Tal Malca פורסם יוני 20, 2010 דיווח פורסם יוני 20, 2010 התקתי את הלאנדקלאס V1.5 כאילו הכי חדש עכשיו הבניינים בנתב"ג לא מופיעים רואים רק את השרוולים וזה קרה רק אחרי שהתקנתי את הלאנדקלאס סדר התיקיות נכון בדקתי התקנתי גם את ה BASE PACK וזה ככה רק בנתב"ג!! מה הבעיה? ויש לי שאלה לגבי הסינרי של נתב"ג ל FSX שהוא בהכנה הסינרי יצטרך לאנדקלאס כדי לפעול??(כמו זה של אילת) אם לא אני מפחד שגם בסינרי החדש לא יופיעו בניינים מה הבעיה זה ממש דחוף?
Tal Malca פורסם יוני 20, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 20, 2010 הכל על מקסימום ... גם לך זה קרה^^^ כי אני מכיר עוד אנשים שזה קרה להם אין לי בעיה שזה רק בנתב"ג הדיפלוטי... פשוט הפחד שלי הוא שזה יהיה גם בסינרי של נתב"ג ל FSX שבהכנה...
Tal Malca פורסם יוני 20, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 20, 2010 אהה אתה לא יודע ^^? יש סינרי של ISP (נראלי זאת החברה ) שמפתחת ב"ג 2006 ל FSX כנס לפורום של התמונות פה ב VATIL תחפש יש שם אשכול שמראה תמונות
nuriel77 פורסם יוני 20, 2010 דיווח פורסם יוני 20, 2010 נשמע שהתקנת את נתבג של FS9 כנראה בגלל זה. יש קובץ התאמה כך שהסינרי יתפקד גם על FSX
Tal Malca פורסם יוני 20, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 20, 2010 לא אחי יש לי את הדיפלוטי בכל מקרה אין לי בעיה שזה יהיה ככה על הדיפלוטי אבל על הבעיה הזאת תהיה על הסינרי הקרב של ב"ג ל FSX??
nuriel77 פורסם יוני 20, 2010 דיווח פורסם יוני 20, 2010 כן הם מתכננים להוציא סינרי שלא רואים את הטרמינל. וברצינות.... לדעתי זה בלאגן אצלך בהתקנות ובסדר. תעשה תמונה מהסיפריה של FSX איפה ש הסינרים המדוברים.... אצלי יש את הסינרי של נתב"ג ל FS9 + ההתאמה שעשיתי בכדי שיעבוד. לא חסר כלום. יש ריצודים על קצה של מסלול אחד וחניה אחת. חוץ מזה הכל טוב. סימן שמשהו אצלך ואצל אחרים שיש להם את הבעיה לא מותקן כשורה.
Tal Malca פורסם יוני 20, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 20, 2010 אבל אין לי את זה של ה FS9! יש לי את הדיפלוטי של FSX
nuriel77 פורסם יוני 20, 2010 דיווח פורסם יוני 20, 2010 tal malca כתב: אבל אין לי את זה של ה FS9!יש לי את הדיפלוטי של FSX טוב, אם ככה, ואתה רוצה להשאר עם דיפולטי, תעשה בכל זאת תמונה אולי מישהו יזהה בעיה (מהסיפריה) ואני עדיין ממליץ שתתקין את זה של FS9 + ההתאמה לX ובכך גם יהיה לך שדה יותר נורמלי לטוס בו עם שרוולים וכו'...
Tal Malca פורסם יוני 20, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 20, 2010 סבבה כנראה זאת בעיה רק בדיפלוטי כי שהיה לי לאנדקלאס והיה לי את הסינרי של FS9 הכל עבד בסדר העיקר הוא שיעבוד כראוי עם הב"ג ל FSX שבהכנה אפרופו ב"ג החדש מתי בערך הוא ייצא?