Alon Abelson פורסם אפריל 22, 2010 דיווח פורסם אפריל 22, 2010 שלום לכולם, היום בערב אני אעלה על עמדת פלוטו לכשעתיים לטובת קורס IFR שיצא מחיפה. כולם מוזמנים לעשות שמח... זה הזמן לעשות טיסות פנים ארציות הפריחה בשיאה מיותר לשאול מה מותר ומה אסור כל שיגעון שלכם בצפון יתקבל בברכה. נתראה
orioh פורסם אפריל 22, 2010 דיווח פורסם אפריל 22, 2010 כבר העירו בשרשור אחר ששעת כדורהארץ זה באותה שעה..זה יכול לפגוע בתנועה
Zeev Bucki פורסם אפריל 22, 2010 דיווח פורסם אפריל 22, 2010 גם אתמול טסתי ונהנתי מפיקוח איכותי וסבלני של אבלסון וכמובן אבוא גם היום. אין ספק שהבחור הוא ה"יורש" של איציק בקשי !!! בוקי זאב4X-MJB
Alon Abelson פורסם אפריל 22, 2010 מחבר דיווח פורסם אפריל 22, 2010 גם אתמול טסתי ונהנתי מפיקוח איכותי וסבלני של אבלסון וכמובן אבוא גם היום.אין ספק שהבחור הוא ה"יורש" של איציק בקשי !!! בוקי זאב4X-MJB אף אחד לא יורש את בקשי כבודו, בטח שלא אני אבל תודה על המחמאה. נו די תמשיך.....
4X-GTE פורסם אפריל 22, 2010 דיווח פורסם אפריל 22, 2010 תודה רבה על הפיקוח המעולה היום! אני מאוד מאוד נהניתי, ואני שמח מאוד שיצא לי לטוס בפיקוחך יומיים ברציפות. אצלי קיבלת צל"ש :wink:
4X-NOM פורסם אפריל 23, 2010 דיווח פורסם אפריל 23, 2010 תודה רבה על הפיקוח המעולה היום!אני מאוד מאוד נהניתי, ואני שמח מאוד שיצא לי לטוס בפיקוחך יומיים ברציפות. אצלי קיבלת צל"ש :wink: מחזק ! ישר כוח אלון, אתה פקח מעולה ! =D>