפריל 8, 2010 מחבר דיווח פורסם אפריל 8, 2010 את יום הזיכרון לא שוכחים ובמיוחד דרך אגב, אלעל עושים מטס, קראתי אתמול במטוס בספרים האלה שמביאים עם כל המוצרים בדיוטי, שמי שקונה כ. טיסהנ בשבוע העצמאות 2010 אז 10$ ילך לשיפורים מהמטס הקודם, וכולם מוזמנים למטס יום העצמאות 2010 .. משהו כזה .. לא זוכר בדיוק אבל בקיצור יהיה מטס השנה לא שכחתי מיום הזיכרון חס וחלילה :shock: שכחתי שהוא יוצא יום לפני יום העצמאות. אתה יודע באיזה שעה ואיפה המטס של אל על?
Lior Avinoam פורסם אפריל 9, 2010 דיווח פורסם אפריל 9, 2010 המטס של אל על יתקיים ביום העצמאות, לאורך כל חופי הארץ. את השעות אני לא יודע, אני ינסה לדבר עם אל על ולברר את זה.