עבור לתוכן
Ilan Jonas

דחוף לכולם: סיור במתקני אלעל בבן גוריון

Recommended Posts

פורסם

אילן, מתי אפשר היה לדעת אם קיבלתי אישור חריג

עקב מגבלות הגיל :(

אשמח אם זה היה היום או מחר עד שש בבוקר :D

בגלל שאני יוצא למחנה של הצויפן עד יום חמישי

אם יש משהו דחוף ויש צורך ליצור איתי קשר אני נמצא עם

פלאפון אבל יתכנן שהוא היה סגור רוב היום אז ניתן להשאיר הודעות

מספרו:

052-5433757

או בגרסה בישנה 065-433757

תודה רבה רבה,

עומר כהני

אורח windshear
פורסם

"אני בטוח שחלק גדול מהצעירים כאן (אם לא כולם) יודע יותר מהאדון הנכבד. תנו לו לערבב אגו ותחביב, אתם לא צריכים את זה."

...

אתה מצחיק ממש.

אני בטוח שאני מבין קצת יותר ממך בטייס (ורשיון את ATPL שלי די מוכיח את זה) ממך ומכל הצוות שלך או המשתמשים בפורום הזה.

אז תעשה לעצמך ולאנשים שמעוניינים לטוס ולדסקס על תעופה טובה ותגביל את גיל ההשתתפות בפורום או """במרחב האווירי""" שאותו אתה מנהל בצורה רצינית וראוייה להערכה.

פורסם
"אני בטוח שחלק גדול מהצעירים כאן (אם לא כולם) יודע יותר מהאדון הנכבד. תנו לו לערבב אגו ותחביב, אתם לא צריכים את זה."

...

אתה מצחיק ממש.

אני בטוח שאני מבין קצת יותר ממך בטייס (ורשיון את ATPL שלי די מוכיח את זה) ממך ומכל הצוות שלך או המשתמשים בפורום הזה.

אז תעשה לעצמך ולאנשים שמעוניינים לטוס ולדסקס על תעופה טובה ותגביל את גיל ההשתתפות בפורום או """במרחב האווירי""" שאותו אתה מנהל בצורה רצינית וראוייה להערכה.

מה שאמרת כאן בכלל לא לעניין !!!! אני בן 13 ואז מה עם יש לך ATPL כל החברים פה שווים ואתה פגעת בי כרגע אז מה עם אני ילד בלי להשוויץ אני יודע המון יחסית לגילי וחברים שלי יודעים את זה וגם עוד מלא ילדים בגילי (13 14 15) יודעים המון ואנחנו באים לפה בשביל תחביב מהנה וכיף אם לא נאה לך אז לא תהיה פה ומה שאמרת מאוד פוגע

פורסם

ובכל זאת, הוד קברניטיותו, לא שכנעת אותי.

אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה, ויכול גם להביע עמדה - אבל בצורה תרבותית. אם היה לך ATPL לא היית עסוק במשחקי אגו. אם יש לך באמת, זה אפילו יותר עגום (ע"ע לטביה).

בסופו של יום, עם כל ההתנשאות שלך, בסה"כ יש לך 14 שעות טיסה בואטסים במשך 3 שנים. זה לא שאתה לא מרבה לטוס במרחב הישראלי, אלא שאתה לא טס בכלל - למה לבלבל את המוח?

אני עוסק בפיקוח טיסה משנת 1989 ובתעופה בכלל משנת 1979 בערך. בערך מתי שנולדת.

תוסיף לזה את גלעד, פקח עם רשיון AERODROME וAPPROACH שאומר (ציטוט): "ה"ילדים" האלה לא מביישים פקחים מן השורה אז אולי אתה באמת לא צריך לטוס בארץ".

מצידי אתה יכול להיות אסטרונאוט בנאסא, אתה עדיין לא יודע מה אתה מדבר. הצעירים ישארו כאן, להנאתי ולהנאת כולם. הם חלק מהחטיבה ואני גאה בהם.

עכשיו אנא רד מהעץ.

פורסם

רישום לסיור -

בהמשך להודעתו של אילן אנו פותחים הרשמה מסודרת לסיורים בבן גוריון.

להזכירכם הסיור יתקיים בשני מחזורים כשהראשון ייצא ב-5 באוגוסט והשני ב-19 באוגוסט.

הנכם מתבקשים להקדיש דקה ולמלא את טופס ההשרמה, בלעדיו לא תוכלו להגיע לסיור.

חובה להזין מספר תעודת זהות לפי דרישה מפורשת של חברת אל על.

כללי התנהגות ומידע נוסף יפורסם בהמשך על ידי אילן.

http://www.israelairlines.org/eventreg/vatilnatbag

פורסם
רישום לסיור -

להזכירכם הסיור יתקיים בשני מחזורים כשהראשון ייצא ב-8 באוגוסט והשני ב-19 באוגוסט.

אתה מתכוון ל-5 לאוגוסט לפי ההודעה של אילן - לא השמיני..

ואנשים מתחת לגיל 15 שאילן אישר להם או בגיל 15 שאין להם את התעודה עצמה, צריכים גם הם מספר תעודת זהות?

פורסם
רישום לסיור -

בהמשך להודעתו של אילן אנו פותחים הרשמה מסודרת לסיורים בבן גוריון.

להזכירכם הסיור יתקיים בשני מחזורים כשהראשון ייצא ב-8 באוגוסט והשני ב-19 באוגוסט.

הנכם מתבקשים להקדיש דקה ולמלא את טופס ההשרמה, בלעדיו לא תוכלו להגיע לסיור.

כללי התנהגות ומידע נוסף יפורסם בהמשך על ידי אילן.

איפה בדיוק ההרשמה?

ומה לגבי אישור גיל חריג אני יקבל כזה? (14 וחצי)

עריכה: מצאתי את ההרשמה אני בן 14 וחצי זה נחשב כ14 או כ15?

פורסם

מי שרוצה להגיע, שירשם בלי קשר לגיל שלו. אם יש בעיה אני אצור קשר. אפשר להביא אבא, בן וכו', רק לא להביא מליון אנשים - בסה"כ מספר המקומות שלנו מוגבל מאד. כמה מקום שיש - אהלן וסהלן לכולם!

פורסם
מי שרוצה להגיע, שירשם בלי קשר לגיל שלו. אם יש בעיה אני אצור קשר. אפשר להביא אבא, בן וכו', רק לא להביא מליון אנשים - בסה"כ מספר המקומות שלנו מוגבל מאד. כמה מקום שיש - אהלן וסהלן לכולם!

אח קטן אפשר להביא? הוא גם רוצה אבל לא יודע אם כדאי לקחת אותו

פורסם
בדף רישום,מה לרשום?את השם והתעודת זהות של אבא שלי?ואני פשוט יבוא איתו?או מה לכתוב שם?כי אני בן 14 ואין לי ממש תעודת זהות...
גם פה אותו דבר
פורסם

נכון, IAL מארחים את דף ההרשמה - הסיור הוא של כווולם.

לגבי אח קטן - לא. גם ככה יש לנו מגבלות גילאים, לא צריך להכביד מעבר לזה.

לגבי ת.ז.: לכל אחד יש מספר ת.ז. גם אם עוד לא הוצאתם תעודה. אתם פשוט רשומים אצל אחד ההורים או אצל שניהם - תבררו איתם!

פורסם

...

אתה מצחיק ממש.

norm_EB9A7309950B498C979544EAF08F372E.JPG

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...