Omer Lev פורסם יולי 4, 2010 דיווח פורסם יולי 4, 2010 איזה יופי! אחת הסיבות לעבור ל-X! כמובן שיש עוד עבודה... לדוגמה שמתי לב שחסר הלוגו הגדול של תנובה ליד טרמינל 3...
Ittai Arnon פורסם יולי 4, 2010 דיווח פורסם יולי 4, 2010 כל הכבוד על העבודה, בהחלט אם המוצר תואם ל FS9 ארכוש רק כדי לעודד עוד מוצרים איכותיים לישראל. אני לא יודע אם הנושא כבר אוזכר, בכל מקרה, האם קיים עזר הניווט לביצוע ה LDA למסלול 30 ? זה בטח רק עינייני הגדרות ב AFACD אך שווה להכין זאת מאחר שמה-1.7.10 זה חלק אינטגרלי מב"ג.
nuriel77 פורסם יולי 4, 2010 דיווח פורסם יולי 4, 2010 כל הכבוד על העבודה, בהחלט אם המוצר תואם ל FS9 ארכוש רק כדי לעודד עוד מוצרים איכותיים לישראל.אני לא יודע אם הנושא כבר אוזכר, בכל מקרה, האם קיים עזר הניווט לביצוע ה LDA למסלול 30 ? זה בטח רק עינייני הגדרות ב AFACD אך שווה להכין זאת מאחר שמה-1.7.10 זה חלק אינטגרלי מב"ג. הי איתי, מ זאת אומרת מותאם ל FS9? :-) אני הבנתי שהסינרי הזה נועד ל FSX ולא FS9. קשה להאמין שמשהו שקומפל בשביל X יעבוד על FS9 (אלא אם דוד הוציא במכוון שני מוצרים אחד ל X ואחד ל 9) האם אתה לא משתמש בגרסה הקודמת של נתב"ג שיצאה ל FS9? אם אני לא טועה רן עשה משהו עם ה LDA בשביל הסינרי הקיים כרגע, זה נמצא כאן בשרשור אחר תראה אם זה זה....
Lior Avinoam פורסם יולי 4, 2010 דיווח פורסם יולי 4, 2010 תגידו, יהיו שיפוצים בב"ג בחינם לגירסא החדשה?
ami2ami2 פורסם יולי 5, 2010 דיווח פורסם יולי 5, 2010 תודה רבה דוד. ראה את הודאתנו על עבודתך כעידוד וכתמריץ ותביא לנו את הסינרי מהר ככל האפשר.
Tal Malca פורסם יולי 6, 2010 דיווח פורסם יולי 6, 2010 נראה יפה מאוד רק דוד שכחת להוסיף את הפרסומת תנובה שבטרמינל 3 בנתב"ג שמה באזור הזה (איפה שהפרסומת ) הכל אמור להיות שם ירוק רק החלק שליד המסלולים אמור להיות חום (שזה אדמה)