עבור לתוכן
Lior Avinoam

ספוטינג בב"ג וש"ד

Recommended Posts

פורסם

צהריים טובים!

עוד כמה דק' אני יוצא לב"ג לאסוף את דוד שלי שנוחת ב2015 ולצלם קצת..

היום מסלול בשימוש להמראות ונחיתות הוא 30..מאיפה אני יכול לעשות ספוטינג טוב?

בבקשה תענו מהר כי עוד מעט אני יוצא ... :)

לגבי ש"ד , אתמול צילמתי מהחוף שליד הילטון נחיתות על 03 .. יש עוד מקומות לצילום?אני נוסע לשם מחר..

תודה מראש!

פורסם

כן, מסלול בשימוש 30, נחתתי שם היום ויש וידאו, אעלה בקרוב [;

לגבי שדה דוב, יש גשר חדש בין יפו לאיזה חוף מערבה לשדה, אחלה ספוטינג יש שם.

פורסם

ממש לא יפו... יותר נכון נמל תל-אביב... יפו זה עוד כמה קילומטרים דרומה.

פורסם

אני מצאתי איזו דיונה קלאסית לספוטינג בשדה דב רק שהיא רלוונטית למסלול 21 במידה ופעיל

לאורך שביל הגישה לחוף תל ברוך יש סוללת עפר, מי שיטפס עליה כש21 פעיל יזכה להרגיש את האוויר מהפרופלורים של הATR בזמן אמת...

חוויה מומלצת אם כי אני לא יודע כמה הבטחון של שדה דב (או בעלי ה"עסקים" בחוף תל ברוך) ישתפו פעולה עם הדבר הזה

אני נקלעתי לשם ערב אחד כשהיו לי כמה דקות להרוג באיזור רמת אביב בואכה מכללת לוינסקי וזיהיתי ש21 בשימוש, רצתי לחפש מקום טוב לראות קצת מטוסים בפיינל,

ומצאתי את הסוללה הזו. לא עשו לי יותר מדי בעיות אבל גם לא שרצתי שם שעות ככה שאני לא יודע מה לגבי ספוטינג. שווה בדיקה.

פורסם

ממש לא יפו... יותר נכון נמל תל-אביב... יפו זה עוד כמה קילומטרים דרומה.

כן, טעות שלי.

פורסם

היה אחד הכיפים!

תודה לכולם..!

היום באתי מכביש 1 ואז לקחנו לכביש לאור יהודה, נכנסתי לאיפה שמצלמים ב12, המראות ונחיתות היו מ30, אבל צילמתי איזה קנדי ממריא ואלעל מטענים בחניות אחרי שנחת(ראיתי את ההקפה שלו :) )

אח"כ המשכנו לש"ד, שם הייתי בחוף תל ברוך, המראות ונחיתות היו חופשיות, לפי כיוון תנועה של המטוס.

צילמתי כמה ATRים של ארקיע וישראייר, ססנות, מטוסים קטנים של חיל האוויר מקיפים, כמה שלטים בש"ד, וצופית אם אני לא טועה של חיל האוויר גם כן.

הלכתי ברגל מההתחלה של 21 עד האמצע כי נכנס לי קוץ לנעל:( ..אבל עליתי על הדיונה הזאת בתחילת 21, צילמתי כמה נוחתים, את האורות של תחילת/סוף מסלול, וידיאו של מטוס ממריא, וכמובן המון נופים יפים!!

תמונות - בקרוב!

תודה רבה לכולם!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...