עבור לתוכן
Shireto Shahar

ברכות לטייסים החדשים!

Recommended Posts

פורסם

מזל טוב לבוגרי מחזור 17 המסיימים היום את הקורס בIFS!

רועי קלישר =D>

נועם ישכר =D>

אלכס וורביוב =D>

מצטיין המחזור: אמיר גלוזמן =D>

היה תענוג להדריך אותכם, חבורה מצומצמת אך איכותית :wink:

יאללה להתחיל לחרוש!

פורסם

תודה לכולם !

בהזדמנות אני רוצה לומר תודה לשחר וליובל ולכל המתרגלים: שובל כהן, עידו רהב וגלעד ברוטמן.

אתם עושים פשוט עבודה אדירה, כל הכבוד !

פורסם

מוטב מאוחר מאשר אף פעם:

בוגרי מחזור 17\16 היקרים. ברכות למעבר הסולו וסיום הקורס. הראתם רצינות השקעה והתמדה שראוייה להמון הערכה. סיימתם קורס ארוך וממושך שדרש ממכם הרבה. מקווה שבסיום אתם מרגישים שההשקעה משתלמת.

התחביב הזה של טיסה וירטואלית - ניתן ליהנות בו בכמה דרכים.

אפשר להתנסות לבד בלי להבין באמת מה עושים ובכל זאת ליהנות.

אפשר להתמקד בסוג מסויים של טיסות על סוג מסויים של מטוסים.

דרך נוספת היא לעבור "מסלול הכשרה" בדומה למסלול הכשרה שעובר טייס במציאות. בדומה למציאות זה מסלול ארוך שדורש המון סבלנות ולעיתים קצת מתסכל ("למה אני תקוע בקורס הארוך הזה ואחרים "טסים" להם מסביב לעולם עם הכבדים"...וכד'). בסופו של דבר מי שבוחר במסלול כזה, זוכה להכיר את כל הצדדים של עולם התעופה ומקבל לאט לאט המון ידע נסיון ומיומנות. זה המסלול שאתם בחרתם - והתמדתם בו (לפחות עד עכשיו...) סיימתם את השלב הראשון, שהוא כשלעצמו גם ארוך ומייגע. על כך מגיעה לכם מלא ההערכה. זהו רק השלב הראשון. אני מקווה ומאמין שתמשיכו באותה דרך ותתקדמו לאט וביסודיות בתחום הזה של תעופה וירטואלית. בסופו של דבר זה ישתלם לכם ויעזור לכם להבין יותר וליהנות יותר מהתחביב.

לצוות: לשחר שאיתנו כבר המון המון זמן ועושה הכל מאהבה, ליובל, למתרגלים שובל, עידו וגלעד. תודה רבה רבה על ההשקעה האינסופית והרצון לעזור ולתרום לחניכים. כל הכבוד.

יאללה למלא את השמיים!!!

פורסם

לכול הבוגרים

מזל טוב וכל הכבוד

בלי לגרוע מסיום קורס טייס פרטי והברכות שבאמת מגיעות לכם

כניראה מישהו נירדם בשמירה ושכח לעלות לפורום איזה מזל טוב קטן

לבוגריי ספינת הדגל של IFS שסימו קורס מכשירים מחזור מס 2

אז זה המקום לאחל לנו מזל טוב ואני בטוח ששחר לא היה שוכח אותנו אם הינו בוגרים שלו אז תהנו שהרווחתם אחלה מדריך איכותי ואכפתי יום טוב לכם ונתראה בשמיים

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...