עבור לתוכן
Yoni

מה אני שונא בסימולטור?

Recommended Posts

פורסם
לגבי הצד הבורגני

האמת היא שהאישה צודקת זה לא הוגן להשאיר אותה באמצע ה"מלחמה"

ואנחנו מרחפים במחוזות דימיוניים ועוד כועסים כשמפריעים לנו

:D

מה אפשר לעשות, חולים בראש :drinking:

סתם... קסם הטיסות האלה או לא קסם? :mrgreen:

פורסם

מה שמפריע בסימולטור זה הריקנות

אין טייסים בקוקפיט

המטוס טס עם תא טייס ריק

אני הייתי מציע לצרף במושב הקצין הראשון דמות של טייס

ובמושב הקברניט להוסיף ברכיים במו בפאלקון

אולי משהו מכיר תוסף כזה?

פורסם
מה שמפריע בסימולטור זה הריקנות

אין טייסים בקוקפיט

המטוס טס עם תא טייס ריק

אני הייתי מציע לצרף במושב הקצין הראשון דמות של טייס

ובמושב הקברניט להוסיף ברכיים במו בפאלקון

אולי משהו מכיר תוסף כזה?

יש הרבה מודלים עם דמות של טייס משנה, יש ל-WILCO ולעוד כל מיני מטוסים קטנים.

פורסם

מעצבן אותי שיש פקחים שמתנתקים 5 דקות לפני שאני נכנס למרחב שלהם ובואטסים חושבים שזו לא פוליטיקה/אנטישמיות !!

האם אי אפשר לעשות משהו נגד זה?

פריימים כמו שמשה מזרחי כתב:

יחס החומרה-תמורה ב FSX לגבי FS9 ההערה היתה נכונה גם מחשב מ2006 יריץ ללא בעיה.

פורסם
מעצבן אותי שיש פקחים שמתנתקים 5 דקות לפני שאני נכנס למרחב שלהם ובואטסים חושבים שזו לא פוליטיקה/אנטישמיות !!

האם אי אפשר לעשות משהו נגד זה?

איזה קטע זה בדיוק קורה לי גם בארץ. מסתבר שגם אצלנו השם ירחם פקחים בעלי כוונות זדון אנטי יהודיות בעליל!!!!!!

גם כשאני טס בארץ לפעמים קורה שפקח שכבר עמד על העמדה שעתיים מתנתק ובאמת אני שואל את עצמי מיהו אותו פקח? באיזו סביבה הוא גדל?

איך הוא מרשה לעצמו בכלל? ככה באמצע הטיסה ואני כבר אוטוטו נוחת... מי נתן את ההוראה? אותך לועדת אגרנט!!!

ועכשיו רציני לא קרה לך אף פעם שטסת כבר שעתיים ופתאום האשה/חברה/חבר/חתול קראו לך לבוא לתת קצת יחס/לאכול ארוחת ערב/לבוא לראות את הפרק של עספור שאתם לא מפספסים?

למה ישר לצאת בהאשמות ובהפצת סליחה על הביטוי שנאת זרים? באמת נראה לך שפקח במרחב שיש בו תנועה רבה רואה טייס ישראלי ואומר "אוקי חברה סליחה אני חייב להתנתק פשוט יש ישראלי שרוצה לנחות נחזור שוב עוד 20 דקות תהיו פה הא"?

אז בוא אני אספר לך משהו - אני עושה עכשיו סיבוב מסביב לעולם בכל מני לגים בנוסח TFC, הייתי כבר באתונה, בודפשט, וינה,צ'כיה וגם קפיצה אוף דה רקורד לירדן בלי קשר. בכל מקום בלי יוצא מן הכלל זכיתי לפיקוח מנומס ואדיב ובחלק מהם אף שמעתי את המילים שלום ולהתראות במבטא הונגרי כבד.

תסלח לי אבל להגיד שהתנתקו לך פקחים כי אתה ישראלי זה כמו להאשים את השופטים באירוויזיון או בכדרוגל שהם אנטישמים ובגלל זה הפסדנו, חוץ מלהצחיק זה לא משיג שום דבר.

פורסם

בדרך כלל שקורים דברים כאלה אני לא נוטה לקפוץ לאפוציית שנאת היהודים אבל זכור לי עד היום מקרה אחד שיצאתי ממנו עם הרבה סימני שאלה והוא שיצאתי עם עוד קבוצה לאתונה למרחב היווני מהארץ כאשר הפיקוח היה דולק שם פשוט כל היום להערכתי יתמודדו על מיק הברזל בכל מקרה מספק מיילים לפני הכניסה של הקבוצה למרחב היווני כל העמדות ירדו ומספר דקות לאחר ירידת הקבוצה כל העמדות עם אותם פקחים חזרו לפעילות.

מקומם ומסריח אבל הרבה מה לעשות עם זה אין.

לגבי כל מי שמיילל על קריסות של הסימולטור -עבודת משתמש נטו - התקנה נכונה ורגש איפה הגבולות של המחשב מונעות את זה, עברתי 3 מחשבים עם גרסה 2004, מאות שעות טיסה ומספר הקריסות נספר על חצי יד בקושי וגם אלה לא דפקו את הטיסה בגלל שמירה שהחזירה אותי כמה מיילים לאחור.

מה כן מעצבן-? שום דבר פשוט חבל שזה לא אמיתי.

פורסם

אני שונא בסימולטור שכל טיסה שאתה בא לעשות צצות לך אלף בעיות.

אני שונא בסימולטור שכל טיסה אתה מתפלל שהוא לא יקרוס לך.

פורסם

לגבי הקריסות ...

לא מבין למה כ"כ הרבה מדווחים על קריסות. אפשר לחסוך בזרעי השנאה בכל הקשור לקריסות :-)

אולי מחשבים \ חומרה שלא עומדת בדרישות מינימום? אולי כאלו שטסים עם הלאפטופ? (שזו תמיד אופציה מאוד גבולית מבחינת ביצועים)

כמו שאלעד אומר, כל אחד צריך להכיר את הגבולות והיכולות של המחשב והתוכנה שלו, לדעת מה מתרחש ברמת החומרה\תוכנה.

זה לא כ"כ קשה לגרום לסימולטור לעבוד ללא קריסות, כפי שמעידים כאן רבים.

פשוט עבודה מסודרת ונכונה, אני מאמין שמי שהיה לוקח את הזמן ועובר על הפורום תמיכה שלנו היה לומד הרבה על איך ומה לעשות בכל מיני מצבים, ו %99 מהבעיות אינן חדשות או ייחודיות למשתמש כזה או אחר.

ברמת התוכנה, לא אמורות להיות קריסות ידועות או מדווחות עם FSX או כל תוסף אחר שאני מכיר שיצא בשוק באופן רשמי (ומסחרי).

פורסם

סתם בשביל הקטע:

מתי היתה הפעם האחרונה שניקית את המחשב שלך? לא חיצונית, אלא פנימית? אם בכלל?

קרא מה כתב נוריאל בחוכמה ותפנים מעט מעצות החינם.

בהצלחה.

פורסם

שונא שאחרי טיסה של 14 וקצת שעות מ KSFO ל LLBG עם ה T7.

אחרי פרידה מהפקח, ניתוק SB, המנייק לא רוצה לתת לי ריפליי של נחיתת מרגרינה ראשונה עם ה T7 אחרי למעלה משנתיים שלא טסטתי עליו.

זה מעצבן ואפילו מקומם.

אתם יודעים, יש ימים שבהם אתם אומרים יאללה נעלה לטיסה, אבל אז הסימולטור וחבריו מחליטים להביא את מרפי ולדפוק לך כל מה שרק ניתן לדפוק.

כשאני רואה מצב כזה, אנ מחייך, סוגר את הסים פותח את ה Media Center ורואה פרק של אחת הסדרות האהובות עלי.

פורסם

אתם יודעים, יש ימים שבהם אתם אומרים יאללה נעלה לטיסה, אבל אז הסימולטור וחבריו מחליטים להביא את מרפי ולדפוק לך כל מה שרק ניתן לדפוק.

חחחח כמה שאתה צודק

פורסם

קרה לי פעם אחת בטיסה מעבר לאטלנטי התחברתי קצת לפני יציאה מהאטלנטי 3 בבוקר בערך(יציאה מישראל מוקדם) והלכתי לראות טלוויזיה בסלון.

פתאום אני מגה שנרדמתי לאיזה שעה ונשארתי מחור ל VATSIM והיה לי פיקוח.

פורסם
מה שמעצבן אותי זה שאין 777 נורמאלי אחד שטס כמו שצריך שבאמת אפשרי יהיה ללמוד להטיס אותו

בינתיים צריך להסתפק ב-767 או 747 :agrue:

ה PSS נותן מענה טוב ביותר.

עבר את אישור של מנהל הצי והממונה הטכני של צי T7 של אלעל בזמנו, אז אני מניח

שגם לך הוא יכול לספק.

עלק להסתפק ב 767, איזה עולם אכזר ... :evilbat:

פורסם
מה שמעצבן אותי זה שאין 777 נורמאלי אחד שטס כמו שצריך שבאמת אפשרי יהיה ללמוד להטיס אותו

בינתיים צריך להסתפק ב-767 או 747 :agrue:

ה PSS נותן מענה טוב ביותר.

עבר את אישור של מנהל הצי והממונה הטכני של צי T7 של אלעל בזמנו, אז אני מניח

שגם לך הוא יכול לספק.

עלק להסתפק ב 767, איזה עולם אכזר ... :evilbat:

לא מאמין שזה יוצא מהפה שלך :shock:

פורסם

אותי מעצבן שמגיעים אליי חניכים לקורס טיס פרטי שיודעים לתכנת FMC ויודעים לעשות ILS בAUTO APP אבל אין להם מושג מאיך להחזיק מטוס או לירט רדיאל בסיסי של VOR אבל הם מתעקשים שהם יודעים את הכל כי "יש לי אלפי שעות בסימולטור של מיקרוסופט" :lol:

אבל מה שהכי מעצבן אותי, זה שאין לי סימולטור כבר שנתיים :(

פורסם
אותי מעצבן שמגיעים אליי חניכים לקורס טיס פרטי שיודעים לתכנת FMC ויודעים לעשות ILS בAUTO APP אבל אין להם מושג מאיך להחזיק מטוס או לירט רדיאל בסיסי של VOR אבל הם מתעקשים שהם יודעים את הכל כי "יש לי אלפי שעות בסימולטור של מיקרוסופט" :lol:

שששש... אל תדליק את ברוכי :lol::lol:

פורסם

סתם בשביל הקטע:

בהצלחה.

כנראה שלא הבנת על מה מדובר.

דיברתי על קריסות של הסימולטור עצמו ולא של המחשב. (ההודעה הידועה של "אל תשלח").

פורסם

סתם בשביל הקטע:

בהצלחה.

כנראה שלא הבנת על מה מדובר.

דיברתי על קריסות של הסימולטור עצמו ולא של המחשב. (ההודעה הידועה של "אל תשלח").

גם הוא דיבר על קריסות של הסימולטור...

פורסם

שששש... אל תדליק את ברוכי :lol::lol:

לי יש סימולטור שנתיים ככה שאין לי שום סיבה להתעצבן :wink:

ולגבי הרישא של הדברים: אנחנו מנסים קצת לתקן את הרושם - באמצעות IFS כדי שבן לא ייתעצבן ( יצא לי חרוז)

לדעתי - גם מי שעבר דרך IFS - זו תהיה טפשות מצידו לבא למדריך טיסה מוסמך במציאות ולהכריז "אני כבר יודע".

ובכל מקרה אני רוצה להאמין שכל מי שעבר דרך IFS ונחשף רק ל"פרקים נבחרים" של יידע תעופתי לפחות קיבל מושג על היקף הידע ובטח ובטח לא יהיה מאלה ששכנעו את עצמם שבתעופה הם כבר יודעים הכל.

פורסם

אני שונא שבדיוק בפיינל הוא נתקע לי ואחרי 20 שנ אני רואה את המטוס על הקרקע כשהוא התרסק.....(קרה אחריי 4 שעות טיסה !!!!!!!!!!!!!!)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...