uvdude פורסם יוני 5, 2010 דיווח פורסם יוני 5, 2010 בשרשור הזה יש כמה וכמה דוגמאות של חברי חטיבה שכנראה מרשים לעצמם לפרש את חוקי ואטסים כראות עיניהם. אני אעזור לכם: אין פוליטיקה בואטסים זה לא מסובך: אין דבר כזה להזניק מטוסים ליירט מטוס שטס בניגוד לכללים (תזניקו עליו SUP חופשי) אין דבר כזה להפציץ "כור גרעיני" ברשת אין דבר כזה לעשות בכלל פעולה התקפית כלשהי (גם אם אופליין) ולרוץ לספר על זה בפורום (הפורום הוא חלק מהחטיבה שהיא חלק מואטסים, אם מישהו לא הבין) לא ברור לי למה בכלל אתם מתקרבים בכלל לקו האדום הזה.
Elad Zeierman פורסם יוני 6, 2010 דיווח פורסם יוני 6, 2010 בשרשור הזה יש כמה וכמה דוגמאות של חברי חטיבה שכנראה מרשים לעצמם לפרש את חוקי ואטסים כראות עיניהם.אני אעזור לכם: אין פוליטיקה בואטסים זה לא מסובך: אין דבר כזה להזניק מטוסים ליירט מטוס שטס בניגוד לכללים (תזניקו עליו SUP חופשי) אין דבר כזה להפציץ "כור גרעיני" ברשת אין דבר כזה לעשות בכלל פעולה התקפית כלשהי (גם אם אופליין) ולרוץ לספר על זה בפורום (הפורום הוא חלק מהחטיבה שהיא חלק מואטסים, אם מישהו לא הבין) לא ברור לי למה בכלל אתם מתקרבים בכלל לקו האדום הזה. הקו האדום הזה קיים כי ייצרנו אותו במו ידיינו שהקמנו ח"א אוויר וירטואלי ברשת שהוגדרה כאזרחית ועוד הקמנו אותו באזור שנחשב יחסית לבעייתי, והאמת אני לא מאשים את הצעירים כאן- להקים גוף כזה שהמהות שלו זה תעופה קרבית ולסרס אותו בדומת טיסות ניסוי וסיוריי שקר כלשהו תמיד ישאיר את הפיתוי והשאיפה לחצות את הקו למקום האסור זה שווה ערך פחות או יותר למישהו שנמצא בקשר עם מישהי ואיזה מישהי אחרת מתחילה לפלרטט איתו בעבודה או במקום אחר- מספיק שאותו אחד יהיה חלש והוא יחצה קו אדום עם כל ההשלכות שעלולות להיות. כבר אמרתי את זה בעבר -שאני לא מבין את הרעיון של הקמת גוף כזה כאשר יש סביבות שטכנית תומכות בזה יותר ומיועדות לזה בכמה רמות טובות יותר מאשר הסביבה "העלובה" שלנו
Etai Charit פורסם יוני 6, 2010 דיווח פורסם יוני 6, 2010 חבר'ה, דחילאק, הרבה התרגשות על לא כלום. היה מקרה של טייס חו"ל שרצה להנות / לעשות פרובוקציה. יכול להיות שהוא ציפה למשהו ישראלי כקונטרה, יכול להיות שסתם רצה להרגיש גבר להפציץ בארץ ברשת בה רואים אותו אנשים אמיתיים, בין היתר עמיתיו הטורקים. כל הדעות למיניהן על ח"א, אמיתי או לא, סרט או לא, יש סיבה לקיומו או לא - כל אלה לא רלוונטיות. מה שרלוונטי - איסור חיווי דעה פוליטית, במיוחד ע"י ארגון שמבוסס כצבאי. עם כל בדיחות הדעת על הקרבה למציאות ועל הקפצת אווירונים שלנו ליירוט אויב, בסוף יש לנו כאן אזרח ישראלי וואטילניק שפעל למופת - קרא ל-SUP וזה הרחיק את הטורקי הפרובוקטור. ברגע שבשורה התחתונה הפעולה נעשתה נכון, אני לא רואה שום סיבה שלא לצחוק בינינו, בעברית, בחטיבה הישראלית, לגבי רעיון דמיוני להפעלת חיל האוויר הדמיוני. ממש בצחוק. בקיצור, חבר'ה, קצת פרופורציות. אני ממש ראיתי את דבריו של רז כבדיחה, מה שמוכיח את צדקתי היא הצורה בה פעל בתאכלס. כמוהו עוד מספר אנשי חטיבה שכן או לא קשורים לח"א הוירטואלי. ברגע שהשורה התחתונה מתקיימת, תנו להומור קצת לזרום. זה בריא. ועדיף לצחוק מאשר לבכות.
Noy Farhi פורסם יוני 6, 2010 דיווח פורסם יוני 6, 2010 בשרשור הזה יש כמה וכמה דוגמאות של חברי חטיבה שכנראה מרשים לעצמם לפרש את חוקי ואטסים כראות עיניהם.אני אעזור לכם: אין פוליטיקה בואטסים זה לא מסובך: אין דבר כזה להזניק מטוסים ליירט מטוס שטס בניגוד לכללים (תזניקו עליו SUP חופשי) אין דבר כזה להפציץ "כור גרעיני" ברשת אין דבר כזה לעשות בכלל פעולה התקפית כלשהי (גם אם אופליין) ולרוץ לספר על זה בפורום (הפורום הוא חלק מהחטיבה שהיא חלק מואטסים, אם מישהו לא הבין) לא ברור לי למה בכלל אתם מתקרבים בכלל לקו האדום הזה. הקו האדום הזה קיים כי ייצרנו אותו במו ידיינו שהקמנו ח"א אוויר וירטואלי ברשת שהוגדרה כאזרחית ועוד הקמנו אותו באזור שנחשב יחסית לבעייתי, והאמת אני לא מאשים את הצעירים כאן- להקים גוף כזה שהמהות שלו זה תעופה קרבית ולסרס אותו בדומת טיסות ניסוי וסיוריי שקר כלשהו תמיד ישאיר את הפיתוי והשאיפה לחצות את הקו למקום האסור זה שווה ערך פחות או יותר למישהו שנמצא בקשר עם מישהי ואיזה מישהי אחרת מתחילה לפלרטט איתו בעבודה או במקום אחר- מספיק שאותו אחד יהיה חלש והוא יחצה קו אדום עם כל ההשלכות שעלולות להיות. כבר אמרתי את זה בעבר -שאני לא מבין את הרעיון של הקמת גוף כזה כאשר יש סביבות שטכנית תומכות בזה יותר ומיועדות לזה בכמה רמות טובות יותר מאשר הסביבה "העלובה" שלנו "הקו האדום הזה קיים כי ייצרנו אותו במו ידיינו שהקמנו ח"א אוויר וירטואלי ברשת שהוגדרה כאזרחית " משפט נכון מאוד ואני מחזק אותו.
Amit Doron פורסם יוני 6, 2010 דיווח פורסם יוני 6, 2010 בשרשור הזה יש כמה וכמה דוגמאות של חברי חטיבה שכנראה מרשים לעצמם לפרש את חוקי ואטסים כראות עיניהם.אני אעזור לכם: אין פוליטיקה בואטסים זה לא מסובך: אין דבר כזה להזניק מטוסים ליירט מטוס שטס בניגוד לכללים (תזניקו עליו SUP חופשי) אין דבר כזה להפציץ "כור גרעיני" ברשת אין דבר כזה לעשות בכלל פעולה התקפית כלשהי (גם אם אופליין) ולרוץ לספר על זה בפורום (הפורום הוא חלק מהחטיבה שהיא חלק מואטסים, אם מישהו לא הבין) לא ברור לי למה בכלל אתם מתקרבים בכלל לקו האדום הזה. הקו האדום הזה קיים כי ייצרנו אותו במו ידיינו שהקמנו ח"א אוויר וירטואלי ברשת שהוגדרה כאזרחית ועוד הקמנו אותו באזור שנחשב יחסית לבעייתי, והאמת אני לא מאשים את הצעירים כאן- להקים גוף כזה שהמהות שלו זה תעופה קרבית ולסרס אותו בדומת טיסות ניסוי וסיוריי שקר כלשהו תמיד ישאיר את הפיתוי והשאיפה לחצות את הקו למקום האסור זה שווה ערך פחות או יותר למישהו שנמצא בקשר עם מישהי ואיזה מישהי אחרת מתחילה לפלרטט איתו בעבודה או במקום אחר- מספיק שאותו אחד יהיה חלש והוא יחצה קו אדום עם כל ההשלכות שעלולות להיות. כבר אמרתי את זה בעבר -שאני לא מבין את הרעיון של הקמת גוף כזה כאשר יש סביבות שטכנית תומכות בזה יותר ומיועדות לזה בכמה רמות טובות יותר מאשר הסביבה "העלובה" שלנו "הקו האדום הזה קיים כי ייצרנו אותו במו ידיינו שהקמנו ח"א אוויר וירטואלי ברשת שהוגדרה כאזרחית " משפט נכון מאוד ואני מחזק אותו. נוי סיימת עם העקיצות שלך?
Adam Waiser פורסם יוני 6, 2010 דיווח פורסם יוני 6, 2010 אוקי אני רואה שמכאן זה לא הולך ונהיה יותר טוב מציע שתתתבגרו ננעל