עבור לתוכן
Ido Rosenthal

סופה של עיט תעופה

Recommended Posts

פורסם
אני עדיין לא קיבלתי את האמייל עם 500 מטלות בכדי לעזור או שאני אמור להבין שהאמירה היתה סתמית ביסודה?

אני רציני לגמרי, אם יש מטלות שצריך שיעשו אני מנדב את עצמי ומקוה שאחרים גם כן.

נוריאל, איך אתה ב VB.NET, וכמה זמן ייקח לך להיכנס לעניינים בקרביים של BB3?

יש פה כמה חבר'ה שאולי צריכים עזרה.

יצרתי חישובית שבקושי עובדת אם זה עוזר לך להבין את הרמה... חחח

אני לא חושב שאני הכתובת, גם כי אני לא מכיר את BB3 ואני רחוק מלהכיר את ה SIMCONNECT.

יש לדעתי חברה כאן שמכירים את הפרטים הרבה יותר טוב ואפילו יודעים לתכנת ב C++ (להלשין? :-))

אני גם לא יודע איזה סוג של תמיכה מצופה, ומה התכנון אם עיט נסגרה?

כי אני מבין שהסגירה של עיט תתבטא בחוסר תמיכה בתוכנה? האם התוכנה לא עובדת רק דרך עיט והאתר וכו?

מה גם שהקוד לתוכנה שייך למי שיצר אותה... אולי רצוי לדון איתם מה צריך לעשות?

פורסם
אני עדיין לא קיבלתי את האמייל עם 500 מטלות בכדי לעזור או שאני אמור להבין שהאמירה היתה סתמית ביסודה?

אני רציני לגמרי, אם יש מטלות שצריך שיעשו אני מנדב את עצמי ומקוה שאחרים גם כן.

נוריאל, איך אתה ב VB.NET, וכמה זמן ייקח לך להיכנס לעניינים בקרביים של BB3?

יש פה כמה חבר'ה שאולי צריכים עזרה.

יצרתי חישובית שבקושי עובדת אם זה עוזר לך להבין את הרמה... חחח

אני לא חושב שאני הכתובת, גם כי אני לא מכיר את BB3 ואני רחוק מלהכיר את ה SIMCONNECT.

יש לדעתי חברה כאן שמכירים את הפרטים הרבה יותר טוב ואפילו יודעים לתכנת ב C++ (להלשין? :-))

אני גם לא יודע איזה סוג של תמיכה מצופה, ומה התכנון אם עיט נסגרה?

כי אני מבין שהסגירה של עיט תתבטא בחוסר תמיכה בתוכנה? האם התוכנה לא עובדת רק דרך עיט והאתר וכו?

מה גם שהקוד לתוכנה שייך למי שיצר אותה... אולי רצוי לדון איתם מה צריך לעשות?

תוכנה עובדת עם האתר, כמו שאמרתי מקודם אם יש מישהו שחושב שהוא יכול להכנס לנעליים האלה שידבר איתי אולי נוכל לפתוח מחדש בעוד חודשיים אם ימצא בנאדם כזה שישקיע כמו שצריך. BB3 לא עובדת היום עם SIMCONNECT אבל היא היתה בשלבים של לעבור לSIMCONNECT. היא עובדת עם FSUIPC4 והאתר שמתממשק איתה כתוב בASP.

מה שכן אתה צודק, הקוד שייך לעומר ובכלל הדבר טעון אישור שלו, אבל לפני ששוברים את הראש על זה קודם שיקום הבנאדם שיראה נכונות להכנס לזה.

פורסם

לאור המון דברים קשים שנאמרו פה וגרמו ללא מעט אנשים טובים שעוסקים בעשיה להרגיש שיורקים להם בפרצוף ולהרהר בצדקת דרכם אני חייב לספק כמה תובנות כדי לסבר את האוזן ולסיים עם הסאגה המציקה הזו שהתפתחה כאן.

חבר'ה ואטיל התחילה את דרכה בתור חטיבה של רשת ואטסים שעניינה טיסה ופיקוח ברשת ואטסים

עניינה של ואטיל היום מעבר לטיסה ופיקוח ברשת ואטסים שגם את זה היא עושה בצורה נהדרת הוא לקחת את הבסיס המקצועי המעולה שהתפתח כאן בזכות אנשים רבים וטובים ולקחת אותו צעד אחד קדימה אל עבר עולם התעופה הישראלי שעובר כמה שינויים לטובה (לדעתי) בשנים האחרונות.

בשנה האחרונה התחזק האמון של הרבה מאד גורמים בעולם התעופה ובכלל זה חיל האוויר הישראלי שמכירים ומעריכים את פועלה ומקצועיותה של החטיבה הזו ולראיה שת"פים שונים שחלקכם הגדרתם ככאלו שאינכם מבינים איך הם מקדמים את החטיבה או תורמים להם באופן אישי.

אז יש לי חדשות בשבילכם: אין כאן היום ולו חבר אחד אשר ירצה להפתח אל עולם התעופה ולא יהיו לו הכלים לכך. בזכות אותם שתפים שיש לנו כיום יש לכל אחד מכם האפשרות אם יבחר בכך, לפגוש את עולם התעופה הישראלי ואת האנשים שבו ומשם הדרך להצטרפות פעילה אליו יכולה להיות הרבה יותר קלה מבעבר למי שיבחר בכך וימצא מתאים.

חטיבת ואטיל היא קהילה שתורמת היום יכולות, עזרה ואנשים לגופים שונים בעולם התעופה הישראלי ומקבלת בתמורה אמון והכרה במקצועיותה וברצינותם של חבריה.

אם יש למישהו ספק מה זה יכול לתרום לו באופן אישי כחבר בחטיבה הוא מוזמן לפנות ולקבל הסבר.

קשה מאד כמי שעוסק ומעורב בעשייה הזו לבוא לכאן ולשמוע ביקורת כאילו דברים לא קורים והחטיבה לא זזה. וזו רוח הדברים כאן רבותי

דברים קורים ואני מצטער על הביטוי - מאחורי הקלעים ולא סתם הם קורים שם וטוב שהם קורים שם. ההתקדמות נראית לעין אחת לכמה זמן בהכרזה על פתיחתו של שתפ חדש או סיורים שמתקיימים ועוד, אולי יש כאן מי שמחפש הכרזות כאלו אחת לחודש אבל דרוש לפעמים הרבה יותר מכך בשביל להזיז דברים באמת.

אני מכיר באופן אישי מספר חברים בחטיבה הזו חלקם אנשי צוות וחלקם חברים מן המניין שבשקט מופתי ובלי כותרות מפוצצות פשוט הולכים ועושים. והם לא עושים זאת בשביל עצמם אלא בשבילכם. תנו להם פעם אחת את הכבוד בהבנה שאלו כרגע המטרות שהוגדרו מעבר ללשמור על הרשת פעילה ועמוסה (שגם לכך מוקצים המון משאבים נכון להיום) - והדברים אכן קורים. ואגב עוד מילה לגבי הצוות אין בצוות נכון להיום חבר אחד שלא עוסק בעשיה בכל דקה פנויה שלו. כל ההודעות למיניהם לגבי VATILX מקוממות. יש חברי צוות שעוסקים במספר תפקידים בחטיבה בו זמנית פשוט כי אכפת להם וכי אין אנשים אחרים שיקחו על עצמם תפקידים אלו. לכן נוצרת הרגשה של חוסר זמן אבל מדובר נטו בסדר עדיפות שמוכוון ומוגדר היטב ואין נכון להיום איש צוות אחד וזה בדוק שלא עושה את המוטל עליו ועושה זאת היטב! אני לא יודע כמה אתם מכירים את העובדות אבל אני בהחלט מכיר אותן.

אז רבאק, קחו צעד אחורה ונשימה עמוקה. מותר וצריך למתוח ביקורת אך עדיף קודם לבדוק לעומק את נכונות ואמיתות הדברים וטיפה גם חדותם של החצים שאתם יורים

כי אולי אתם לא מרגישים את זה אבל אתם מתחילים קצת לפגוע יותר מדי עמוק וממש אבל ממש שלא בצדק וגם לא בשביל שום דבר שבאמת שווה את זה.

תודה על ההקשבה ויום טוב

פורסם

לדעתי, הראשונים שנפגעו מכל השרשור הזה הם אנשי עייט תעופה.

אני היחיד שנראה לו אבסורד שאנשים מערערים על הזכות שלהם לסגור את החברה הפרטית שלהם שהם הקימו ובזבזו עליה את כל הזמן שלהם?

הדיון התפתח למקומות כאלה רק בגלל שאנשים מחפשים אחד את השני

פורסם

תוכנה עובדת עם האתר, כמו שאמרתי מקודם אם יש מישהו שחושב שהוא יכול להכנס לנעליים האלה שידבר איתי אולי נוכל לפתוח מחדש בעוד חודשיים אם ימצא בנאדם כזה שישקיע כמו שצריך. BB3 לא עובדת היום עם SIMCONNECT אבל היא היתה בשלבים של לעבור לSIMCONNECT. היא עובדת עם FSUIPC4 והאתר שמתממשק איתה כתוב בASP.

מה שכן אתה צודק, הקוד שייך לעומר ובכלל הדבר טעון אישור שלו, אבל לפני ששוברים את הראש על זה קודם שיקום הבנאדם שיראה נכונות להכנס לזה.

טוב זה רחוק ממני כמובן. אבל כמו שאמרתי, יש כאן כאלו שעוסקים בתכנות מול הסימולטור...

אני יכול מקסימום לעזור ברמת תקשורת או שרת והעברת נתונים...

פורסם
יש לך מושג כמה שעות אני מקדיש לחיל האוויר הווירטואלי? (שעה בשבוע אם זה מסקרן אותך - ותודה ענקית לאוהד שלו)

שעה בשבוע :shock: :?:

זאת אומרת שנשארו לך 167 שעות פנויות בשבוע כדי להכין את המדריך לדו מנועי. שהבטחת לפני שנתיים נו????????????????????????????

זה אומר שסדר העדיפויות שלי הוא שונה ברוך.

.

ואם אני עושה משהו אני משקיע בו - כרגע לא רואה לנכון לטפל בזה.

אבל עזוב, מי סופר את ה כמעט 210 דפים שכתבתים למחלקת ההדרכה.

פורסם

זה אומר שדפקת ברז ואתה עוד מתגאה בזה.

הבטחת להרים קורס שלם עוד לפני שהפכת להיות גנרל וירטואלי ועכשיו אתה מספר סיפורים על סידרי עדיפויות.

סליחה שהפרעתי לך המפקד.

חבל. :|

פורסם

הבטחת להרים קורס שלם עוד לפני שהפכת להיות גנרל וירטואלי ועכשיו אתה מספר סיפורים על סידרי עדיפויות.

סליחה שהפרעתי לך המפקד.

ברוכי,תמחק את החיוך הזה במיידי אם אתה לא רוצה להשאר שבת :D ,לא מספיק השרפות היום בצפון ואתה עוד מרסס דלק כאן במקום מים [-X

פורסם

סליחה שהפרעתי לך המפקד.

לא הפרעת וגם לא הפתעת אותי עם התגובה השיטחית הזו.

אם אתה באמת רוצה לדבר כמו בן אדם תפוס אותי במסנג'ר בחמישי בערב אחרי 7

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...