Ilan Cohen פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 שלום לכל החברים. בימים אלה צוות VFS [וירטואל פלייט סקול]מסיים את ההכנות האחרונות לפני פתיחת, בית הספר הראשון ללימוד טיסה ברשת. כמה חברים יקרים עמלו במשך שבועות על בניית האתר שבוא יוכלו תלמידים חדשים, לקבל הדרכות בכל נושאי הטיסה מהכרת המטוס ועד טיסה בין לאומית. בית הספרVFS יקלוט תלמידים חדשים וידריך אותם בכל נושא עם מדריך אישי. אנחנו נפרסם בקרוב את מועד פתיחת בית הספרVFS כאן בפורום. בית הספר מזמין אנשים שרוצים להדריך בבית הספר לטיסה VFS. כל השיעורים הם על בסיס התנדבותי בלבד. בית הספרVFS מפעיל מערכת תאום שעות הדרכה כך שיהיה נוח למדריך ולתלמיד לקבוע את מועד השיעור. כמו כן תהיה מערכת מעקב על התלמיד, שבא יהיה אפשר לדעת את ההתקדמות של אותו תלמיד בבית הספר. אז מכאן אני שולח תודה לכל מי שעזר להקים את בית הספר, ומקווה שזה יתרום לחטיבה לאפשר ליותר אנשים לטוס יחד איתנו. תודה לכולם. למדריכים שמעונינים להדריך אפשר לפנות אלי במסנגר או באימייל.
Harry Potter פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 אילן, בהצלחה "לך וגם לצוות" (אלכס אנסקי, גלי צה"ל). אני מקווה שיהיו בביה"ס הרבה תלמידים והרבה בוגרים מקצועיים!
ronenec פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 אח שלי בן ה 15 התחיל להתעסק גם עם הסימולטור אז אני שולח אותו אליכם שילמד קצת...
Eliran-VFS1 פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 שלום כמו שאילן אמר בית הספר הולך להפתח בזמן הקרוב והוא הקורסים בהם תוכל לקחת חלק לא יהיו דווקא רק לטיסים חדשים אלא גם למקצוענים שביננו ימצאו כאן כמה הפתעות. על בית הספר עבדו 12 איש שעשו עבודה נפלא. אנחנו מחפשים אנשים שבדר"כ מדריכים טיסים חדשים ורוצים לעזור לחדשים בצורה חדשה, זאת אומרת שיעשו בתיאום הדרכות מרוכזת ויעבדו עם קבוצות בצורה מקצועית. מבנה הקורסים בבית ספר דומים ככול האפשר לקורסים במציאות לרשיונות השונים בהתאם למגבלות של טיסה ברשת לעומת מציאות. תודה לכול אותם אנשים שיעצו/עזרו/בחנו מדריכים ותמכו בכול דרך אפשרית. בתקווה שנמשיך לעבוד בשיתוף פעולה עם שאר הגורמים בחטיבה ,מאחל לכול הנרשמים העתידים הצלחה בקורס טייס. תודה רבה
TDK פורסם יולי 20, 2004 דיווח פורסם יולי 20, 2004 כל הכבוד לכל הצוות שעבד ימים ולילות בישביל להעלות את האתר הזה :!:
alon_a פורסם יולי 21, 2004 דיווח פורסם יולי 21, 2004 תודה לכם על הקמת בית הספר ובהצלחה אני בטוח שאני יתחיל את הטיסות רשת שלי דרכו וכשאחי קצת יגדל (בן 11 עוד :? ) ויבין איך הATC עובד וידע להטיס נורמלי אז גם הוא יעבור אצלכם ושוב הרבה הצלחה :wink:
the pilot פורסם יולי 21, 2004 דיווח פורסם יולי 21, 2004 חחחחחחח מקווה שהביה"ס יעלה בהצלחה רבה! אילן ואלירן, תצפו ממני לעוד הרבה :!: :wink:
Izik Bakshi פורסם יולי 21, 2004 דיווח פורסם יולי 21, 2004 יוזמה מבורכת, כולי בטוח שזה יהפוך להצלחה, מהסיבה הפשוטה שמי שלא מנצל פשוט מפסיד. כל הכבוד =D>
Ilan Cohen פורסם יולי 22, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 22, 2004 תודה לכולם על הברכות. אני מקווה שבסוף השבוע כבר יהיה אפשר לפתוח את בית הספר אנחנו בהכנות אחרונות. אנחנו כניראה נעשה ארוע פתיחה שבוא יטוסו כל צוות VFS בשבת בערב. כולם מוזמנים פרטים כאן בהמשך. יום טוב לכולם.
Ilan Cohen פורסם יולי 22, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 22, 2004 ארוע פתיחת בית הספר לטיסהVFS יוצא לדרך. במוצאי שבת בשעה 21:00 יוצאים כל צוות VSF לטיסה מהרצליה לחיפה וחזרה. בחיפה אנחנו נעשה הפסקה קצרה עד שכולם יגיעו ואז נמריא חזרה להרצליה. הטיסה תתבצע עם מטוסים של בית הספר cessna172p. בארוע גם תהיה טיסת מיבנה מסוקים שתצלם את הארוע מלמעלה ע"י מדריכי המסוקים של בית הספר VFS. תוכנית הטיסה לחיפה BATZRA - HASHARON - HADERA - GALIM - ATLIT - FUREDIS - בגובה 1500 רגל. תוכנית הטיסה חזרה להרצליה-GALIM - ATLIT - FUREDIS - HADERA - HASHARON - BATZRA גובה הטיסה 2000 רגל. אנחנו מזמינים את כולם להישתתף בארוע . תודה רבה לכל מי שעזר להכין את הארוע.
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם יולי 22, 2004 דיווח פורסם יולי 22, 2004 לכל חברי vsf כל הכבוד על הרעיון והיוזמה. אני בטוח שההשקעה מניבה גם הצלחה. כולי תקווה שתיהיה זה הצלחה עם המון תלמידים .שתוכלו להתגאות בהם בעתיד. מאחל לחברי הצוות המון הצלחה ובשעה טובה.
hagay פורסם יולי 22, 2004 דיווח פורסם יולי 22, 2004 כל הכבוד ואירוע פתיחה מהנה, בעז"ה אשתדל להשתתף באירוע.