אורח פורסם אפריל 7, 2010 דיווח פורסם אפריל 7, 2010 כידוע לכם או לא , מחר נכנס עדכון הפמ"ת החדש. הוא יהיה תקף ממחר ברשת, כמו במציאות?
Izik Bakshi פורסם אפריל 7, 2010 דיווח פורסם אפריל 7, 2010 תודה על התזכורת. כל המערכים שקשורים לשינוי כבר עברו הסבה, אנחנו בודקים עוד כמה פרטים ונשחרר את הנושא במסודר לרשת, כנראה בסוף שבוע. כבר אציין שאני יצטרך את עזרת חברי החטיבה בעדכון תוכניות הטיסה שמסתובבות באתרים ובתוכנות ברשת.
4X-OYK פורסם אפריל 7, 2010 דיווח פורסם אפריל 7, 2010 תודה על התזכורת.כל המערכים שקשורים לשינוי כבר עברו הסבה, אנחנו בודקים עוד כמה פרטים ונשחרר את הנושא במסודר לרשת, כנראה בסוף שבוע. כבר אציין שאני יצטרך את עזרת חברי החטיבה בעדכון תוכניות הטיסה שמסתובבות באתרים ובתוכנות ברשת. אני מוכן לעזור במה זה כרוך?
Liaz Kamper פורסם אפריל 8, 2010 דיווח פורסם אפריל 8, 2010 זה אולי המקום לציין שהמפות ב-kneeboard עבור FS9 ממש לא מעודכנות. בתור טייס מתחיל לקח לי זמן להבין שאני טס לפי נקודות וגבהים לא מדוייקים. אני מציע לטובת ה"טירונים" הבאים לעדכן את הקובץ שמופיע ב"הורדות" עפ"י הפמ"ת החדש. יצרתי לעצמי קובץ מעודכן לפי צרכיי המאד צנועים. 1. האם יש בעיה של זכויות יוצרים להעלות קובץ חדש? 2. האם מישהו מהמנהלים מעוניין להרים את הכפפה, לעבור על הקובץ הנוכחי, ולהגדיר אילו דפיות דורשות רענון, או לחילופין נחליף את כולן כולל המפות?
orioh פורסם אפריל 8, 2010 דיווח פורסם אפריל 8, 2010 ליעז, אני חושב שעוד כמה שבועות האתר אמור לעבור מתיחת פנים..אני מאמין שהיא תכלול גם עדכון של המידע
Ido Wachtel פורסם אפריל 8, 2010 דיווח פורסם אפריל 8, 2010 הסיד נכנס לתוקף אפילו טרחו לעדכן את הטייסים בATIS
אורח פורסם אפריל 9, 2010 דיווח פורסם אפריל 9, 2010 ליעז, ב readme של ה kneeboard רשום, כל עוד אתה משתף את כולם, אתה יותר ממוזמן לעדכן את המפות. ה kneeboard הוא כלי עזר חביב (אישית מעדיף להשתמש במפה על נייר \ על מחשב ליד, יותר נח), אבל העדכון של המפות ותוספות הוא ע"י כלל הציבור כולל שיתוף אחרים.