Yarden Gotlib פורסם מאי 19, 2010 דיווח פורסם מאי 19, 2010 VATIL היקרה שלום רב! אני יודע שזה לא מתפקידי להכריז על אירועים או לעלות רעיון לאירועים, אך לאחר שנכשל הרעיון האדיר של עיט- "המירוץ שליחים" מסיבות שהן רק באשמת החטיבה ולא מאשמת מארגני האירוע, אני מרגיש שאנחנו בתור חטיבה צריכים להחזיר להם עם רעיון טוב משלנו לאירוע. אז ככה, האירוע הבא של VATIL שחשבתי עליו הוא משחק: חפש את המטמון- סגנון VATIL איך זה יעבוד? מתחלקים לקבוצות של חמישה טייסים פלוס מינוס בכל קבוצה. כל קבוצה בוחרת לעצמה מטוסים מתוך רשימה שמארגני האירוע יבחרו. כל קבוצה ממריאה משדה אחר לעבר כיוון מסוים בארץ שם יסתתר המטמון שלהם. מה זה המטמון? לחלק הזה אני מקווה שיתנדבו יוצרי סינרים. המטרה היא ליצור פריט נוף שהוא טיפה שונה מהסביבה אבל לא בולט במיוחד שמשקיעים אותו באמצע של קטע נתיב. לדוגמא: בקטע הטיסה בין וינגייט לאולגה תצוף סירה בצבע כתום שכתוב עליה ואטיל וכל קבוצה שקיבלה את איזור מישור החוף צריכה למצוא את הסירה הכתומה שכתוב עליה ואטיל. מהלך המשחק: כל קבוצה ממריאה משדה שונה לכן פה נכנס העניין של לבחור מטוסים מהירים יותר ואת הנתיב הקצר ביותר. כל טייס בקבוצה טס בתור יחיד לאיזור שבו מסתתר המטמון של הקבוצה שלו. כל הטיסות מתבצעות בגבהים שמציונים במפות הCVFR אלא שמתי שטייס בטוח שהוא מצא את המטמון שלו הוא רשאי להנמיך את הגובה שלו אך ורק אם הוא מודיע לפקח מתי הוא עושה את זה ובין אילו שתי נק' דיווח הוא עושה את זה, מותר לטוס חג אחד בגובה נמוך! לדוגמא: קב' מספר 1 המריאו מתימן לאיזור מישור החוף, מחפשים משהו שונה מהקרקע או מהים, טייס מספר אחד מזהה משהו לא מוכר, הוא מודיע בקשר "טייס מספר 1 מזהה מטמון מבקש להנמיך בקטע הטיסה חדרה- מחלף דרום" ומחפש את המטמון שם. טייס: "אבל המטוס שלי מהיר מידי לטיסת חיפוש נמוכה..." יכול להיות, זאת בדיוק הסיבה שיש רשימה של מטוסים לבחור מהם לכל קבוצה לכן לא חייבים תמיד לבחור את המהירים. לאחר שקבוצה מצאה את המטמון שלה אפשר לעשות או שהיא מקבלת למצוא מטמון באיזור אחר או שכל חברי הקבוצה צריכים לנחות בשדה שממנו המריאו בשביל שידעו שהם סיימו. (מטוס באוויר נחשב כמטוס שמחפש אחר המטמון לכן הקבוצה עדיין לא סיימה את החיפושים). על מנת להוציא את הרעיון לפועל ישנה רשימת דרושים קטנה: - יוצרי סינרים, כדאי כמה שיותר - פקחים -מארגנים/ מנהלים לאירוע -שחקנים -יוצרי סקטורים שידעו להכניס את המטמון של כל פקח לVRC שלו על מנת שיוכל לאשר מציאה של מטמון תודה רבה על הקריאה
Idan Traub פורסם מאי 19, 2010 דיווח פורסם מאי 19, 2010 הצעה קטנה : אפשר להשתמש במרחבי האימונים של הרצליה ושדה דב לצורך מרחבי חיפוש וככה גם יותר כיפי שלא יודעים איפה בידיוק לחפש ואז צריכים לעלות לגובה ואולי גם לעבוד בצוות כאשר מטוס אחד למעלה מחפש אחר מקומות אפשריים ומטוס אחר טס למטה ומצלם תמטרה כדי לקבל את הרמז הבא .
תומר עינבר פורסם מאי 19, 2010 דיווח פורסם מאי 19, 2010 רעיון נחמד, אך השאלה הנשאלת היא: למה אתה חושב שהרעיון הזה יצליח?
אורח פורסם מאי 19, 2010 דיווח פורסם מאי 19, 2010 רעיון נחמד, אך השאלה הנשאלת היא: למה אתה חושב שהרעיון הזה יצליח? פשש.. איזה אופטימיות ועידוד אתה מחדיר בבחור.. אתה בעצמך אמרת שהרעיון נחמד, אז למה שהוא לא יצליח?
ofirp12345 פורסם מאי 19, 2010 דיווח פורסם מאי 19, 2010 ירדן רעיון מעולה, לדעתי כדאי שלכל קבוצה יהיה ראש קבוצה שהוא יהיה היחיד בקשר עם הפקח יעדכן אותו וינחה את הקבוצה מה לעשות ככה הכל יהיה מסודר יותר!.
Yarden Gotlib פורסם מאי 19, 2010 מחבר דיווח פורסם מאי 19, 2010 רעיון נחמד, אך השאלה הנשאלת היא: למה אתה חושב שהרעיון הזה יצליח? אני מקווה לטוב. בכל מקרה קרבל, עיט רוצים לקחת את האירוע תחת חסותם או שיש ארגון אחר שרוצה? אם לא תגידו ואני אתחיל להזיז את זה
David Bendavid פורסם מאי 19, 2010 דיווח פורסם מאי 19, 2010 רעיון נחמד, אך השאלה הנשאלת היא: למה אתה חושב שהרעיון הזה יצליח? אני מקווה לטוב. בכל מקרה קרבל, עיט רוצים לקחת את האירוע תחת חסותם או שיש ארגון אחר שרוצה? אם לא תגידו ואני אתחיל להזיז את זה אני אארגן את זה. כרגע יש כבר אירועים בתכנון, אני אמצא מקום בלו"ז החטיבתי לאירוע ואפרסם פרטים מלאים. תודה על הרעיון.
Yarden Gotlib פורסם מאי 19, 2010 מחבר דיווח פורסם מאי 19, 2010 אוקי מצוין! ואם אתה צריך עזרה אז בכיף רק דבר איתי דוד
Yoni פורסם מאי 19, 2010 דיווח פורסם מאי 19, 2010 VATIL היקרה שלום רב! אני יודע שזה לא מתפקידי להכריז על אירועים או לעלות רעיון לאירועים, אך לאחר שנכשל הרעיון האדיר של עיט- "המירוץ שליחים" מסיבות שהן רק באשמת החטיבה ולא מאשמת מארגני האירוע, אני מרגיש שאנחנו בתור חטיבה צריכים להחזיר להם עם רעיון טוב משלנו לאירוע. תודה רבה על הקריאה בטח שזה מתפקידך ומתפקיד כל אחד ואחד מאיתנו לעלות רעיונות לאירועים ועוד... כולנו בסך הכל למטרה שנוכל לטוס בתנאים הנעימים, הכיפייים והמאתגרים ביותר, ואם לכל אחד ואחד מאיתנו יש רעיון - הוא יותר ממוזמן להעלות אותו בפני שצוות החטיבה יוכל לקחת את המושכות אליו כדי לקדם את האירוע באם הוא מתאים.