ELY3201344684060 פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 לא זכור לי שנושא כזה עלה בעבר, אם כן, אני מתנצל. האם אפשר שפקחים ירשמו ב-ATIS עד מתי הם נמצאים? הרבה פעמים אני רואה שיש פיקוח אבל לא בטוח אם כדאי להתחבר עכשיו, כי אולי הם הולכים בעוד כמה דקות? או שלפעמים אני רואה שיש פקח, ועד שאני מתחבר, הוא נעלם. לטוס בלי פיקוח לא מעניין אותי... לכן הנושא חשוב בשבילי תודה מראש.
Or Netzer פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 נושא דומה עלה בעבר לגבי משמרות שלמות לעשות כל הזמן והתשובה לשאלתך דיי דומה אנחנו אנשים עסוקים.. אני מוצא זמן לפיקוח \ יודע שיש לי זמן לפקח בערב אני רושם בוק ונכנס... אבל אם באמצע חבר מתקשר ורוצה שאני יבוא או לצאת או משהו והתנועה דלילה אני יצא.. או למשל אימא קוראת לי או משהו בדרך כלל זה לא עובד.... אבל.. הרעיון יפה.. לדעתי כל מי שבערך יודע עד מתי הוא נשאר שירשום
Omer k פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 עוד שורה ב-ATIS לא ממולץ, פשוט תרשמו באתר עד מתי זה יותר נוח
ELY3201344684060 פורסם יולי 20, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 20, 2004 לא התכוונתי שהשעה שהפקחים יכתבו תחייב אותם להשאר עד אז, למרות שהם צריכים ללכת... חוץ מזה, ה-ATIS גם ניתן לעדכון, אז אם מישהו רואה שהוא הולך לאכול עוד 10 דקות, שישנה את ה-ATIS. ראית את האורך של ה-ATIS ב-Flight Project? האורכים של ה-ATIS ב-VATSIM קצרים. אני לא חושב שלהוסיף עוד שורה ב-ATIS זה בעיה. ובקשר לאתר, אני לא יודע כמה מסורבל להוסיף משהו לאתר, אבל נראה שהרבה פקחים עולים בלי להרשם לאתר.