אורח פורסם יוני 17, 2010 דיווח פורסם יוני 17, 2010 Flight Sim Labs , שייצרה את הקונקורד לFSX, מפתחת עכשיו גם איירבאסים: http://www.flightsimlabs.com/aircraft/a320/
תומר עינבר פורסם יוני 17, 2010 דיווח פורסם יוני 17, 2010 יש כל כך הרבה חברות שמפתחות את ה-A320 שטוענות שהוא יהיה הכי מקצועי וריאליסטי לסימולטור. אולי כדי שיפתחו גם מטוסים אחרים ולא רק ה-A320? שיפתחו את ה-707 הכי ריאליסטי, או 742! תודה על העדכון.
Bob Klein פורסם יוני 17, 2010 דיווח פורסם יוני 17, 2010 להיפך תומר, לכל סוג או קבוצה של מטוסים יש כבר סימולציה טובה - מלבד לאירבאסים, ולא בכדי. קשה מאד לתכנת על הפלטפורמה האווירודינמית שמספקת מיקרוסופט פיצ'רים כמו FBW. מעבר לכך שמידול המערכות של האירבס דורשות תכנות מתקדם בהרבה מעבר למה שהSDK הבסיסי מספק. זו הסיבה שעד היום אין גרסה שאיננה חלקית ביותר למטוס האירופי. לדוגמאות שהזכרת יש כבר סימולציות טובות, דוגמת ה742 הוותיק של RFP או ה 727 של DF. לא חושב שאיזו גרסה מתקדמת יותר מה707 של CS תציג דברים שלא ראית כבר קודם באחת הדוגמאות שציינתי כבר, למשל.
Harel Dakar פורסם יוני 17, 2010 דיווח פורסם יוני 17, 2010 אבל מהסירטון של AIRSIMMER אני חושב שהם הכי טוביO!
MATIEW פורסם יוני 17, 2010 דיווח פורסם יוני 17, 2010 יש כל כך הרבה חברות שמפתחות את ה-A320 שטוענות שהוא יהיה הכי מקצועי וריאליסטי לסימולטור.אולי כדי שיפתחו גם מטוסים אחרים ולא רק ה-A320? שיפתחו את ה-707 הכי ריאליסטי, או 742! . =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Noy Farhi פורסם יוני 17, 2010 דיווח פורסם יוני 17, 2010 יש כל כך הרבה חברות שמפתחות את ה-A320 שטוענות שהוא יהיה הכי מקצועי וריאליסטי לסימולטור.אולי כדי שיפתחו גם מטוסים אחרים ולא רק ה-A320? שיפתחו את ה-707 הכי ריאליסטי, או 742! . =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> אולי כדי שיפתחו גם מטוסים אחרים ולא רק ה-A320? שיפתחו את ה-707 הכי ריאליסטי, או 742! עדיף לייצר מטוסים חדשים לסימולטור מאשר מטוסים ישנים. (יש יותר ביקוש למטוסים חדישים). (תנסה להטיס איירבוס אתה תראה עולם אחר) אין כמו איירבוס
orioh פורסם יוני 17, 2010 דיווח פורסם יוני 17, 2010 אני לא מסכים. אתה טס בסימולטור בשביל להסתכל על מסכים או בשביל לטוס?
Amit Doron פורסם יוני 17, 2010 דיווח פורסם יוני 17, 2010 אני לא מסכים. אתה טס בסימולטור בשביל להסתכל על מסכים או בשביל לטוס? אם היה אפשר לעשות לייק הייתי עושה :mrgreen:
Noy Farhi פורסם יוני 17, 2010 דיווח פורסם יוני 17, 2010 אני לא מסכים. אתה טס בסימולטור בשביל להסתכל על מסכים או בשביל לטוס? ממש לא קשור. אני מוצא יותר כיף להטיס מטוס מודרני מאשר להטיס מטוס ישן... (גם במציאות הטייס מסתכל על המסך זה אומר שהוא לא טס)?
Amir Gluzman פורסם יוני 17, 2010 דיווח פורסם יוני 17, 2010 שלום חברים... נבצר ממני מלחוות דיעה בדיון מאחר ולא התעמקתי בידיעות על המוצר החדש של המפתחת הנ"ל,אך בכל זאת,אחווה את דעתי בדיון. שחייה במים עומדים לא גרמה מעולם לניסים,ובמיוחד כשמדברים על 707 או על 742. במקום לפתח משהו שכבר לא הכי רלוונטי בימינו כדאי לחשוב קצת ולהחליט לגוון,לפתח משהו חדש,עדכני לימינו,והכי חשוב ריאליסטיות(כי אני לא רואה בקונקורד דבר קריטי לימינו אנו ובכל זאת,כל אחד בדעתו שלו ותחת מטפחתו אבל דבר אחד בפי:Airbus is the best. לילה טוב :wink:
Idan Traub פורסם יוני 17, 2010 דיווח פורסם יוני 17, 2010 יש כל כך הרבה חברות שמפתחות את ה-A320 שטוענות שהוא יהיה הכי מקצועי וריאליסטי לסימולטור.אולי כדי שיפתחו גם מטוסים אחרים ולא רק ה-A320? שיפתחו את ה-707 הכי ריאליסטי, או 742! . =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> אולי כדי שיפתחו גם מטוסים אחרים ולא רק ה-A320? שיפתחו את ה-707 הכי ריאליסטי, או 742! עדיף לייצר מטוסים חדשים לסימולטור מאשר מטוסים ישנים. (יש יותר ביקוש למטוסים חדישים). (תנסה להטיס איירבוס אתה תראה עולם אחר) אין כמו איירבוס מאיפה הבאת את זה? לפי כמות האנשים שקנו את ה727 , 707 לFS9 , אירבס A300 ועוד רבים אחרים נראה שהגיל המטוס במציאות לא ממש מהווה שיקול בקנית המטוס למרבית האנשים . מה שמשנה הוא האיכות של הפיתח . מי שמחפש גאגטים יקנה מטוס חדש גם אם הפיתוח שלו שווה לשקל . מי שמחפש איכות תוסף והנאה מהטיסה עצמה ולאו דווקא להיות שבוי בAP . גם A320 שנמסר לראשונה בשנת 88 הוא לא ממש חדש . איירבס במציאות זו באמת חוויה לעינים אבל אני בספק אם חוץ מNLS שבאמת הולכים להפציץ עם הA380 מישהו יצליח להעביר את החוויה הזאת של טיסה עם כל כך הרבה מחשבים שונים מולך ושכולם ביחד תומכים בך כטייס ומציגים לך נתונים שונים . ממפות מז"א ולווין ועד לצקליסט אינטרראקטיבי של החברה ושיחת מסן עם המשלח . דרך אגב לאירבס של ארוסופט יהיה תוסף לאייפון/אייפד/איפוד של צקליסט מגע מושלם.
orioh פורסם יוני 17, 2010 דיווח פורסם יוני 17, 2010 אני לא מסכים. אתה טס בסימולטור בשביל להסתכל על מסכים או בשביל לטוס? ממש לא קשור. אני מוצא יותר כיף להטיס מטוס מודרני מאשר להטיס מטוס ישן... (גם במציאות הטייס מסתכל על המסך זה אומר שהוא לא טס)? ביום שישלמו לי כסף בשביל להטיס מטוס אני אטוס על מה שאתה רוצה