Tal Peleg פורסם אפריל 17, 2010 דיווח פורסם אפריל 17, 2010 ובמקומות כמו צ'ילה יש! ומתי מארגנים עוד אירוע פקחות ??
uvdude פורסם אפריל 17, 2010 דיווח פורסם אפריל 17, 2010 שלום טל, 1. בישראל יש פיקוח. 2. בישראל יש אירועים. 3. שרשורים כאלה נטחנו עד דק ואני ממליץ לסגור את השרשור הזה. 4. אם שרשורי עבר ותשובת העבר לא מספקים אותך ואתה רוצה לדון על הנושא אתה מוזמן לפנות אליי (או לכל חבר צוות אחר). פרטי ההתקשרות איתי נמצאים בדף הפרופיל שלי. אני זמין ברגעים אלה.
אורח פורסם אפריל 17, 2010 דיווח פורסם אפריל 17, 2010 ובמקומות כמו צ'ילה יש!ומתי מארגנים עוד אירוע פקחות ?? דבר ראשון , יש פיקוח ברב ימי השבוע. דבר שני , ברגע שתשלם פה למישהו על פיקוח אז תיהיה לך הזכות להתלונן.
Harel Dakar פורסם אפריל 17, 2010 דיווח פורסם אפריל 17, 2010 לדעתי.. יש כל כך הרבה פקחי קרקע בבן גוריון.. אז עצה שלי.. תקלו על הבחינות מקרקע לשאר.. כי לא כל הפקחים רוצים לפקח על נתב"ג אז ככה יהיה פיקוח עשיר ברוב הארץ.וחוץ מזה.. אני מכיר פקחים ממש טובים שכרגע בקרקע והם יכולים אפילו לפקח על גישה.! כל שגישה יותר התחבר יהיו יותר מטוסים וכמו כן גם פלוטו.. יהיו לו מלא מטוסי CVFR ... ואני בכלל לא מדבר על תלאביב.. שבכלל מביא טייסים..
Shachar Hzkelevich פורסם אפריל 17, 2010 דיווח פורסם אפריל 17, 2010 לדעתי.. יש כל כך הרבה פקחי קרקע בבן גוריון..אז עצה שלי.. תקלו על הבחינות מקרקע לשאר.. כי לא כל הפקחים רוצים לפקח על נתב"ג אז ככה יהיה פיקוח עשיר ברוב הארץ.וחוץ מזה.. אני מכיר פקחים ממש טובים שכרגע בקרקע והם יכולים אפילו לפקח על גישה.! כל שגישה יותר התחבר יהיו יותר מטוסים וכמו כן גם פלוטו.. יהיו לו מלא מטוסי CVFR ... ואני בכלל לא מדבר על תלאביב.. שבכלל מביא טייסים.. אז אתה טועה.. יש הבדל אדיר בין לפקח על מטוסים על הקרקע לבין לפקח עליהם באוויר, לפקח על מטוס על הקרקע הרבה יותר קל מאשר באוויר. על הקרקע יש אפשרות לומר את המילה "עצור!" ולנשום שנייה ברגע שהוא עוצר ואז לחשוב מה עושים, באוויר אין לך את הפריבילגיה הזאת כי הכל דינאמי. חברה אין לכם שום זכות לבוא בתלונות אלינו הפקחים, מי שרוצה שיהיה פיקוח מוזמן לעשות מבחן ושיעלה לפקח. אנחנו עושים מה שאפשר כדי לעלות לפקח, ואני בטוח שאני לא היחיד שחושב כך. שבוע טוב, שחר
Yoni פורסם אפריל 17, 2010 דיווח פורסם אפריל 17, 2010 טוב, אני נוטה להסכים עם שחר ויובל. אין צורך לבוא בטענות, אני בטוח שפקחי VATIL עושים את מירב המאמצים כדי לבוא ולפקח בשעות הערב, ויש לזכור שזהו רק תחביב ולא איזה מקצוע (אממ אבלסון אממ :-) ) טל, כפי שאני רואה אתה די חדש, וזכור להבא ששרשורים כאלו יוצרים המון וויכוחים שחבל לפתוחם על גבי הפורום. בואו נשמור על דיון סדיר ומכובד, כי עולה לי כסף לנעול שרשורים :-)
Harel Dakar פורסם אפריל 17, 2010 דיווח פורסם אפריל 17, 2010 אני בסך הכל רציתי לומר.. שאולי תקלו על המבחנים מקרקע לשאר העמדות.. לא את המבחנים לפקחות...יש מבין??
uvdude פורסם אפריל 17, 2010 דיווח פורסם אפריל 17, 2010 הראל - במדד האיכות מול כמות, ואטיל מאז ומתמיד דגלה באיכות. מעולם לא עוגלו פינות במבחנים רק כדי להצהיר ש"ואטיל הכשירה עוד פקח מגדל". אם נדרש עוד שבוע של תרגול כדי להביא פקח לרמה המתאימה למעבר מבחן - אז הפקח יתורגל עוד שבוע. אם הפקח לא מתאים להתקדם לעמדה הבאה - הוא לא יתקדם. אין פה חוכמות. חבל לי שאני נגרר לדיון הזה ואני חוזר להמלצה שלי לנעול את השרשור הזה. אנחנו טוחנים מים.
al12 פורסם אפריל 19, 2010 דיווח פורסם אפריל 19, 2010 אני בסך הכל רציתי לומר..שאולי תקלו על המבחנים מקרקע לשאר העמדות.. לא את המבחנים לפקחות...יש מבין?? אין מה להקל במבחנים. המבחנים נועדו בשביל להכשיר פקחים לאיכות וכמה שיותר ליהיות ריאליסטים ולהתקרב למציאות. אם המבחנים יהיו קלים מידי וכל עמדות הקרקע יעברו בקלות למגדל, הרמה תרד ועימה גם האיכות. והאיכות אומרת הכל ולא זמן הפיקוח והכמות. הפקחים עושים כל שביכלותם בשביל לעלות לפקח כמה שיותר. אין מה להשוות למקומות אחרים בעולם. אנחנו בישראל ויש לנו את הכמות פקחים שלנו, ולא לכל הפקחים יש זמן כל הזמן לפקח. לאנשים יש עוד דברים, והם מנסים להשקיע כמה שיותר מאמץ בשביל לבוא ולפקח.