Ittai Arnon פורסם יוני 4, 2010 דיווח פורסם יוני 4, 2010 עכשיו יש מישהו שמתכוון להמריא מביירות לנתב"ג. בתור TUAF-06 Turkish Airforce. עכשיו לפני שאני מזנק עליו אם הבז מתלנוף סתם בצחוק האם זה מותר ? נכון ל 4.6.10 שעה 21:22 מקומי.
lior kestner פורסם יוני 4, 2010 דיווח פורסם יוני 4, 2010 איתי אתה רשאי 15 רוחות קלות המשך דיווח באוויר .. שוב כל בז קבל זנק ..!! =] עכשיו לשאלה ..(לדעתי זה אסור עקב מה שקרה במציאות ..)
prince869 פורסם יוני 4, 2010 דיווח פורסם יוני 4, 2010 ליאור ואיתי, מבחינתנו אם הוא טס לבד, זה כמו שעושה סתם טיסה בוואטסים ולכן זה מותר. לא נגיב, כי אנחנו לא מתעסקים בפולטיקה בוואטסים. עריכה: -עידכון- הבחור הועף מהרשת לפי מה שאני רואה, תודה לאיתי שקרא לסופרוויזר, זה יכל להוביל לתקרית לא טובה.
Ittai Arnon פורסם יוני 4, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 4, 2010 הבחור גם לא כלכך תמים. שכתבתי לו למה הוא לא טס בנתיב מסודר... הוא ענה לי "...Scary" אחרי שפניתי ל SUP נראה שהוא התנתק...
prince869 פורסם יוני 4, 2010 דיווח פורסם יוני 4, 2010 טוב לא נורא, בכל מקרה, אני מאמין שבזמן הקרוב יהיו הרבה עניינים כאלה, כמו הפריצה לכל מיני אתרים. מה שצריך באמת לעשות זה להתעלם, ולתת לזמן לעשות את שלו. ולא להתעסק איתם גם.
Ido Bone פורסם יוני 4, 2010 דיווח פורסם יוני 4, 2010 השהייה הוא בטוח לא קיבל.. בכ"מ הינה הפרטים שלו Mustafa Kaymas שם ומספר בVATSIM 1003805
Amir Gluzman פורסם יוני 4, 2010 דיווח פורסם יוני 4, 2010 בהתאם למה שקורה בימים האחרונים הפיתרון הטוב ביותר הוא איפוק יתר תוך דיווח לאחראים. אני חושב שהשירשור וחלק מהתגובות לא היו במקום,פשוט לקרוא ל-SUP ללא "רעש" מיותר בפורום. שבת שלום.
prince869 פורסם יוני 4, 2010 דיווח פורסם יוני 4, 2010 בהתאם למה שקורה בימים האחרונים הפיתרון הטוב ביותר הוא איפוק יתר תוך דיווח לאחראים.אני חושב שהשירשור וחלק מהתגובות לא היו במקום,פשוט לקרוא ל-SUP ללא "רעש" מיותר בפורום. שבת שלום. דווקא אני חושב שמטרת השרשור היא בהחלט במקום. תראה אמיר, אני מפקד טייסת קרב בחיל האוויר, אולי במצבים כאלה, בלי שידעתי, יש צורך שנעלה לפחות 3 מטוסים לפטרול באיזור רק להראות שלא יעשו שטויות בגבול ישראל, אבל דיברתי עם המפקד שלי, ראש להק אוויר, והוחלט לא לבצע כלום כי אנחנו לא נכנסים לפולטיקה בוואטסים. והסכמנו. חוץ מזה, שאני כבר היום בערב הייתי במצב כוננות בטייסת, והייתי בטייסת מוכן להזנקה, מה שבכלל אם לא היה פה הודעה מאיתי הייתי מיד יוצא לראות מה קורה. מה שאומר שאיתי אציל אותי מבאן.
Ittai Arnon פורסם יוני 4, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 4, 2010 בהתאם למה שקורה בימים האחרונים הפיתרון הטוב ביותר הוא איפוק יתר תוך דיווח לאחראים.אני חושב שהשירשור וחלק מהתגובות לא היו במקום,פשוט לקרוא ל-SUP ללא "רעש" מיותר בפורום. שבת שלום. דווקא אני חושב שמטרת השרשור היא בהחלט במקום. תראה אמיר, אני מפקד טייסת קרב בחיל האוויר, אולי במצבים כאלה, בלי שידעתי, יש צורך שנעלה לפחות 3 מטוסים לפטרול באיזור רק להראות שלא יעשו שטויות בגבול ישראל, אבל דיברתי עם המפקד שלי, ראש להק אוויר, והוחלט לא לבצע כלום כי אנחנו לא נכנסים לפולטיקה בוואטסים. והסכמנו. חוץ מזה, שאני כבר היום בערב הייתי במצב כוננות בטייסת, והייתי בטייסת מוכן להזנקה, מה שבכלל אם לא היה פה הודעה מאיתי הייתי מיד יוצא לראות מה קורה. מה שאומר שאיתי אציל אותי מבאן. נראה שהושגה תוצאה במישור הפוליטי
Almog Atar פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 בהתאם למה שקורה בימים האחרונים הפיתרון הטוב ביותר הוא איפוק יתר תוך דיווח לאחראים.אני חושב שהשירשור וחלק מהתגובות לא היו במקום,פשוט לקרוא ל-SUP ללא "רעש" מיותר בפורום. שבת שלום. דווקא אני חושב שמטרת השרשור היא בהחלט במקום. תראה אמיר, אני מפקד טייסת קרב בחיל האוויר, אולי במצבים כאלה, בלי שידעתי, יש צורך שנעלה לפחות 3 מטוסים לפטרול באיזור רק להראות שלא יעשו שטויות בגבול ישראל, אבל דיברתי עם המפקד שלי, ראש להק אוויר, והוחלט לא לבצע כלום כי אנחנו לא נכנסים לפולטיקה בוואטסים. והסכמנו. חוץ מזה, שאני כבר היום בערב הייתי במצב כוננות בטייסת, והייתי בטייסת מוכן להזנקה, מה שבכלל אם לא היה פה הודעה מאיתי הייתי מיד יוצא לראות מה קורה. מה שאומר שאיתי אציל אותי מבאן. נכון שזה אקשן וזה כיף לעלות ליירט את הבחור אבל צריך לזכור באיזה מסגרת אנחנו. אנחנו לא אמורים לרדת לרמה שלהם ולעלות חזרה עם F16, זה לא המטרה של VATSIM, כולנו פה בסופו של דבר לטובת ההנאה מטיסה אזרחית בארץ/בעולם עם פיקוח ללא שום דאגות פוליטיות וכדומה ככה שלדעתי אתה יכול לרדת מהסרבל וללכת לישון במקום לתפוס כוננות
lior kestner פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 בקיצור הטייס הזה בכלל נחת בארץ..? יש לו הידע לתפעל את המטוס ..? לפי מה שראיתי זה היה בFS2004 מודל של לאגו .. אפשר להיות רגועים ... שיהיה סופש רגוע לכולם בלי הקפצות מיותרות !
Noy Farhi פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 בהתאם למה שקורה בימים האחרונים הפיתרון הטוב ביותר הוא איפוק יתר תוך דיווח לאחראים.אני חושב שהשירשור וחלק מהתגובות לא היו במקום,פשוט לקרוא ל-SUP ללא "רעש" מיותר בפורום. שבת שלום. דווקא אני חושב שמטרת השרשור היא בהחלט במקום. תראה אמיר, אני מפקד טייסת קרב בחיל האוויר, אולי במצבים כאלה, בלי שידעתי, יש צורך שנעלה לפחות 3 מטוסים לפטרול באיזור רק להראות שלא יעשו שטויות בגבול ישראל, אבל דיברתי עם המפקד שלי, ראש להק אוויר, והוחלט לא לבצע כלום כי אנחנו לא נכנסים לפולטיקה בוואטסים. והסכמנו. חוץ מזה, שאני כבר היום בערב הייתי במצב כוננות בטייסת, והייתי בטייסת מוכן להזנקה, מה שבכלל אם לא היה פה הודעה מאיתי הייתי מיד יוצא לראות מה קורה. מה שאומר שאיתי אציל אותי מבאן. "תראה אמיר, אני מפקד טייסת קרב בחיל האוויר, אולי במצבים כאלה, בלי שידעתי, יש צורך שנעלה לפחות 3 מטוסים לפטרול באיזור רק להראות שלא יעשו שטויות בגבול ישראל, אבל דיברתי עם המפקד שלי, ראש להק אוויר, והוחלט " אם כל הכבוד לחיל האוויר הוירטואלי אתה באמת חושב שאם אתה ושאר החברים שלך לטייסת תעלו עם F16 או כל מטוס אחר זה באמת יעשה משהו לטייס? היה לי לפני כמה ימים טייס שכתב כל מיני דברים בתוכנית טיסה שקשור לישראל. הכי טוב זה לקרוא לSUP בלי לעשות בלגן בלי לענות לו באותה הצורה שהוא מדבר אליך. זה אותו הדבר אם חיל האוויר הכי טוס זה לקרוא לSUP שהוא יפתור את הבעיה של הטייס. (דעתי בנושא) שבת שלום :bday:
mickey lip פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 בהתאם למה שקורה בימים האחרונים הפיתרון הטוב ביותר הוא איפוק יתר תוך דיווח לאחראים.אני חושב שהשירשור וחלק מהתגובות לא היו במקום,פשוט לקרוא ל-SUP ללא "רעש" מיותר בפורום. שבת שלום. דווקא אני חושב שמטרת השרשור היא בהחלט במקום. תראה אמיר, אני מפקד טייסת קרב בחיל האוויר, אולי במצבים כאלה, בלי שידעתי, יש צורך שנעלה לפחות 3 מטוסים לפטרול באיזור רק להראות שלא יעשו שטויות בגבול ישראל, אבל דיברתי עם המפקד שלי, ראש להק אוויר, והוחלט לא לבצע כלום כי אנחנו לא נכנסים לפולטיקה בוואטסים. והסכמנו. חוץ מזה, שאני כבר היום בערב הייתי במצב כוננות בטייסת, והייתי בטייסת מוכן להזנקה, מה שבכלל אם לא היה פה הודעה מאיתי הייתי מיד יוצא לראות מה קורה. מה שאומר שאיתי אציל אותי מבאן. מפקד טייסת קרב בחיל האויר היקר. פעלתם נכון שלא עליתם . מאוד לא רצוי שאני אתפוס מישהו מטייסי החיל יוצא "להזנקה" מול מטוס קרב אשר מגיע תחת אות קריאה זר לפה. אף אחד לא עושה פה משחקי מלחה ברשת. במידה ותבצע הזנקה כזו, אותו טייס צפוי לטיפול משמעתי והדחה מיידית מהחיל. לידיעתכם.
prince869 פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 מסכים בהחלט מיקי. רק להבהיר משהו, הכוננויות שאנחנו נמצאים בהן, הן רק למטרת טיסות שלום. כלומר, אני הייתי בכוננות למצב שבו מטוס אזרחי ירצה ליווי בכניסה לארץ או אימון כוננות מסויים ברשת. הכוננות היא לא למצבים של תקיפה או כל המשתמע מכך ברשת.
Noy Farhi פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 מסכים בהחלט מיקי.רק להבהיר משהו, הכוננויות שאנחנו נמצאים בהן, הן רק למטרת טיסות שלום. כלומר, אני הייתי בכוננות למצב שבו מטוס אזרחי ירצה ליווי בכניסה לארץ או אימון כוננות מסויים ברשת. הכוננות היא לא למצבים של תקיפה או כל המשתמע מכך ברשת. "אני מפקד טייסת קרב בחיל האוויר, אולי במצבים כאלה, בלי שידעתי, יש צורך שנעלה לפחות 3 מטוסים לפטרול באיזור רק להראות שלא יעשו שטויות בגבול ישראל," מה שאתה רשמת זה היה למטרה צבאית. איך פתאום זה הפך להיות אזרחי?
prince869 פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 מסכים בהחלט מיקי.רק להבהיר משהו, הכוננויות שאנחנו נמצאים בהן, הן רק למטרת טיסות שלום. כלומר, אני הייתי בכוננות למצב שבו מטוס אזרחי ירצה ליווי בכניסה לארץ או אימון כוננות מסויים ברשת. הכוננות היא לא למצבים של תקיפה או כל המשתמע מכך ברשת. "אני מפקד טייסת קרב בחיל האוויר, אולי במצבים כאלה, בלי שידעתי, יש צורך שנעלה לפחות 3 מטוסים לפטרול באיזור רק להראות שלא יעשו שטויות בגבול ישראל," מה שאתה רשמת זה היה למטרה צבאית. איך פתאום זה הפך להיות אזרחי? איך פתאום זה הפך להיות אזרחי? אחרי שבדקתי בבירור שבוואטסים לא עושים משחקי כוח פוליטיים!
Ohad Shalev פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 בהתאם למה שקורה בימים האחרונים הפיתרון הטוב ביותר הוא איפוק יתר תוך דיווח לאחראים.אני חושב שהשירשור וחלק מהתגובות לא היו במקום,פשוט לקרוא ל-SUP ללא "רעש" מיותר בפורום. שבת שלום. דווקא אני חושב שמטרת השרשור היא בהחלט במקום. תראה אמיר, אני מפקד טייסת קרב בחיל האוויר, אולי במצבים כאלה, בלי שידעתי, יש צורך שנעלה לפחות 3 מטוסים לפטרול באיזור רק להראות שלא יעשו שטויות בגבול ישראל, אבל דיברתי עם המפקד שלי, ראש להק אוויר, והוחלט לא לבצע כלום כי אנחנו לא נכנסים לפולטיקה בוואטסים. והסכמנו. חוץ מזה, שאני כבר היום בערב הייתי במצב כוננות בטייסת, והייתי בטייסת מוכן להזנקה, מה שבכלל אם לא היה פה הודעה מאיתי הייתי מיד יוצא לראות מה קורה. מה שאומר שאיתי אציל אותי מבאן. "תראה אמיר, אני מפקד טייסת קרב בחיל האוויר, אולי במצבים כאלה, בלי שידעתי, יש צורך שנעלה לפחות 3 מטוסים לפטרול באיזור רק להראות שלא יעשו שטויות בגבול ישראל, אבל דיברתי עם המפקד שלי, ראש להק אוויר, והוחלט " אם כל הכבוד לחיל האוויר הוירטואלי אתה באמת חושב שאם אתה ושאר החברים שלך לטייסת תעלו עם F16 או כל מטוס אחר זה באמת יעשה משהו לטייס? היה לי לפני כמה ימים טייס שכתב כל מיני דברים בתוכנית טיסה שקשור לישראל. הכי טוב זה לקרוא לSUP בלי לעשות בלגן בלי לענות לו באותה הצורה שהוא מדבר אליך. זה אותו הדבר אם חיל האוויר הכי טוס זה לקרוא לSUP שהוא יפתור את הבעיה של הטייס. (דעתי בנושא) שבת שלום :bday: הודעה עוקצנית משהו.... זה כל הרעיון של המקום הזה שנקרא VATSIM\VATIL לדמות מציאות (בצורה יפה ללא פוליטיקה אבל בכ"ז AS REAL AS ITS GETS).. אתה באמת חושב שאם אתה טס עם ה-ATR שלך של ישראייר לאילת אתה באמת לוקח איתך עוד 100 נוסעים מקיאים? לא... כשאתה מפקח קרקע ב"ג אתה באמת מונע קטסטרופה על הקרקע שמע טייס יכנס במטוס אחר? בקיצור נוי... כולנו באנו לכאן במטרה לעשות כיף, כיף של מישהו אחד זה לטוס על F16 בחיה"א הוירטואלי שמדמה את החיל האמיתי וחלק אחר אוהב לטוס באלעל וירטואל שמדמה את חברת אלעל והכל בסדר גמור... תוריד הילוך... לדיון, רז התנהג למופת שלא נגרר לפרובוקציה הזולה הזאת של הטייס הטורקי (לא ידוע אם הוא טורקי בכלל)... אנחנו לא משחקים פה במלחמה ברשת... בשביל זה לצערנו יש לנו את זה בחיים האמיתיים ומי שלא יודע לעשות הפרדה צריך לבדוק את עצמו... שבת שלום
Barak Zohar פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 יש לי רק דבר אחד חשוב להגיד בנושא הזה וזה במילים עדינות מאוד... צאו מהסרט שאתם חיים בו, זה סימולטור ולא מציאות!!! אין פה שום הזנקות, לא יירוט מטוסים ולא נעליים. חלק מהאנשים כאן לקחו את התחביב הזה אישית מידי וכבר הופכים את זה לדבר לא יאה לאוזן ולעין. קחו דברים בפרופורציות ותפסיקו עם ה"מלחמות" הוירטואליות האלה כי זה נראה כמו בדיחה. רז, מילה לי אליך וזה בנימה אישית וכוונה טובה... אל תיקח את ה"תפקיד" שירשת ממני בצורה כזו כי אתה לא בדרך הנכונה ואם תבדוק את ההודעות שלך בשרשורים לאחרונה תראה שלקחת את זה רחוק מאוד ממה שבאמת התפקיד הזה מוגדר. אני כמובן לא פותח פה וויכוח, אני מדגיש שזה טיפ שלי לכל מי שמתעסק בח"א ואפשר לקחת את זה לטוב ולרע, כל אחד והשיקול שלו. שבוע טוב!
nuriel77 פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 שבת שלום :bday: הודעה עוקצנית משהו.... זה כל הרעיון של המקום הזה שנקרא VATSIM\VATIL לדמות מציאות (בצורה יפה ללא פוליטיקה אבל בכ"ז AS REAL AS ITS GETS).. אתה באמת חושב שאם אתה טס עם ה-ATR שלך של ישראייר לאילת אתה באמת לוקח איתך עוד 100 נוסעים מקיאים? לא... כשאתה מפקח קרקע ב"ג אתה באמת מונע קטסטרופה על הקרקע שמע טייס יכנס במטוס אחר? בקיצור נוי... כולנו באנו לכאן במטרה לעשות כיף, כיף של מישהו אחד זה לטוס על F16 בחיה"א הוירטואלי שמדמה את החיל האמיתי וחלק אחר אוהב לטוס באלעל וירטואל שמדמה את חברת אלעל והכל בסדר גמור... תוריד הילוך... שבת שלום תגיד אוהד, לא עבדת בזמנו על טילים? סתם מתווך סקרנות (ללא קשר לשרשור\פוליטיקה)
Ohad Shalev פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 חיובי, טק"א לדעתי אפשר לשפר את הסים ברמות בפן הזה של הטיסה הקרבית.. ברק, אף אחד פה לא התחיל עם מלחמות אז אין מה להפסיק - בעצם אני נזכר בטיסה + יעף במצריים של מישהו אבל זה לא לדיון הזה כנראה... נראה לי גם מאוד מוזר שבפורום של סימולטורים שמקדש את ערך AS REAL AS ITS GETS אתה אומר "צאו מהסרט שאתם חיים בו, זה סימולטור ולא מציאות!!!" ועזוב שזה פוגע ואימרה מיותרת.. אתה פשוט לא מבין איפה אתה נמצא... לסיכום כדאי שכולם בדיון הזה יתחילו להירגע ומממהרר כדי שלא יהיו פה פאשלות מיותרות (דוגמא: ברק והירידה לפסים אישיים על רז) של הרחקות מהפורום.. שימו לב טוב טוב מה אתם כותבים...
lior kestner פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 אוהד שים לב שהטיסה של ברק היתה בכלל במולטפלייר כך שגם אם ארצה להורידבניין בסוריה ובעירק זה יהיה בסדר כל עוד זה לא תחת השמיים הווירטואלים אלא סתם לקחת מטוס ולטוס .. שבת שלום
Adam Waiser פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 אוהד שים לב שהטיסה של ברק היתה בכלל במולטפלייר כך שגם אם ארצה להורידבניין בסוריה ובעירק זה יהיה בסדר כל עוד זה לא תחת השמיים הווירטואלים אלא סתם לקחת מטוס ולטוס .. שבת שלום זה יהיה בסדר כל עוד לא תגיד על זה מילה בפורום ולא תפרסם תמונות שממחישות איפה ומה עשית כי אז אתה מכניס את זה למרחב הוירטואלי של ואטסים הפורום הוא פורום רשמי של ואטסים ולכתוב בו "הפצצתי בניין בסוריה" זה לא ממש בסדר כמו שלכתוב שבפעם הבאה נזניק מטוסים למטוס הטורקי זה לא בסדר
lior kestner פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 אני מסכים ולא מסכים איתך אדם. אני יסביר לדעתי עצם הכוונה שאתה בא בתור אחד שרוצה רק להפיץ תמונות כמו שאתה טס עם 747 לניו יורק . אלא רציתה לטוס ולהשוויץ קצת עם מטוסי קרב כולל סיפורי תדמית שיהיה קצת פלפל לתמונות ולהכניס ליותר פאן שכזה...לא עושה את זה לדבר אסור וחורג מן הכלל. שוב זאת לא סיבה לתקוף כל עוד זה נשמר בין כותלי הסימולטור ולא מבחוץ ברשת! וכן אולי זה לא יהיה הכי חכם עקב מצבינו הנחשף בעולם כרגע אבל שוב אדם זאת דעתי אני ישמח לשתף גם תמונות מסוגים כאלה כמובן מנותק מהרשת ולא כמחובר . ליאור
Adam Waiser פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 השאלה היא איך אתה עושה את זה חכם אם תכתוב "תמונות מטיסה שבוצעה במולטיפלייר" ותפרסם תמונות שלך על רקע של נוף דיפולטי ואוטוגני שיכול להיות בכל מקום זה משהו אחד אבל אם התמונות שפרסמת או הכותרות שלך בהקשר שלהן יעבירו מסר של תוקפנות כמו למשל שיראו אותך עם F16 יושב על זנב של מטוס עם דגל של מדינה עויינת או F16 על רקע סמלים ברורים של מדינות אחרות שהמצב בינינו לבינן לא יציב או בעל רגישות כזו או אחרת או כל דבר שיכול להצביע על אמירה פוליטית אז זה כבר הופך את זה ללא רלוונטי אם זה היה ברשת או לא - זה פורסם בפורום רשמי של ואטסים ויש בזה מסר שיכול להיות מפורש כפוליטי. זה כל ההבדל וזה עוד בלי שדיברנו על טיסות שלגביהן הוכח מעבר לכל ספק שבוצעו ברשת ולגביהן נכתב שהן בוצעו במולטיפלייר כדי "להכשיר" את פרסום התמונות ואנו מכירים גם מקרים כאלו.
lior kestner פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 אני מסכים איתך נכון דברים כאלו לא צריכים להיות שיהיה שבת שלום =]