עבור לתוכן
iroth

התרסקות בנחיתה

Recommended Posts

פורסם

זה קרה לי היום פעמיים. זה מביך, אבל אולי אם אחלוק את האינפןרמציה זה יעזור לעוד מישהו ואולי מישהו יוכל גם לעזור לי...

יש לי מחשב בינוני (AMD 1700+ עם RADEON 9500) שנותן קצבים סבירים בד"כ. הגעתי היום פעמים בגישת ראייה לבן-גוריון וכשיש תנועה בשדה (והיום היתה תנועה יפה) המחשב פשוט מתחיל לגמגם, אני מתקשה לשלוט במטוס ובמקרה הטוב שובר כן נסע ובמקרה הפחות טוב מתרסק לגמרי.

ממש מבאס...

האם זה רק אני?

בנוסף - טסתי בשני המקרים ב ATR-72 שהורדתי מ-ISRAEL AIRLINES בפלייט סימולטור 2004. מטוס יפה אבל הפנל שלו נראה מעוות. שוב - האם זה רק אצלי כך?

תודה ותמשיכו באקשן הזה - ממש כיף לטוס עם כולכם

ישראל

פורסם

א. כנראה שבאמת המחשב חלש מידי, זה גם תלוי בעיקר איזה זיכרון יש לך וכמה תוכניות רצות ברקע.

ב. בקשר ל-ATR אז הפאנל שלו באמת מעוות ב-2004

פורסם

עם איזה מטוס טסת ששובר כני נסע

עכשיו בקשר ל- FPS כדעי למנוע את זה תכבה את המולטיפלייטר בסקווק בוקס לפני הנחיתה זה יגביר לך אותם

פורסם

שלום ישראל

דיברת בהודעה שלך על אקשן ורציתי להעיר משהו בנושא בהזדמנות זו

לאחרונה שאני מפקח באמת יש הרבה אקשן עד כדי קח שטייסים לא מצליחים להכניס מילה לערוץ וזאת בגלל שאני מפקח על תל אביב שמכסה את כל העמדות שמתחתיו (קיים רק ברשת כזה מצב)

לכן לפעמים נוצר עומס רב על הערוץ וכאן יש לי בקשה לכל הטייסים שכאשר אתם רואים שהערוץ מלא מדי בכדי לעלות לשדר אז תרשמו לי בטקסט ואני יגיב או בקולי או בטקסט, אתם גם תראו אותי לפעמים נותן לכם הודעות בטקסט במקום קול והסיבה היא שיש לי סדר עדיפויות למטוסים לדוגמא מטוס שנכנס לפיינל וצריך אישור נחיתה, ובו זמנית גם משדר מטוס שנכנס למרחב אז המטוס שצריך אישור נחיתה יקבל לפני המטוס שנכנס למרחב וזו רק דוגמא לשני מטוסים האקשן שמדובר עליו הוא 5-10 מטוסים.

לכן הגדילו ראש ונסו קצת להשתמש בטקסט כאשר אתם רואים שהמרחב עמוס מדי.

אגב למי שיש ספקות אז מחר חוזרים לאירוע רגיל בשבת שבו אני ישתדל לפתוח את מירב העמדות במרחב על פי כמות הפקחים שתיהיה באותו ערב, נשתדל גם לפרסם את העמדות ב EUROBOOK

חג שמח

פורסם

בקשר לפאנל של הATR זה נכון שהמחוגים יוצאים מהשעונים והוא קצת "מעוות" לדבריך אז אתה פשוט יכול ללכת לAVSIM ולחפש שם

תרשום בשורת חיפוש ATR

ובקטגורייה FS2004 PANELS

ותתקין אם אתה לא יודע להתקין צור איתי קשר

פורסם

עוד סיבה לצניחת פריימרייטס כשרואים מטוסים אחרים היא שרבים מאד לא התקינו נכון את הספריה של CSL. כשהספריה לא מותקנת טוב או כשטייס אחר מגדיר את עצמו כמטוס שלא קיים בDEFAULT של הCSL, הוא פשוט הורס לכולם!

זה גורם לכך שהם יראו אותו עם הטקסטורה שהם עצמם משתמשים, וזה קורע את הביצועים. תוסיפו עוד שניים שלושה מטוסים שלא מוגדרים טוב והמחשב לא יכול לעבד את זה.

מה שנדרש כדי למנוע את זה - להשתמש רק בCSL המקורי שמותקן כמו שצריך, ולבחור מטוס שקיים שם, לא משהו שהורדתם והוספתם.

אל תשתמשו בVIP2 או 3, אין את זה כמעט לאף אחד ואתם סתם הורסים לכולם.

עוד מעט יהיה SB3 שיפתור את הצרה הזו, אבל בינתיים תקפידו על זה!

אילן

פורסם

אי אפשר להגיד לא לטוס עם אותו סוג מטוס שלא מוגדר בכלל

אפשר לטוס שאין הרבה תנועה

אבל שיש הרבה מטוסים בשדה אני מודה שזה מעצבן

בקשר לSB3 הוא מתוכנן רק לFS2004?

פורסם

טעות - אפשר להגיד איזה סוג מטוס לא לבחור בSB - זה לא משפיע עליך בכלום אלא רק על איך אחרים רואים אותך. אם אתה בוחר במטוס שלא בDEFAULT, אז אולי מישהו אחד יראה אותך בצבעי אלעל למשל, אבל לכל האחרים שברשת ובדרך שלך ידפק המשחק. אין בזה טעם!

הSB3 יתמוך בכל הגרסאות.

פורסם

תודה על התגובות. אנסה לאמץ את ההמלצות בעניין סקווקבוקס (סוגי מטוסים מוכרים, מולטיפליירס) וגם את בקשתו של איציק "להגדיל ראש"... (אגב, מעניין מה עושים טייסים אמיתיים בשעת עומס? אין להם אפשרות שידור טקסט)

לגבי שאלתו של אלעד - המטוס ששבר כן נסע הוא אותו ATR-72 שהזכרתי. הוא שבר את כן הנסע הקדמי, יצאו קצת ניצוצות מהגחון, הצלחתי לפנות את המסלול ואז פשוט בחרתי מטוס מתפריט המטוסים כדי לסוע לחנייה (עם הזנב בין הרגליים...)

ישראל

פורסם

ישראל שלום...

בקשר לטייסים אמיתים נכון שאין להם טקסט, אבל באמיתי פיקוח תל אביב מתעסק רק עם טיסות בין לאומיות ולא עם קלירנס באילת או משהו.... 8)

לכן נוצר מצב שהוא יחודי לרשת שלנו ולכן נוצרה הבקשה הזאת...

חג שמח

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...