עבור לתוכן
Amir Paz

כוח אדם - חציון ב' 2010

Recommended Posts

פורסם

אני מדגיש שגם בעלי תפקידים נוכחיים מתבקשים למלות את הטופס, כדי שנוכל להביט על התמונה הכוללת.

אני רוצה להזכיר שכל הפעילות שלנו כקהילה מבוססת על תרומה של חברים במגוון מישורים וזה אחד המרכיבים בקהילת VATIL שהופכים אותה למובילה בהרבה תחומים, לכן חשוב שכל אחד יסתכל קצת סביבו ויבחן את היכולת שלו לסייע מעבר להנאה האישית בתחביב וכמובן לא לשכוח לכתוב לנו :).

תודה על שיתוף הפעולה :)

פורסם
סתם שאלה:

מדוע רק מיעוט מהתפקידים בוואטיל נכללים במכרזים ונתונים לשיונים מידי חציון?

זה לא מדויק.

למעשה כל חצי שנה אנחנו יושבים (צוות מצוממם) וקובעים לעצמנו מטרות על לחציון הבא, ומגדירים עדיפות לכל מכלול.

למשל

חיל האוויר - מקום ראשון

הדרכת פקחים מקום שני

IFS מקום שלישי

בטאון מקום רביעי

לאחר מכן אנחנו מגדירים מי הולך לאן בהתאם כמובן לסדר העדיפויות שנקבעו הדברים.

קאפיש?

פורסם

זו לא הייתה כוונתי .

כוונתי היתה למה יש "וטו" על הכללת שינוים בהנהלת הפורום / הנהלת החטיבה בזמן קבוע וידוע מראש לכלל החטיבה?

למה האופרציה חלה רק על הכוח עבודה ה"שחור" של החטיבה ולא גם על הצמרת?

פורסם
זו לא הייתה כוונתי .

כוונתי היתה למה יש "וטו" על הכללת שינוים בהנהלת הפורום / הנהלת החטיבה בזמן קבוע וידוע מראש לכלל החטיבה?

למה האופרציה חלה רק על הכוח עבודה ה"שחור" של החטיבה ולא גם על הצמרת?

אז אתה חושב שלהדריך בIFS זו עבודה שחורה ולנהל את הפורום או את אתר האינטרנט של החטיבה או את מחלקת האירועים אלו משרת צמרת?

אין לך מושג כמה הדרכה בIFS או כתיבה בירחון ואטיל זה גן עדן לעומת שבוע בחייו של מנהל פורום. אם תרצה אשלח לך כמה טעימות ממה שעובר עלי בשנה האחרונה ותחליט לבד מה זה "כוח עבודה שחור".

חבל שאתה רואה את זה ככה באמת. אני מאחל לך שיום אחד תכנס לתפקיד כזה או אחר בצוות החטיבה ותבין את הפרופורציות.

ואין שום ווטו על המשרות האלו הנוהג הוא שכאשר מתחלף מנהל החטיבה הוא מרכיב לו את הצוות שהוא מאמין בו ומסוגל לעבוד איתו

כנ"ל לגבי הפורום. תאר לך שכל חצי שנה היינו צריכים לחפוף ולהכניס לתפקיד אנשים חדשים ולעצור תהליכים שקורים באמצע רק בשם ההגינות -

לא היינו מגיעים לשום מקום.

פורסם

אתה מוזמן להחליף אותי.

אחלה משרה עם משכורת ורכב צמוד.

ובלי לעשות כלום.

ככה זה כשיש לך משרת צמרת.

ועכשיו ברצינות,

אני לא רואה צוות לבן וצוות שחור, צר לי שכך אתה רואה את פני הדברים.

כולם פה עושים בהתנדבות ומתוך אהבה את מה שהם עושים.

את הצוות אני בחרתי בתחילת הדרך.

אף אחד בצוות לא מוחזק בכח, אם מישהו יחליט שלא מתאים לו יותר מסיבותיו הוא ( עיין ערך אביב ופישלר), אני בוחן אפשרות להחליף אותו.

אין שום סיבה להחלפה יזומה של אנשי הצוות כל חצי שנה .

מה שכן, אני חושב שמנהל חטיבה צריך לעשות קדנציה של שנתיים גג , ואז לתת את מקומו לבא אחריו שגם הוא כמובן מרכיב לעצמו צוות ניהול.

הזכות להרכבת צוות ניהול שמורה למנהל החטיבה ויש עימה הרבה היגיון.

הוא זה שצריך לעבוד איתם ביום יום.

לגבי שאר התפקידים, הנהגתי לפני חצי שנה נוהג של כח אדם.

החציון הראשון של השנה היה מעיין פיילוט ואני שמח שהוא עבר בהצלחה והוכיח את עצמו .

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...