Yoni פורסם אפריל 25, 2010 דיווח פורסם אפריל 25, 2010 הסימולטור כיף וראליסטי לרוב, אבל לפעמים אני מרוב עצבים מסוגל לשבור את הדיסק של ההתקנה שכל אחד יגיד מה הוא שונא בסימולטור. אני לדוגמא, שונא את זה שאני מחכה 4 שעות ו-5 דקות לפני נחיתה הסימולטור לא מגיב. ד"א, אני פותח את השרשור בעקבות אי תגובת סימולטור מלפני דקה, 2 דקות מלפני פוש באק :!:
Noy Farhi פורסם אפריל 25, 2010 דיווח פורסם אפריל 25, 2010 1.אני שונא בסימולטור שהוא לוקח הרבה פריימים. 2.אני שונא שבסימולטור הגבהים נראים מאוד נמוכים מאשר במציאות.(FS9) 3.פינל אחרי 12 שעות יש הודעה "אל תשלח" :x
Adam Waiser פורסם אפריל 25, 2010 דיווח פורסם אפריל 25, 2010 תשתדלו רק לשמור על תרבות דיון אני שונא בסימולטור שיקח לי שנים עד שאני אגיע באמיתי לשעות טיסה שצברתי בסימולטור... :?
Matan Solomon פורסם אפריל 25, 2010 דיווח פורסם אפריל 25, 2010 אין כמו מסך שחור בפיינל אחרי 5-6+ שעות טיסה...
אורח פורסם אפריל 25, 2010 דיווח פורסם אפריל 25, 2010 תשתדלו רק לשמור על תרבות דיוןאני שונא בסימולטור שיקח לי שנים עד שאני אגיע באמיתי לשעות טיסה שצברתי בסימולטור... :? מילא שנים, תחשוב כמה $$$$ תוציא כדי להגיע לאותם שעות.
dima_ga פורסם אפריל 25, 2010 דיווח פורסם אפריל 25, 2010 אותי מעצבן שבשביל ליהנות משדה/מטוס ברמה צריך לקנות תוספים. טיפה מעצבן אותי שאין יערות אלא רק כמה עצים אחד ליד השני. אין DUTY FREE ; )
4X-OYK פורסם אפריל 25, 2010 דיווח פורסם אפריל 25, 2010 אותי מעצבן שאחרי 15 שעות טיסה הסימולטור קורס. אותי מעצבן שה FSP לא אמר לי שהוא מרוקן לי את המכלים החיצוניים וממלא את המרכזי והמנועים נכבים לי בפיינל(קרה לי הערב) אותי מעצבן שהסימולטור נתקע בנגיעה ומשתחרר אחרי דקה
nuriel77 פורסם אפריל 25, 2010 דיווח פורסם אפריל 25, 2010 אז משהו חיובי נשאר אחרי כל זה? טוב שאפשר להוציא קצת קיטור כאן אחרי שמיקרוסופט מתעללים בנו כך :-)
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 26, 2010 דיווח פורסם אפריל 26, 2010 אותי מעצבן שבאירוע גדול אני רואה חצי מהמטוסים סביבי כססנות ו- Learjet או בצבעי VIP, מעצבן אותי שמוציאים לי את המיץ מהשלב שמודיעים על פיתוח תוסף ברמה ועד שהוא משתחרר (ובמיוחד מעצבנים אותי PMDG), מעצבן אותי שאין עדיין נתב"ג שנולד ל- FSX ומעצבן אותי שמחשבי-על אחרי שבוע עבודה על tweaks מוציאים 15 פריימים בהית'רו. מעצבן אותי להתייבש בנק' המתנה 26 יחד עם עוד 3 מטוסים כי יש מעלי 747 שעוד לא נמאס לו להקיף, מעצבן אותי שמשתמשים בערוץ הקשר בשביל להעביר את הזמן בסגנון "יש עם מי לדבר", מעצבן אותי שיש פקחים שמתנתקים 5 דקות לפני שאני נכנס למרחב שלהם ובואטסים חושבים שזו לא פוליטיקה ומעצבן אותי שכל זה מעצבן אותי. הדבר החיובי שנשאר אחרי זה (לשאלתך נוריאל) זה להבין שלגלות את VATIL ואת החברים שלי כאן זה אחד הדברים היותר טובים והפחות וירטואלים שקרו לי בחיים
4X-OYK פורסם אפריל 26, 2010 דיווח פורסם אפריל 26, 2010 אותי גם מעצבן שמתחבר לי APP+CTR כמה דקות אחרי שמהראתי ויצאתי מהתחום שלהם
aharonm3 פורסם אפריל 26, 2010 דיווח פורסם אפריל 26, 2010 אותי מעצבן שהוא לוקח 50 ג'יגה מהארד דיסק (כולל תוספים :oops: ) ואין כמו לטוס בואטסים, להכנס לפיינל, ומטוס לא מגיב 20 שניות..ורק אח"כ חוזר לעבוד..שלא נדבר על הפאטל ארור..
nuriel77 פורסם אפריל 26, 2010 דיווח פורסם אפריל 26, 2010 טוב, תעשו שביתה, אל תטוסו שבוע, פתחו בעיצומים, שבתו רעב, תתראינו לכתבת תחקיר, ושלחו מכתבים למיקרוסופט... :-) אותי מעצבן שלוקח לזימוטלטור שעות להטען כשיש לי מלא סינרי מותקן! מאידך... הוא מילא תפקיד נאמן בתור תחליף לחברה החורף הזה, אף כי היו פה ושם סיפורי בגידות וכל מיני סרטים שכולכם בוודאי מכירים :drinking:
lior kestner פורסם אפריל 26, 2010 דיווח פורסם אפריל 26, 2010 אין כמו טיסה לניו יורק קנדי .. ואז מגיע הרגע שהמחשב עושה היכרות עם הסינרי המדהים שמה .. ואז למרבה הפלא הוא עושה היכרות גם בין ה744 לבין השדה וברוב הפעמיים או שזה נגמר בטראומה מצד ה744 לגודל השדה ואז הוא עושה FATAL ERORR כן כן קרס לי אחרי 12 וחצי שעות ממש ב500 מטר לפני המסלול זה היה מייאש ..!
AaronDagan פורסם אפריל 27, 2010 דיווח פורסם אפריל 27, 2010 תגובות שלי: בעד הסימולטור של מיקרוסופט ויש גם אחרים כידוע (חצי הכוס המלאה...) אחת התוכנות - אם בכלל, ואני לא בדעת יחיד כאן כי אמרו את זה לפניי בהזדמנויות אחרות - המוצלחות ביותר, המושקעות ביותר והריווחיות ביותר ששווקו ע"י מיקרוסופט במהלך 10 השנים האחרונות בגרסאות שונות. עבורי זה התחליף הכי קרוב לטיסה עצמה בהשקעה כספית מינימלית. נקודה. נגד הסימולטור של מיקרוסופט (אני מודה שאת האחרים כמעט ולא ניסיתי - XPLANE ודומיו) תמיד יש מה לשפר בתוכנה והראייה - התוספים, ערכות העדכון, הפיתוחים לאורך השנים. הבסיס לא השתנה, לכן אני טוען שאם למישהו יש FATAL ERROR אחרי 12 שעות טיסה, שיבדוק קודם כל את החומרה שלו ולאחר מכן יוודא שהסינרי המדהים החדש של JFK ששוקל משהו כמו 200 GB עולה כשורה לפני הטיסה ולא בגישה סופית למסלול 31L עם 744 עם פיקוח מטורף ותנועה מקיר לקיר.......... נכון שיש תמיד מה לשפר אבל סתם לקטר על תקלות שטותיות שניתן למנוע אותן בקלות זה בסדר אבל במידה. אני מסכים עם מרבית "ההערות" של מוישה מזרחי, ומצטרף לגמרי לנאמר במשפט המסכם שלו. גם אני מאד מתוסכל כשפקח זר מבחין באות הקריאה שלי או איפה אני רשום ב-VATSIM ומנתק 5 דקות לפני כניסה ל-FIR שלו, אבל זה חלק מהעניין וצריך לחיות עם זה, גם כשאני מתייבש בהמתנה 26 עד שמישהו שחוסם את מרחב ה-TMA של LLBG יואיל בטובו לשחרר אותנו מנוכחותו. למען האיזון, אני חייב לשחזר טיסה קבוצתית שלי במסגרת TFC מעל אירן מלפני שנה ויותר, כאשר פקח מקומי עלה לרשת ונתן לי ולשותפיי לטיסה פיקוח נאה, מכובד ומאד מקצועי. תשאלו את דורון אנגל. תודה למי שפתח את השרשור ולכל מי ששחרר קצת "קיטור", בתקווה שזה ישפר במשהו את ההנאה של כל אחד מאתנו מהיותו שייך לחבורת VATIL מצד אחד וקהילת VATSIM מצד שני. יום נעים ומוצלח.
Itay Zecharia פורסם אפריל 27, 2010 דיווח פורסם אפריל 27, 2010 חברים יש משהו עוד הרבה יותר מעצבן... שאחרי שהכנתם טיסה (כמו שאלעד לימד בקורס!!! ולא FLY NOW וזהו), ומי שיודע מה זו הכנה בנוסח זיירמן עם דיספאצ'ים ומשקלים ומז"א ומסמכים והעתקות ובירוקרטיות, בקיצור - עיין שם, הכנה של חצי שעה מינימום (לטייס המיומן) עד 45 דק' (לממתינים ל-FS2CREW של ה-74), ואז בפושבק איזה פרח טייס חמוד מחליט שגם הוא דוחף לאותה נק' ההמתנה, או גרוע מזה, מנסה לעקוף אותך על ה-M. ואז אתה מגלה שלא הורדת את ה-V איפה שהיית צריך להוריד... מילא לפני נחיתה, כבר ביצעתם את רוב הטיסה, זה הרבה פחות כואב
Yoni פורסם אפריל 27, 2010 מחבר דיווח פורסם אפריל 27, 2010 חברים יש משהו עוד הרבה יותר מעצבן...שאחרי שהכנתם טיסה (כמו שאלעד לימד בקורס!!! ולא FLY NOW וזהו), ומי שיודע מה זו הכנה בנוסח זיירמן עם דיספאצ'ים ומשקלים ומז"א ומסמכים והעתקות ובירוקרטיות, בקיצור - עיין שם, הכנה של חצי שעה מינימום (לטייס המיומן) עד 45 דק' (לממתינים ל-FS2CREW של ה-74), ואז בפושבק איזה פרח טייס חמוד מחליט שגם הוא דוחף לאותה נק' ההמתנה, או גרוע מזה, מנסה לעקוף אותך על ה-M. ואז אתה מגלה שלא הורדת את ה-V איפה שהיית צריך להוריד... מילא לפני נחיתה, כבר ביצעתם את רוב הטיסה, זה הרבה פחות כואב חח בגלל זה פתחתי את השרשור זה בדיוק מה שקרה לי באירוע של הטיסה לבודפשט יצאתי נסער :mrgreen:
uvdude פורסם אפריל 27, 2010 דיווח פורסם אפריל 27, 2010 בגלל זה פתחתי את השרשור איזה קיטור מסיבי היה פה. אני מקווה שאתה מרוצה
Lior Avinoam פורסם אפריל 27, 2010 דיווח פורסם אפריל 27, 2010 אני נכנס לסימ', מכבה את המטוס, מתחבר לואטסים, עושה 10 פעמים בדיקת קשר,אני מבין שיש איזה תקלה, יוצא מואטסים ומהסימ', מגלה שהרמקולים סגורים, נכנס לסימ' ולואטסים, מכבה מטוס מתחבר לפיקוח, אומר 4X-LIO רדי- --- ואז אני מגלה שהפקח יצא באמצע הרדיו צ'ק..
x0xorena פורסם אפריל 27, 2010 דיווח פורסם אפריל 27, 2010 וואוו ממש חתיכת שרשור אמוציונאלי... שאפשר בעזרת הלחץ שלו אפילו לייצר עילוי לססנה 172. אז ככה... 1. אותי מעצבן שבערך 2/3 מהזמן הכללי בסימולטור, אני עסוק עד הראש לטובת חשיבה כיצד להגדיל את FPS , כי באותו היום ייתכן וראיתי בYou tube סרטון הדמיה שגרם לי להזיל ריר. 2. מעצבן אותי שהתובענות החומרתית/כספית שהסימולטור הזה דורש היא בעיניי כמאין כפיות טובה. ההשקעה הבלתי נלאית ברכישת חומרה חדשה ומתקדמת לטובת שיפור ביצועי היא ביחס מטורף ולא אנושי !! (לדוגמא: רכישה של כרטיס מסך בעלות של 2000 ש"ח תגרום לכל היותר שיפור בממוצע של עד 10%). 3. ואיך בלי הצד הבורגני בעניין - אני משוכנע שקרה לחלקיכם לא פעם שאתם באמצע הקפות או ניווט ולפתע האישה צווחת מהקומה השנייה בטון מעצבן".....נו אתה לא חושב שהגיע הזמן לקלח את הילדים ???!!!" ושאתה לא עונה...(מי שפוי בכלל לענות...?!) קורה דבר פחות נעים - היא נכנסת לחדר ומסתכלת במבט משתהה ומצפה לתשובה ...(כן כן בזמן שאתה מוריד מדפים ומדווך פיינל) ואז בה בעת אתה פשוט נקרע בשניות הבאות " מה לענות לה ? איך יוצאים מיזה? מנסה למצות את היכולת הקוגניטיבית שלך עד תום, ומה שלא תעשה, תמצא את עצמך בשולי המסלול כועס על עצמך בנחיתה גרועה... דקות לאחר מכן אתה מתחקר עם עצמך את השלבים שקדמו לכך ומכין תוכנית מגירה, לרגע האמת הבא... :mrgreen:
Yoni פורסם אפריל 27, 2010 מחבר דיווח פורסם אפריל 27, 2010 בגלל זה פתחתי את השרשור איזה קיטור מסיבי היה פה. אני מקווה שאתה מרוצה בטח מרוצה אני מבין שכל התקלות האלה לא קורות רק לי
Yoni פורסם אפריל 27, 2010 מחבר דיווח פורסם אפריל 27, 2010 וואוו ממש חתיכת שרשור אמוציונאלי... שאפשר בעזרת הלחץ שלו אפילו לייצר עילוי לססנה 172.3. ואיך בלי הצד הבורגני בעניין - אני משוכנע שקרה לחלקיכם לא פעם שאתם באמצע הקפות או ניווט ולפתע האישה צווחת מהקומה השנייה בטון מעצבן".....נו אתה לא חושב שהגיע הזמן לקלח את הילדים ???!!!" ושאתה לא עונה...(מי שפוי בכלל לענות...?!) קורה דבר פחות נעים - היא נכנסת לחדר ומסתכלת במבט משתהה ומצפה לתשובה ...(כן כן בזמן שאתה מוריד מדפים ומדווך פיינל) ואז בה בעת אתה פשוט נקרע בשניות הבאות " מה לענות לה ? איך יוצאים מיזה? מנסה למצות את היכולת הקוגניטיבית שלך עד תום, ומה שלא תעשה, תמצא את עצמך בשולי המסלול כועס על עצמך בנחיתה גרועה... דקות לאחר מכן אתה מתחקר עם עצמך את השלבים שקדמו לכך ומכין תוכנית מגירה, לרגע האמת הבא... :mrgreen: חחח וואלה צודק רק שלי זה קורה עם האמא
Mark163 פורסם אפריל 27, 2010 דיווח פורסם אפריל 27, 2010 וואוו ממש חתיכת שרשור אמוציונאלי... שאפשר בעזרת הלחץ שלו אפילו לייצר עילוי לססנה 172.אז ככה... 1. אותי מעצבן שבערך 2/3 מהזמן הכללי בסימולטור, אני עסוק עד הראש לטובת חשיבה כיצד להגדיל את FPS , כי באותו היום ייתכן וראיתי בYou tube סרטון הדמיה שגרם לי להזיל ריר. 2. מעצבן אותי שהתובענות החומרתית/כספית שהסימולטור הזה דורש היא בעיניי כמאין כפיות טובה. ההשקעה הבלתי נלאית ברכישת חומרה חדשה ומתקדמת לטובת שיפור ביצועי היא ביחס מטורף ולא אנושי !! (לדוגמא: רכישה של כרטיס מסך בעלות של 2000 ש"ח תגרום לכל היותר שיפור בממוצע של עד 10%). 3. ואיך בלי הצד הבורגני בעניין - אני משוכנע שקרה לחלקיכם לא פעם שאתם באמצע הקפות או ניווט ולפתע האישה צווחת מהקומה השנייה בטון מעצבן".....נו אתה לא חושב שהגיע הזמן לקלח את הילדים ???!!!" ושאתה לא עונה...(מי שפוי בכלל לענות...?!) קורה דבר פחות נעים - היא נכנסת לחדר ומסתכלת במבט משתהה ומצפה לתשובה ...(כן כן בזמן שאתה מוריד מדפים ומדווך פיינל) ואז בה בעת אתה פשוט נקרע בשניות הבאות " מה לענות לה ? איך יוצאים מיזה? מנסה למצות את היכולת הקוגניטיבית שלך עד תום, ומה שלא תעשה, תמצא את עצמך בשולי המסלול כועס על עצמך בנחיתה גרועה... דקות לאחר מכן אתה מתחקר עם עצמך את השלבים שקדמו לכך ומכין תוכנית מגירה, לרגע האמת הבא... :mrgreen: אני לא יודע מאיפה אתה מביא נתונים כאלה אבל מחשב כמו שלי (ב-3000 ש"ח) אתה תוכל להריץ את הסימולטור(FS2004) בהגדרות הכי גבוהות על 60FPS+ עם AEROSOFT בהיטרו+תנועה מסיבית+PMDG744+עוד דברים פתוחים במחשב................................................
Yakov Kraus פורסם אפריל 27, 2010 דיווח פורסם אפריל 27, 2010 לגבי הצד הבורגני האמת היא שהאישה צודקת זה לא הוגן להשאיר אותה באמצע ה"מלחמה" ואנחנו מרחפים במחוזות דימיוניים ועוד כועסים כשמפריעים לנו