Itay Zecharia פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 אני בפנים :wink: אני אעדיף להגיע בתאריך ה-5/8...
talkaplan פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 אני מת להיות שם לא אכפת לי מתיי! אגב אני בן 14................. מתי נדע מתי זה יהיה איפה ניפגש כמה עולה? (עם אני יכול לבוא)
Or Netzer פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 אני גם אבוא... המייל שלי כתוב בפרופיל ולא קבלתי מייל. גם שלי
אורח windshear פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 התפלגות הגילאים פה ממש מעלה גיחוח 95 אחוז מיוזרים פה בני 12-15 איזה גועל נפש.. עכשיו אני מבין למה אני לא מרבה לטוס בישראל..
×™×•× ×™ לומר פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 אני לא חושב שהתפלגות הגילאים פה היא 95% 12-15 ... אמנם יש פה נציגות נכבדת אבל אני לצורך העניין בן 24 חבר טוב שלי שגם טס בואטסים הוא בן 41 ואני רואה פה עוד הרבה שמות של חברה מבוגרים. זה לא במקום להגיד שכמות החברים הצעירים מעלה גיחוך, וזה בטח לא גועל נפש כשיש חברים צעירים שתורמים ומראים רצון ללמוד ולדעת.
Ido Rosenthal פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 מה הבעיה עם בני 12-15 ? אתה בעצמך גועל נפש עם הדיבור הזה !
Itai Ganor פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 אני מעדיף ב5 כי ב19 אני טס לאירופה. ועומרי החזרת לך בהודעה פרטית את מה שרצית
GILG פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 התפלגות הגילאים פה ממש מעלה גיחוח95 אחוז מיוזרים פה בני 12-15 איזה גועל נפש.. עכשיו אני מבין למה אני לא מרבה לטוס בישראל.. סנוב.
Boeing744 פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 התפלגות הגילאים פה ממש מעלה גיחוח95 אחוז מיוזרים פה בני 12-15 איזה גועל נפש.. עכשיו אני מבין למה אני לא מרבה לטוס בישראל.. נא למחוק את התגובה הזאת בבקשה. מעלים דיון על נתב"ג וביקור בו, מי שיש לו בעיה שלא יגיב.
zvi rodes פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 תודה למארגנים,אני ובני שי מעונינים להגיע ב-19 או בכל תאריך אחר,ותגובה קטנה למר WINDSHEAR ,אני בן 52 ,בני בן 16 תכניס אותנו לחישוב האחוזים שלך התוצאה צריכה להשתפר,אני אישית ממליץ לך בחום רב לעזוב אותנו,לך מצא לך חברים שיהיו מוכנים לסבול אותך ,טוס לשלום רק בכיוון אחד,שלום שלום ולא להתראות
ori porat פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 אני אשמח להצטרף. אוכל לבוא רק ב5 באוגוסט! אני בן 16...
gal_d פורסם יולי 21, 2004 דיווח פורסם יולי 21, 2004 windsher אני לא מבין איך התגובה שלך מתקשרת לנושא בכלל, מאוד חבל לי שאתה מרגיש ככה...
Gal פורסם יולי 21, 2004 דיווח פורסם יולי 21, 2004 גל וכל שאר הצעירים די!!!!! זה לא המקום להגיב על ההודעה הטיפשית הזאת. ההודעה לא הייתה במקום וזהו אין צורך להגיב ולגרום לבעיות נוספות פה. חוץ מזה כמעט כל אדם יגיד לכם שגיל ההיתבגרות 12-18 (בערך) הוא הגיל הכי יפה. אז כך שבואו נמשיך במה שבאמת צריך. תודה
Omer k פורסם יולי 21, 2004 דיווח פורסם יולי 21, 2004 אני חייב להגיב, אומנם יש פה ילדים בגילאים צעירים ואנשים בגילאים מבוגרים יותר - לפעמים 20 - 30 שנה יותר ממני, אני בן 14 עוד פחות מחודש אבל גם הצעירים וגם המבוגרים נמצאים באותה עמדה, והצלחנו ליצור מצב שבו הגיל אינו מסמן משהו, ולא על פיו נקבע היחס אל הטייס, הפקח, או גולש בפורום, וזה משהו שבהחלט אנחנו יכולים להתגאות בו, מכיוון שכולם פה ללא יוצא מהכלל מקבלים אותו יחס ללא קשר לגיל או מיקום בארץ ישראל, כל הכבוד, אני כמבן כבר הגבתי בענין זה שאני מעונין לצאת לסיור, אם היה אפרי גם עם בן משפהח אחד, אחרת יכולה להיות לי בעיה של איך להגיעולחזור איך שלא היה אני צריך אישור מיוחד אז אני מחכה לו , בברכה עומר
David Misha פורסם יולי 21, 2004 דיווח פורסם יולי 21, 2004 אני בפנים !! עדיין לא ראיתי את הדף המסודר לרישום !! יש חדש?
Ilan Jonas פורסם יולי 21, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 21, 2004 התפלגות הגילאים פה ממש מעלה גיחוח95 אחוז מיוזרים פה בני 12-15 איזה גועל נפש.. עכשיו אני מבין למה אני לא מרבה לטוס בישראל.. קודם כל - בטח התכוונת לגיחוך. לגופו של עניין: אתה יודע מה? עזוב לגופו של עניין. זה לא שווה התייחסות אמיתית. לא רוצה? אל תטוס. אני לא הולך להשעות אותך ולא הולך להתעסק בזה בכלל. בוא רק נספר לחברים שאתה ילד בעצמך, וכשנרשמת לואטסים היית בגיל נמוך מהממוצע כאן. ולכל שאר החברים - הגיל לא פונקציה ולא מעניין אף אחד. אתם לא צריכים להתלהם להבא ונא לזכור שלא כל דבר שווה התייחסות. אני בטוח שחלק גדול מהצעירים כאן (אם לא כולם) יודע יותר מהאדון הנכבד. תנו לו לערבב אגו ותחביב, אתם לא צריכים את זה.
Moshico Biller פורסם יולי 21, 2004 דיווח פורסם יולי 21, 2004 מה מגוחך? ילדים בגיל צעיר זה המקום פה!!!! יכולים להנות ולהתאמן ולנסות להתקבל לקורס טייס בחייל האוויר ועוד..... אנשים מבוגרים יותר מה שנותר להם בואטסים זה להנות מחווית הסימולטור ולהעביר את הזמן בהנאה זה הכל.... אז לפי דעתי לילדים זה יותר חשוב ותשובה כמו "מגוחך" לא רצויה לפי דעתי לא אני ולא אחרים פה עשו לך משהו בפורום אתה התייחסת לזה כאילו מה עשו לך פה..... :roll: תודה
Ilan Jonas פורסם יולי 21, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 21, 2004 מחקתי כמה הודעות תגובה, למרות שהן לא היו עם תוכן בעייתי לכשעצמן, אבל זה באמת לא רלוונטי לשרשור הזה. לגופו של עניין: דף ההרשמה בדרך. ימי הסיורים נסגרו לשני התאריכים שאמרתי. הסיור יתחיל בשעה 0930 בשדה עצמו, שם נעלה לאוטובוס. שעת סיום מצד אלעל - 1300, יכול להיות שנאריך את זה קצת עם עוד בונבוניירות משלנו. בהמשך אודיע על תוכנית הסיור.
Barak פורסם יולי 21, 2004 דיווח פורסם יולי 21, 2004 מה מגוחך? ילדים בגיל צעיר זה המקום פה!!!!יכולים להנות ולהתאמן ולנסות להתקבל לקורס טייס בחייל האוויר ועוד..... אנשים מבוגרים יותר מה שנותר להם בואטסים זה להנות מחווית הסימולטור ולהעביר את הזמן בהנאה זה הכל.... אז לפי דעתי לילדים זה יותר חשוב ותשובה כמו "מגוחך" לא רצויה לפי דעתי לא אני ולא אחרים פה עשו לך משהו בפורום אתה התייחסת לזה כאילו מה עשו לך פה..... :roll: תודה יש לך ראיה מעניינת אני חייב להודות..
Itay Zecharia פורסם יולי 21, 2004 דיווח פורסם יולי 21, 2004 לא ידעתי שזה היה כל כך הכרחי אילן... :oops: