Liaz Kamper פורסם אפריל 6, 2010 דיווח פורסם אפריל 6, 2010 שלום לכולם, אני מתלבט האם לרכוש את ActiveSky Evoloution החדש או את REX2 עבור FS9. אני מבין את היתרונות והחסרונות בכל אחד מהם, והמשתנה היחיד שחסר לי כרגע הוא טיב מנוע מזג האויר ב-REX. ברור לי של-ASE אין מתחרים ברמה המקצועית, אך האם ה-REX מצליח לייצר מז"א ברמה סבירה, לדוגמא עבור טיסה ב-FSINN מעל ישראל והים התיכון. תודה רבה לעוזרים.
Adam Waiser פורסם אפריל 7, 2010 דיווח פורסם אפריל 7, 2010 הREX יש לו קצת שגעונות, הוא יכול לשנות לך מזג אוויר בשניה בצורה די קיצונית (אין בניה הדרגתית כמו במציאות) אני כבר מצאתי את עצמי ממריא אל שמים פתוחים ונקיים מעננים ופתאום בשבריר שניה נהייתה לי עננות של 7/8 והנורות של הICING התחילו להבהב מעבר לזה אני לא יודע מאיפה הוא מביא נתוני מז"א אבל יצא הרבה פעמים שהלחץ והרוחות שקיבלתי מהפקח היו שונים ממה שהREX מספק. קצת פוגע בריאליזם אבל לא ממש נורא. מה שכן וזה הפלוס הגדול - בכל מה שקשור לטקסטורות של מים אורות ועננים לא נראה לי שיש עוד תוסף בשוק שמתקרב לאיכות של REX וברמה שREX יודע לתת לך מבלי לפגוע בביצועים. מבחינת ריאליזם כל מה שאתה לא מקבל מהמנוע מזג אוויר יש לך בשפע בצורה של טקסטורות קרובות מאד למציאות - נשאר לך רק להחליט מה חשוב לך יותר. מקווה שעזרתי קצת
yuval_el פורסם אפריל 7, 2010 דיווח פורסם אפריל 7, 2010 באמת המנוע מזג אוויר של REX לא משהו. אבל אתה לא חייב לבחור בין השניים, אתה יכול לשלב בינהם. REX בשביל הטקסטורות וAS בשביל המזג אוויר. אני יודע שבASA (לא מכיר ASE) אתה יכול להגדיר לו שישתמש בטקסטורות של REX בשביל המז"א שהוא מייצר.
hadarvisa פורסם אפריל 7, 2010 דיווח פורסם אפריל 7, 2010 היי, המנוע של Rex צורך fr בצורה רצינית אם יש לך מכונה חזקה שתוכל לספק לך חווית טיסה ברזולוציה גבוהה תוך כדי תנועה חלקה עם high details הייתי בוודאות הולך על Rex האיכות שלו ריאליסטית לחלוטין והטקסטורות משנות את הסימולציה קצה לקצה
תומר עינבר פורסם אפריל 8, 2010 דיווח פורסם אפריל 8, 2010 מי משתמש ב-REX לעדכוני מזג אוויר? התוכנה REX היא הכי טובה בהספקת טקסטורות מדהימות. אם אתה רוצה עדכוני מזג אוויר טובים, תתקין ActiveSky או פשוט מהעדכונים של הסימולטור או VATSIM, שניהם טובים מאוד.
Liaz Kamper פורסם אפריל 8, 2010 מחבר דיווח פורסם אפריל 8, 2010 תודה רבה לכל העוזרים. די ברור שאני אלך על activesky.
Idan Traub פורסם אפריל 8, 2010 דיווח פורסם אפריל 8, 2010 תודה רבה לכל העוזרים.די ברור שאני אלך על activesky. לדעתי אתה עושה טעות.... מז"א עדכני וסביר בהחלט שדוגרי זה מה שצריכים אפשר להשיג בקלות גם דרך המזג אוויר של הסימ שמוריד ישירות מגפסן . אבל אי אפשר להשוות סימולטור ליפני רקס לאחרי . אין זה פשוט מביא לסימולטור כל מה שהיה חסר לו בשמיים מיום בריאתו ומקדם אותו צעד ענק קדימה .
David Bendavid פורסם אפריל 8, 2010 דיווח פורסם אפריל 8, 2010 תודה רבה לכל העוזרים.די ברור שאני אלך על activesky. לדעתי אתה עושה טעות.... מז"א עדכני וסביר בהחלט שדוגרי זה מה שצריכים אפשר להשיג בקלות גם דרך המזג אוויר של הסימ שמוריד ישירות מגפסן . אבל אי אפשר להשוות סימולטור ליפני רקס לאחרי . אין זה פשוט מביא לסימולטור כל מה שהיה חסר לו בשמיים מיום בריאתו ומקדם אותו צעד ענק קדימה . מבחינת הטקסטורות - אכן שווה ללכת על REX. מבחינת מזג-אוויר, אני אישית יותר מאמין במנוע של ActiveSky, ואני חושב שרבים יסכימו איתי בנוגע לכך.