עבור לתוכן
barak_199

שלום!!

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם אני חדש כאן(הגעתי מהמלצה של חבר) ואני מעוניין לקבל טיפים על דבר ראשון איך להירשם לבית ספר לטיסה,אילו תוכנות להוריד תודה לכל העוזרים:

דרך אגב היום עברתי את השלב הראשון בדרך לכנפי טיס-מיונים לצוות אויר עוד כ-3 חודש יהיה לי את ירפ"א א`

פורסם

שלום ברק וברוך הבא

אני כמובן כמדריך בIFS אשמח מאד לראותך מתחיל ומסיים קורס אצלנו

אבל כמו שאמרת אתה בדרך לקורס טייס ובעזרת השם וגם לא מעט בעזרתך תעבור את כל השלבים ותגיע לקורס

לכן מעכשיו כבר תחשוב טוב טוב על הגישה שלך לסימולטור - הוא יכול מאד לעזור לך ולקדם אותך גם בדרך לקורס טייס

אבל באותה מידה הוא יכול להיות הסיבה לנשירתך מהקורס

יש נטייה לאנשים שבאים מעולם הסימולטורים, לחשוב שהם יודעים הכל או את הרוב ולהרגיש בעלי נסיון

הדבר מוטעה ומטעה - לפעמים שנים של טיסה בסימולטור יכולות להקנות הרגלים גרועים שקשה להפטר מהם גם בעולם האמיתי

ובכלל ממה שאני יודע בחיל האוויר מעדיפים אותך "דף חלק" שלא יודע כלום ומסוגל לקלוט ולא מישהו שבא עם המון ידע והרגלים שלמדריכים יקח הרבה זמן "לחסל"

והם בדרך כלל יעדיפו מראש לא להתעסק עם כאלה ש"כבר יודעים הכל"

לכן אני מציע שתחשוב איך אתה ניגש בצורה נכונה ללימודים ולטיסה בסימולטור בצורה שלא תפגע בך ותקנה לך הרגלי הטסה וחשיבה גרועים.

אני בטוח שב IFS יתנו לך הרבה מאד רקע תאורטי והבנה על איך מתרחשים הדברים גם במציאות אבל את ההרגלים של הטסה נכונה והתנהגות אוויראית טובה רק אתה מול עצמך ומול הסימולטור יכול להחליט האם לתרגל ולרכוש או אם לא.

אני מקווה שתמצא את הדרך הטובה ביותר עבורך ושיהיה כמובן בהצלחה

פורסם
תודה לכם אני מבטיח שאייחס לעצמי את הטיפ שנתנת אדם תודה!

עריכה:ד"א נכנסתי לאתר איפה ואיך אני נרשם תודה.

שלום ברק,

כפי שירדן כתב לך, הקישור להרשמה לבית הספר נמצא בקישור הבא :http://www.ifschool.net/fs/

כשתכנס לדף תוכל לראות למעלה כפתור הרשמה ושם תבחר את כל מה שצריך

חוץ מזה, אני מאחל לך המון הצחלה בדרכך לקורס טייס!

אם אתה צריך עזרה נוספת, הפרטים למטה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...