AaronDagan פורסם יוני 20, 2010 דיווח פורסם יוני 20, 2010 http://dl.dropbox.com/u/5955160/ABF.jpg ייתכן וזה לא המקום אבל החלטתי לשתף אתכם במשהו יפה: תכירו את המטוס החדש מהניילון של ישראייר : 4X-ABF , כאן בדרכו להמבורג בהמראה מטולוז ביום שישי האחרון. שם יתקינו לואת ציוד פנים המטוס, הוא יזכה לרישוי ישראלי ויגיע בלי נדר ארצה בסביבות 10 ליולי. תהנו.
Elad Zeierman פורסם יוני 20, 2010 דיווח פורסם יוני 20, 2010 סוף סוף הקץ לחלטורות הצביעה החדשה יפה מאוד !
Noy Farhi פורסם יוני 20, 2010 דיווח פורסם יוני 20, 2010 זה מטוס וגם אחלה חברה רכשה אותו אהרון שביקרתי בקוקפיט הבנתי שהולך להיות מסך מגע,ומסך צ'קליסט כמו ב777,ומסך של דפיות זה נכון?
AaronDagan פורסם יוני 20, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 20, 2010 זה מטוס וגם אחלה חברה רכשה אותו אהרון שביקרתי בקוקפיט הבנתי שהולך להיות מסך מגע,ומסך צ'קליסט כמו ב777,ומסך של דפיות זה נכון? הנושא ייבדק בהקדם עם אנשי המחלקה הטכנית אצלנו. דיווח נוסף בהקדם.
lior kestner פורסם יוני 21, 2010 דיווח פורסם יוני 21, 2010 לפי הכנס שהיה בישראייר. גם תורם של הATRים למינהם יגיע=]
AaronDagan פורסם יוני 21, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 21, 2010 זה מטוס וגם אחלה חברה רכשה אותו אהרון שביקרתי בקוקפיט הבנתי שהולך להיות מסך מגע,ומסך צ'קליסט כמו ב777,ומסך של דפיות זה נכון? הנושא ייבדק בהקדם עם אנשי המחלקה הטכנית אצלנו. דיווח נוסף בהקדם. מבדיקה ראשונית עם המגזר הטכני, במטוס הזה ואחיו התאום שיגיע בספטמבר (4X-ABG) המסכים האמצעיים - ובעצם כל 6 המסכים - הם מסכים רגילים, כמובן עם אפשרות תפקוד כוללת של כל הפונקציות בכל אחד מהם - כולל תחלופת תצוגה ממסך למסך לפי הצורך. אני מתכוון לברר את הנושא עם חבריי הטייסים ודיווח על כך בהמשך.
AaronDagan פורסם יוני 21, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 21, 2010 לפי הכנס שהיה בישראייר. גם תורם של הATRים למינהם יגיע=] לעניין 3 מטוסי ה-ATR שבשימוש. הנושא נמצא בימים אלה על השולחן בדרגים הבכירים ביותר בחברה. אני מאמין שבקרוב מאד תפולנה החלטות לגבי צי ה-ATR, מכיוון שתאריך היעד הוא אוקטובר השנה. עדכון גם כאן בהמשך.
AaronDagan פורסם יוני 27, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 27, 2010 זה מטוס וגם אחלה חברה רכשה אותו אהרון שביקרתי בקוקפיט הבנתי שהולך להיות מסך מגע,ומסך צ'קליסט כמו ב777,ומסך של דפיות זה נכון? הנושא ייבדק בהקדם עם אנשי המחלקה הטכנית אצלנו. דיווח נוסף בהקדם. מבדיקה ראשונית עם המגזר הטכני, במטוס הזה ואחיו התאום שיגיע בספטמבר (4X-ABG) המסכים האמצעיים - ובעצם כל 6 המסכים - הם מסכים רגילים, כמובן עם אפשרות תפקוד כוללת של כל הפונקציות בכל אחד מהם - כולל תחלופת תצוגה ממסך למסך לפי הצורך. אני מתכוון לברר את הנושא עם חבריי הטייסים ודיווח על כך בהמשך. אני חייב כאן עדכון נוסף אז הנה - ישר מהתנור - קרי מפיו של הטייס ראשי-סילון אצלנו: 1. בשני המטוסים החדשים מדגם -A320 שמצטרפים בקרוב לצי של ישראייר, כל 6 המסכים הראשיים הם מסכי תצוגה רגילים עם כל האפשרויות שציינתי למעלה. 2. כמו-כן, יהיה שם חידוש מרענן וכנראה זו היתה הכוונה בשאלה: בקוקפיט יהיו שני מסכים חדשים נוספים שמותקנים משני הפאנל הראשי. 2 המסכים האלה יהיו מסכי TOUCH לכל דבר ועניין והם יאפשרו גישה ישירה למחשב DATA אשר ייתן לטייסים מידע אלקטרוני מתוך ה-QRH, נהלים שונים, דפיות JEPP לפי מסד הנתונים של החברה ועוד כהנה וכהנה. 3. הרעיון במקורו הוא ההחלטה של חברת איירבאס שתא הטייס בכל הדגמים שלה יהיה על פי הרעיון המאד יעיל וחסכוני - paperless cockpit , הווה אומר: רק המינימום ההכרחי של ניירות בשימוש הצוות, משמעותו: רק נהלי חירום או חריגים. כל היתר: normal procedures וכד - אלקטרוני....זה עדיין לא כמו ב-777 אבל בהחלט צעד בכיוון הנכון. אני מקווה שבזה מיציתי את העניין ועניתי על כל השאלות, ולכל המתענינים: כאשר יגיע ארצה המטוס השני (ששמו 4X-ABG) מתי שהוא בספטמבר, יש כוונה ורצון לקיים טקס קליטה והשקה של שני המטוסים בנתב"ג. אם וכאשר יהיו פרטים נוספים לתועלת הציבור, אשמח ליידע. קיץ טוב לכולנו.
Noy Farhi פורסם יוני 27, 2010 דיווח פורסם יוני 27, 2010 תודה רבה! 1.שטסתי לצרפת הבנתי שזה מה שיהיה במטוס החדש. 2. לא רק שזה טוב, גם יהיה יותר נוח לטייסים מבחינת כמו הניירת שיהיה להם בקוקפיט. בקיצור אחלה צעד ישראייר עשו
dash-7 פורסם יוני 28, 2010 דיווח פורסם יוני 28, 2010 לפי הכנס שהיה בישראייר. גם תורם של הATRים למינהם יגיע=] לעניין 3 מטוסי ה-ATR שבשימוש. הנושא נמצא בימים אלה על השולחן בדרגים הבכירים ביותר בחברה. אני מאמין שבקרוב מאד תפולנה החלטות לגבי צי ה-ATR, מכיוון שתאריך היעד הוא אוקטובר השנה. עדכון גם כאן בהמשך. נודע לי כי ישנה אפשרות ש4X-AVT (הלבקן של ארקיע) יעבור לפעילות בישראייר.....יש עוד נתונים?
LeoS פורסם יוני 30, 2010 דיווח פורסם יוני 30, 2010 תודה רבה על העידכון, אהרון! הם יחליפו את הצ'ארטרים שלכם בקאלימה וברמנפליי, או שהמטוסים יחליפו את האיירבוסים הקיימים? אני טס איתכם ב-19 מברלין לנתב"ג, וכשטסתי בשתי ה737-400 שלכם לפני כשבועיים ממש לא אהבתי...
AaronDagan פורסם יולי 1, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 1, 2010 תודה רבה על העידכון, אהרון!הם יחליפו את הצ'ארטרים שלכם בקאלימה וברמנפליי, או שהמטוסים יחליפו את האיירבוסים הקיימים? אני טס איתכם ב-19 מברלין לנתב"ג, וכשטסתי בשתי ה737-400 שלכם לפני כשבועיים ממש לא אהבתי... ................. ................. ................. זה מצבנו בזמן האחרון ובתקופה הקרובה............ .......ההודעה נערכה מחדש...............
dash-7 פורסם יולי 2, 2010 דיווח פורסם יולי 2, 2010 לפי הכנס שהיה בישראייר. גם תורם של הATRים למינהם יגיע=] לעניין 3 מטוסי ה-ATR שבשימוש. הנושא נמצא בימים אלה על השולחן בדרגים הבכירים ביותר בחברה. אני מאמין שבקרוב מאד תפולנה החלטות לגבי צי ה-ATR, מכיוון שתאריך היעד הוא אוקטובר השנה. עדכון גם כאן בהמשך. נודע לי כי ישנה אפשרות ש4X-AVT (הלבקן של ארקיע) יעבור לפעילות בישראייר.....יש עוד נתונים? יש עידכון בנושא?
AaronDagan פורסם יולי 7, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 7, 2010 נודע לי כי ישנה אפשרות ש4X-AVT (הלבקן של ארקיע) יעבור לפעילות בישראייר.....יש עוד נתונים? 1. אשמח מאד אם תשתף אותנו מה מקור המידע שלך. 2. ישראייר לא נוהגת לפרט מטעמים מובנים - בדומה למקובל ולנהוג במערכות אחרות - את תכניותיה המסחריות בציבור, עד לשלב שבו הנהלתה מודיעה על צעד זה או אחר. תודה.
dash-7 פורסם יולי 18, 2010 דיווח פורסם יולי 18, 2010 ידוע מתי 4X-ABF יבצע את טיסתו הריאשונה לאילת? היום בשעת בוקר מוקדמת נחת לריאשונה 4X-ABF באילת...גם אני הופתעתי.....מטוס יפייפה....(לא הייתה עליי מצלמה) ועוד הפתעה שקיבלתי היום.....הדף המערבולת קצה כנף של 753......חוויה מיוחדת וגם קצת מפחידה (כמובן שלא נקלעתי אליה בכוונה תחילה)
AaronDagan פורסם יולי 19, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 19, 2010 ידוע מתי 4X-ABF יבצע את טיסתו הריאשונה לאילת? היום בשעת בוקר מוקדמת נחת לריאשונה 4X-ABF באילת...גם אני הופתעתי.....מטוס יפייפה....(לא הייתה עליי מצלמה) ועוד הפתעה שקיבלתי היום.....הדף המערבולת קצה כנף של 753......חוויה מיוחדת וגם קצת מפחידה (כמובן שלא נקלעתי אליה בכוונה תחילה) משתתף בשמחתך....
LeoS פורסם יולי 20, 2010 דיווח פורסם יולי 20, 2010 טסתי עליו אתמול מברלין לנתב"ג. מטוס מדהים ונוח, במיוחד אהבתי את הAIRSHOW. למה אתם פתאום מוכרים שתיה קלה? עם השירות אינו כלול במחיר, תודיעו על זה לנוסעים בעת רכישת הכרטיס! בכל זאת אהבתי, תתחדשו.