אורח פורסם אפריל 20, 2010 דיווח פורסם אפריל 20, 2010 מי שהיה באלעל היום, אני מאוד מקווה שנהנתם. אנחנו מאוד רוצים לשמוע ואף לראות את אשר חוויתם. לא להתבייש
Zeev Bucki פורסם אפריל 20, 2010 דיווח פורסם אפריל 20, 2010 חג שמח וואטיל! הגעתי כבר בשעה 8.00 למתחם אל על ושמחתי בהמשך לפגוש כחמישה מאנשי וואטיל.זכינו לליווי לכיוון חדר התדריכים ושם התחיל התדריך בניצוחו של המנכ"ל החדש שקדי כאשר שני קברניטים בכירים של החברה מפרטים בליווי שיקופיות את הSID להמראה עד DEENA ומשם לHOLDING מעל הים לאחר התכנסות כל ארבעת המטוסים ממשיכים לכיוון נהריה ובהמשך לאורך החוף במסלול עד אשקלון ומשם לירושלים וחזרה לבן גוריון.פרטים מדוייקים לגבי הטיסה כגון גובה מהירות מרחקים וזמני המראה של שתי דקות בין מטוס למטוס אמסור לכם בימים הקרובים על מנת שנשחזר במדוייק את המטס בסימולטור.אני ורז גורפינקל שוחחנו עם אחד הקברניטים של הטיסה והוא לבקשתי הסכים לשלוח לנו את כל הפרטים על המטס בצורה מסודרת . בחדר התדריכים הקטן היינו ממש בצמוד לשקדי ולכל הקברניטים וכאשר הסתיים התדריך ביציאה מהחדר ניגשתי אל שקדי לחצתי את ידו והסברתי לו מי אנחנו אנשי וואטיל אשר משמשים כחונכים לטייסי אל על והוא אמר לי כל הכבוד.אין לי מושג אם עד היום הוא שמע עלינו אבל אם לא אז כעת הוא יודע...יש לציין שלכבוד הסיור נפרדתי בצער מחולצת ה MJB שלי והופעתי עם חולצת וואטיל כך שכל מי שדיבר איתי ידע שאני מוואטיל והייתי גאה לייצג אותנו בכבוד. משם ירדנו להסעה לשטח האווירי וירדנו ממש ליד המטוסים אשר חנו בשורה על ה M.ומי כמובן מוביל את המטס? הרי זו אהובתי QUEEN OF THE SKY 747-400 ELD.אחריה 777 ו767 ו737. עלי לציין שלכל אורך הסיור מלווים אותנו צלמי תקשורת ומצלמים אותנו כאשר אני עם חולצת וואטיל והיו כאלה ששאלו אותי ואני מסביר שוב ושוב מי אנחנו ומה פועלנו באל על.אני בטוח שבימים הקרובים התפרסמו הצילומים בתקשורת. מחוץ למטוס עמד קברניט אשר מחזיק מכשיר קשר בידו ומתקשר עם המטוסים שאנו עומדים לידם והוא אכן הכיר אותי מההדרכות בסימולטור ל744 ובשיחה איתו אני מסביר לו כמה דלק לפי דעתי צריך לקחת למטס וכמה ה ZFW אשר מופיע ב FMC והוא אומר לי נכון אתה יודע.כמובן אני יודע כי אני מוואטיל ...אז חברים זה היה יום של גאווה לוואטיל ! רק הצטערתי שלא לקחו אותנו לטיסה נו טוב אולי בפעם הבאה. בוקי זאב:4X-MJB
uvdude פורסם אפריל 20, 2010 דיווח פורסם אפריל 20, 2010 =D> מדהים לשמוע כל פעם מחדש איזה כבוד חברי ואטיל מביאים לנו במפגש עם התעופה האמיתית.
אורח פורסם אפריל 20, 2010 דיווח פורסם אפריל 20, 2010 תותחים ... ד"א אנחנו נרכז את כל הרשמים והתמונות שלכם מהיום הזה להודעה אחת והיא תועבר אחר כבוד לאלעל. דבר שיסייע לנו להגיע לעוד ארועים מסוג זה ועוד ... כל הכבוד, גאה בכם.
4X-OYK פורסם אפריל 20, 2010 דיווח פורסם אפריל 20, 2010 מחכה לשחזור המטס של אל על בסימולטור. מקווה שנהנתם וצילמתם הרבה. לדעתי צריך יותר מ 4 מטוסים בלבד במטס הווירטואלי
Matan Solomon פורסם אפריל 20, 2010 דיווח פורסם אפריל 20, 2010 מגניב לגמרי, כל הכבוד! אני את היום הזה ביליתי 6 שעות בשמש על מדים לבנים בבסיס הפתוח של חיל הים, צועק על ישראלים שלא ידחפו בעליה לאוטובוס ללא הצלחה כמובן לא ידעתי שיש מטס של אלעל, חשבתי שזה שהיה אז היה חד פעמי, עד שראיתי פתאום את ארבעת המטוסים מגיחים לאיזור בת גלים, פשוט מדהים מדהים!!
אורח פורסם אפריל 20, 2010 דיווח פורסם אפריל 20, 2010 היה פשוט מדהים ומענין, תודה לכל הנוגעים בדבר שאירגנו זאת.
אורח פורסם אפריל 21, 2010 דיווח פורסם אפריל 21, 2010 מי יכול לקחת על עצמו, לרכז את כל הרשמים של החברים שהיו ולצרף מספר תמונות נבחרות. המטרה, כתבה איכותית שתועבר לגורמים הרלוונטים באלעל. תודה,