nuriel77 פורסם אפריל 27, 2010 דיווח פורסם אפריל 27, 2010 אני זוכר שעלה פה פעם לדיון שבכל מיני מקומות בעולם אתה לפתע מקבל הודעה כללית ב CHAT שיש איזה אירוע או בחינה של פקח בשדה כלשהו ומזמינים אותך לטוס שם... יצא לי כבר כמה פעמים להענות לקריאות האלה. אניהבנתי סופ-סוף איך הם עושים את זה... TELNET לפורט מסויים שאני לא רוצה לכתוב אותו פה כרגע. בכל אופן, צריך כמובן קוד של לפחות Administrator של ואטסים שיש גישה ל TELNET ואפשר לשלוח משם הודעות כלליות. (אחראי אזורי אולי נותן יד?) אני בטוח שיש לנו בגזרתינו כאלו שבכוחם לעזור בנושא (אחראי אזורי?) אולי זה יהיה רעיון טוב גם להפיץ הודעות כאלו בזמן בחינה. אני יודע שזה על גבול הספאמים בתוך הרשת, אך עושים את זה די הרבה, וזה לא מספיק בשביל לקרוא לזה ספאם. אז אני מניח שזה לגיטימי. אז אולי זה רעיון שתבקשו את האישור ממי שיש לו הרשאה לכך, למשל בזמן בחינות וכאלו אם תרצו עוד תנועה אני בטוח שאנשים יענו לקריאה. דעתכם בברכה,
אורח פורסם אפריל 27, 2010 דיווח פורסם אפריל 27, 2010 יכול להיות שבסוף זה מבצע TELENT לפורט מסויים. תאחלס זו פקודה ב VRC\ASRC שעושה Brodcast לכל כדור הארץ מספר המורשים לבצע דבר כזה מצומצם למנהלי VATSIM, סופרויזורים, מנהלי חטיבות ועוד מספר פונקציונרים.
Izik Bakshi פורסם אפריל 27, 2010 דיווח פורסם אפריל 27, 2010 לגבי סופרויזרים, אז יש לנו מועמד ישראלי שכרגע ממתין ברשימת המתנה של VATSIM. כמובן שבזמן בחינה בוחנים פונים ל SUP שישחרר כזו הודעה. לגבי אירועים, פה יש מדיניות קצת יותר קשה ולא כל אירוע ישר מפרסמים רק אירועים מרכזיים בסדר גודל של חד"ב שלנו. אגב, מניסיון הודעות כאלה גם גורמות להמון NEWBE זרים פתאום לקפוץ לך למרחב, וכשזה קורה בזמן אירוע עמוס אז קצת לא נעים ובעייתי כי כמעט ואין זמן לסייע לכזה טייס באירוע עמוס. לכן יש להשתמש בחוכמה