yaniv פורסם יולי 24, 2004 דיווח פורסם יולי 24, 2004 חברים, עזבו בואינגים, עזבו ססנות ותכירו את הדבר האמיתי: אולטראלייט. אתמול טסתי ב-Jet Fox ממנחת תנובות שבין נתניה לטול כרם. חוויה שלא מהעולם הזה. שום ססנה לא משתווה לטיסה בגובה 20 מטר מעל כבישים/עצים. רואים כל פרט ואפשר לספור את העלים בברושים השונים. בקיצור מדהים!!! מומלץ בפעם הבא שתחשבו לטוס. הדבר הבא, וכבר החלטתי סופית הוא הוצאת רשיון. אני אתחיל בחודש-חודשיים הקרובים אם לא יהיו הפתעות שלא ידעתי וחשבתי עליהם עד עכשיו. ודרך אגב - מישהו יכול לתת לי קישור ל-Jet Fox ל-2004? כי לא מצאתי בשום מקום.
Moshico Biller פורסם יולי 24, 2004 דיווח פורסם יולי 24, 2004 אתה צודק במאה אחוז אחלה מטוס אתמול גם אני טסתי איתו 40 - 50 מטר מעל פני הים היה תענוג
Eliran-VFS1 פורסם יולי 24, 2004 דיווח פורסם יולי 24, 2004 יש כול מיני אולטרות לסימלטור וממש כייף לטוס בהם.. אני וטל קפלן במבנה נחתנו פעם גם על חוף הים.
Aviel פורסם יולי 24, 2004 דיווח פורסם יולי 24, 2004 חוץ מזה שזה מסוכן ברמות מפחידות - הכל בסדר :? דרך אגב, גם לי נפתחת האפשרות לעשות רשיון על אולטרלייט, אבל אני מעדיף לעשות על סצנה בדיוק מהסיבה הנ"ל.