Liaz Kamper פורסם אפריל 25, 2010 דיווח פורסם אפריל 25, 2010 שלום לכולם, ********************* עריכה: למסקנות ראו הודעה בהמשך השרשור ********************* אני מעוניין לרכוש את התוכנה עבור שני הניידים שלי שמריצים FS9. אני לא מצליח להפעיל את הדמו במצב של תא טייס רגיל (לא VC). הנוף בקליינט נע יפה מאד, אבל המטוס עצמו קופץ לכל הכיוונים. מישהו הצליח להפעיל את התוכנה על FS9 ויכול לשלוח לי דוגמא לקבצי AIRCRAFT.CFG שלו? פורום התמיכה של התוכנה חסום לצערי רק לרוכשים בפועל. תודה רבה,
Yoni פורסם אפריל 25, 2010 דיווח פורסם אפריל 25, 2010 אשמח אם תסביר טיפה מה זו התוכנה, ואז נוכל לעזור לך בהתאם.
אורח פורסם אפריל 26, 2010 דיווח פורסם אפריל 26, 2010 האם הם תיקנו את הפאקאופ הכי רציני שלהם ? סנכרון מטוסים באון ליין ? בזמנו על הקוקפיט V1 של דודי, WIDEVIEW עבדה לא רע בכלל ועל FS9. אני מכיר עוד הרבה חברים בנאים בעולם שמשתמשים בה. VIDEVIEW היא תוכנה שמסנכרנת בין שני סימולטורים ומעלה, בעיקר לשימוש במספר רב של תצוגות חיצוניות.
Liaz Kamper פורסם אפריל 26, 2010 מחבר דיווח פורסם אפריל 26, 2010 קבלתי את תגובת המפתח לבעיה שהצגתי כאן. היא כללה משהו בסגנון: "לא מכיר בעיות כאלה, זה בטח מערכת ההפעלה והחומרה שלך, לך חפש!" חבל. אבל אני לא מתכוון כל כך בקלות, כי אני מרגיש חובה אמיתית לשלם לאחד כזה 35$. אז, אני שוב מחפש מישהו שמפעיל היום WIDEVIEW: הסרבר WIN7 והקליינט XP. שניהם מריצים FS9. כל מטוס שיטוס חלק מתאים לי. שוב תודה
Liaz Kamper פורסם אפריל 26, 2010 מחבר דיווח פורסם אפריל 26, 2010 ניצול יעיל של מחשב נייד נוסף, על מנת לקבל מבט נוסף בנחיתה. נמאס לפספס ציר מסלול בהרצליה
Yoni פורסם אפריל 27, 2010 דיווח פורסם אפריל 27, 2010 ניצול יעיל של מחשב נייד נוסף, על מנת לקבל מבט נוסף בנחיתה.נמאס לפספס ציר מסלול בהרצליה הכוונה שלך לשים את הסימולטור במחשב נוסף במצב SPOT? יכול להיות נחמד, אבל לא ראליסטי.
Mark163 פורסם אפריל 27, 2010 דיווח פורסם אפריל 27, 2010 למה צריך תוכנה כזאת? אפשר לפתוח עוד חלון(SPOT) במחשב הראשון.
Baruch Spiegel פורסם אפריל 27, 2010 דיווח פורסם אפריל 27, 2010 נמאס לפספס ציר מסלול בהרצליה פתרונות פשוטים והגיוניים יותר לבעיה שציינת אפשר למצוא כאן: http://www.ifschool.net/fs/contant/mods ... php?id=121 וגם כאן: http://www.ifschool.net/fs/contant/mods ... php?id=219 זה לא עולה בכסף זה עולה בסבלנות ונכונות ללמוד.... ובכל זאת טיפ קטן כהקדמה: בכל מטוס צריך להכיר נקודת מכוון, נקודת ייחוס ביחס לדשבורד, לוח מכשירים, חלון וכד שמצביעה על המקום שאליו המטוס מתקדם. להכיר את כל השינויים והתיקונים הנדרשים. עם רוח צד בלי רוח צד וכו. אם לא הגדרת לעצמך נקודה כזאת - בכל סוג של כלי טיס, אין פלא שאתה לא מצליח להתיישר מול ציר מסלול. ואידך זיל גמור.
Liaz Kamper פורסם אפריל 27, 2010 מחבר דיווח פורסם אפריל 27, 2010 ברוכי ושאר העוזרים, קודם כל תודה על הניסיון לעזור. בכל מקרה לשם הבהרה, יש לי שני לפ-טופים שמסוגלים להריץ FS9. כל אחד מהם בנפרד לא מסוגל להריץ שני זויות התבוננות מתוך תא הטייס. המחשבה שלי היתה לפתוח בנייד הראשון חלון אחד כיוון הסתכלות חצי-ימני או חצי-שמאלי בהתאם לצורך, והנייד השני מסתכל תמיד קדימה אל לוח המכשירים. בצורה כזו אני חוסך את הצורך לשנות זוית באותו מסך, אלא מזיז את הראש מצד לצד ממש כמו במטוס אמיתי. אני לא רואה בזה קיצור דרך כלשהו. ברוכי, הלינקים שנתת לי נראים שבורים. אני אשמח לקבל אותם שוב וללמוד.
Ittai Arnon פורסם אפריל 28, 2010 דיווח פורסם אפריל 28, 2010 מזמן לא כדאי להשתמש בתוכנה הזו. לדעתי אם כבר את מחפש להרוחיב את התצוגה לך על הדבר הבא. http://www.matrox.com/graphics/en/products/gxm/th2go/ והנה סרטון יו-טיוב נחמד להמחשה, יש ביו-טיוב אין ספור דוגמאות. השקעה כלכלית בינונית ואתה מרוויח חוויה אחרת, אני בהחלט מחכה להזדמנות לרכוש כזה.
אורח פורסם אפריל 28, 2010 דיווח פורסם אפריל 28, 2010 מזמן לא כדאי להשתמש בתוכנה הזו.לדעתי אם כבר את מחפש להרוחיב את התצוגה לך על הדבר הבא. http://www.matrox.com/graphics/en/products/gxm/th2go/ והנה סרטון יו-טיוב נחמד להמחשה, יש ביו-טיוב אין ספור דוגמאות. השקעה כלכלית בינונית ואתה מרוויח חוויה אחרת, אני בהחלט מחכה להזדמנות לרכוש כזה. לא מסכים לחלוטין. כדי להנות מ T2G, צריך מחשב מאוד חזק. הרזולוציה הרחבה הזאת ניתנת להשגה גם בתצורת מחשב חזק עם שני כרטיסי מסך ואז יש לך 4 מסכים ולא שלושה. עלות, פחות או יותר אותו הדבר.
Liaz Kamper פורסם אפריל 28, 2010 מחבר דיווח פורסם אפריל 28, 2010 ובכל מקרה הכוונה היא לעשות שימוש במחשב נייד מיותר. ה-MATROX מתאים, כמו שציין רן, למחשב חזק ומספר מסכים. בקיצור, חזרה לשולחן השרטוט. אני עדיין במו"מ עם המפתח כדי שינסה לעזור לי. אין לי מושג איך הוא מוכר, אם אני לא מצליח להפעיל את הקונפיגורציה הכי בסיסית
Liaz Kamper פורסם אפריל 29, 2010 מחבר דיווח פורסם אפריל 29, 2010 אחרי שנדנדתי למפתח התוכנה, הוא החליף איתי מספר מיילים והצלחתי להפעיל בצורה יפה את התוכנה. בשורה התחתונה מדובר בהשקעה מוצלחת של 35$: אני ממליץ לכל מי שיש לו איזה מחשב נייד/נייח בבית, בעל יכולות גרפיות בינוניות- ומעלה, לרכוש את התוכנה ולקבל באופן קל ופשוט מבט נוסף מתא הטייס. המבט יכול להשתנות תוך כדי טיסה. לי זה מאד עוזר בעיקר בנחיתות ולהתמצאות. צריך לציין, שבמחשב הנוסף צריך להיות מותקן הסימולטור. ניתן להתקין גרסאות שונות של FS על כל אחד מהמחשבים. אני אשמח לתת עזרה דרך פורום התמיכה למי שמעוניין לנסות. התוכנה ניתנת להורדה חינם ושימוש של 10 דקות ללא תשלום, לצורך בחינה.