Ido Rosenthal פורסם אפריל 7, 2010 דיווח פורסם אפריל 7, 2010 מישהו מכיר/שמע על זה? זה שווה משהו או שזה קקמיקה? הפיצ'רים לא ממש מפורטים http://qwsim.com/index.php/757-overview
bar levy פורסם אפריל 7, 2010 דיווח פורסם אפריל 7, 2010 אני גם מעוניין לדעת, מאוד רוצה לקנות אבל לא יודע אם לחכות לLDS757
Ofir Lavi פורסם אפריל 8, 2010 דיווח פורסם אפריל 8, 2010 ממש ממש אבל ממש לא שווה קניה המודל הוא רק מודל חיצוני. לא מיקצועי בכלל,המערכות בו ..ספק אם הן ניתנות לתפעול אמיתי נכון ומדוייק אם בכלל.. בהחלט לחכות לLDS
bar levy פורסם אפריל 8, 2010 דיווח פורסם אפריל 8, 2010 ממש ממש אבל ממש לא שווה קניה המודל הוא רק מודל חיצוני.לא מיקצועי בכלל,המערכות בו ..ספק אם הן ניתנות לתפעול אמיתי נכון ומדוייק אם בכלל.. בהחלט לחכות לLDS דווקא באתר רשום בידיוק להפך ממה שאתה אומר וממה שראיתי בסרטונים זה גם לא ממש נראה ככה
E.Z פורסם אפריל 8, 2010 דיווח פורסם אפריל 8, 2010 מריפרוף קל במדריך למשתמש של המטוס פתחתי במקרה בעמוד שמסביר על המתגים של הסטרטרים- כידוע יש מספר פונקציות להנעה , האופציות היחידות שמתפקדות שם זה |GND ו AUTO שאר האופציות כגון OFF , CONT FLT לא מסומלצות לפי המדריך והדבר מאוד דומה במערכות אחרות של המטוס.
אורח פורסם אפריל 8, 2010 דיווח פורסם אפריל 8, 2010 הוא לא מטוס למי שהוא "Hardcore Simmer" , אפילו הם אומרים את זה. הרבה אנשים שואלים אותם על גרסת PRO. לפי מה שראיתי , הSP1 שלהם משפר קצת את המטוס. נחכה ונראה מה יהיה , אם הם חכמים הוא יבנו גרסת PRO. ד"א , הרבה אומרים שהQW הרבה יותר טוב מהCS. אני לא יודע מה להחליט , אני גם מחפש את ה75 האולטימטיבי.
Ido Rosenthal פורסם אפריל 8, 2010 מחבר דיווח פורסם אפריל 8, 2010 זו בעצם שאלת המליון, בהנחה שאין סבלנות לחכות ליום שLDS יוציאו את מה שהם בונים, מה יותר הארדקור, זה או CS? לזה יש גם יתרון של מחיר על גבי CS והוא מגיע עם גם עם הF וה300 שCS גובים עליהם עוד קצת כסף
bar levy פורסם אפריל 8, 2010 דיווח פורסם אפריל 8, 2010 עם השאלה היא QW או CS התשובה שלי היא: QW גם יותר זול וגם יותר מציאותי לפי דעתי
4X-OYK פורסם אפריל 8, 2010 דיווח פורסם אפריל 8, 2010 לדעתי לחכות ל LDS למרות שגם ה PSS מגיע עם המון מודלים
bar levy פורסם אפריל 8, 2010 דיווח פורסם אפריל 8, 2010 PSS שוב נעלמו יש לך אולי לינק חדש או משהו כזה?
bar levy פורסם אפריל 9, 2010 דיווח פורסם אפריל 9, 2010 זה ישן ופחות טוב גם מCS לדעתי... קיצר אני מדבר על מוצרים לFSX יש משהו חדש