Adam Waiser פורסם מאי 21, 2010 דיווח פורסם מאי 21, 2010 ברק שלום דבר ראשון בדוק הודעות פרטיות דבר שני אני הייתי מתאקלם קצת בפורום לפני פתיחת הודעות כאלה ועוד בפורום הלא מתאים ועוד אותה הודעה פעמיים. אני שב ומבקש קרא תקנון ותרשה לי לצטט לך קטע נבחר מתוכו: הבהרה חשובה:בניגוד לפורומים אחרים בהם יש ערך או חשיבות לכמות ההודעות המצטברת של כל משתמש, כאן בפורום ואטיל תוכן ההודעות הוא שמשנה ולא כמותן, על כן אין "פרסים" "עיטורים" או הטבות כלשהן לבעלי מספר ההודעות הרב ביותר.
D-747 פורסם מאי 24, 2010 דיווח פורסם מאי 24, 2010 דווקא אני הייתי בוחר ב747-800 אפילו אם זה עוד כמה שנים!
Yakov Kraus פורסם מאי 24, 2010 דיווח פורסם מאי 24, 2010 שאלה מצחיקה הנה יש לכולם הזדמנות לטוס במטוס שהם אוהבים בסימולטור :fist:
Noy Farhi פורסם מאי 24, 2010 דיווח פורסם מאי 24, 2010 ספיטפיירמה אתם מוצאים בכבדים האלה? :wink: 1.איכות טיסה 2.מערכות חדישות 3.טיסות ארוכות טווח 4.ביקורים בקוקפיט (בקיצור אין כמו לטוס על כבדים) נ.ב מה אתה מוצא בספיטפייר?
al12 פורסם מאי 24, 2010 דיווח פורסם מאי 24, 2010 ספיטפיירמה אתם מוצאים בכבדים האלה? :wink: 1.איכות טיסה 2.מערכות חדישות 3.טיסות ארוכות טווח 4.ביקורים בקוקפיט (בקיצור אין כמו לטוס על כבדים) נ.ב מה אתה מוצא בספיטפייר? נ.ב.ב. הספיטפייר לא מתרסק לפעמים :?:
Avi - 4X-KDF פורסם מאי 26, 2010 דיווח פורסם מאי 26, 2010 ספיטפיירמה אתם מוצאים בכבדים האלה? :wink: 1.איכות טיסה 2.מערכות חדישות 3.טיסות ארוכות טווח 4.ביקורים בקוקפיט (בקיצור אין כמו לטוס על כבדים) נ.ב מה אתה מוצא בספיטפייר? ספיטפייר זה מטוס שמגרה את כל חמשת החושים, מטוס שאני בטוח שלהטיס אותו זאת חוויה שנחרטת לעד מהמובן הטוב (אולי לא בשביל טעם כמו שלך) יחס כוח-משקל שלו גדול מאוד, כוחות הג'י, המהירות שהוא טס ביחס לגודל שלו, מטוס עם המון אופי. זאת קלאסיקה אמיתית, המכניקה, המכשירים הישנים, אני בן אדם שמעריך את הדברים האלה. בבואינג, מה שאתה עושה זה לוחץ על כמה כפתורים ומתרווח בכורסה שלך עם המזגן. אני לא בטוח שהבנת את הרעיון של ברק, ברור שהמטוסי נוסעים המודרניים הם טובים, אבל הרעיון הוא לבחור מטוס כלשהו בהזדמנות מיוחדת של טיסה, ככה שביקור בקוקפיט זה לא שיקול.
תומר עינבר פורסם מאי 26, 2010 דיווח פורסם מאי 26, 2010 ספיטפיירמה אתם מוצאים בכבדים האלה? :wink: 1.איכות טיסה 2.מערכות חדישות 3.טיסות ארוכות טווח 4.ביקורים בקוקפיט (בקיצור אין כמו לטוס על כבדים) נ.ב מה אתה מוצא בספיטפייר? ספיטפייר זה מטוס שמגרה את כל חמשת החושים, מטוס שאני בטוח שלהטיס אותו זאת חוויה שנחרטת לעד מהמובן הטוב (אולי לא בשביל טעם כמו שלך) יחס כוח-משקל שלו גדול מאוד, כוחות הג'י, המהירות שהוא טס ביחס לגודל שלו, מטוס עם המון אופי. זאת קלאסיקה אמיתית, המכניקה, המכשירים הישנים, אני בן אדם שמעריך את הדברים האלה. בבואינג, מה שאתה עושה זה לוחץ על כמה כפתורים ומתרווח בכורסה שלך עם המזגן. אני לא בטוח שהבנת את הרעיון של ברק, ברור שהמטוסי נוסעים המודרניים הם טובים, אבל הרעיון הוא לבחור מטוס כלשהו בהזדמנות מיוחדת של טיסה, ככה שביקור בקוקפיט זה לא שיקול. אני מסכים עם כל מילה שלך! אני חושב בדיוק כך ואתה מכיר אותי
Noy Farhi פורסם מאי 26, 2010 דיווח פורסם מאי 26, 2010 ציטוט לAvi - 4X-KDF כמו שאני מכיר אותך ואת תומר אתם אוהבים מטוסים ישנים. אני בדיוק ההפך אני אוהב מטוסים חדישים אבל כל אחד והטעם שלו
MATIEW פורסם מאי 26, 2010 דיווח פורסם מאי 26, 2010 אני 747-100/200 ו727 ו707 בקיצר כל המטוסי סילון של בואינג עם צוות של 3:קברניט קצין ראשון ומהנדס טיסה!