Ittai Arnon פורסם יוני 27, 2010 דיווח פורסם יוני 27, 2010 קיים כבר בעדכון החדש של Jeppesen. בתוקף מה 1.7.10. אתמול רצינו לבצע את זה כתרגול בב"ג בדרך חזרה הביתה. לא אישרו לנו... :evilbat: בטענה מוזרה שרק במז"א אמת הם מפעילים את זה (גם לפני ה 1.7) ושאסור לתת לתרגל את זה. נו טוב אז במז"א אמת שוב נגרד ת'עשבים ב 26 ונגלה ששייח כיסה את אנטנת ה GLIDE SLOP. בכל מקרה, אפשר להכניס ל NOTAM הקרוב. וגם מצרף את PURLA1C החדש, גם הוא בתוקף מה 1.7.10. כל זאת למען טייסנו וקידום המקצועיות ובמוטו שאיתו אני עובד פה AS REAL AS IT GETS תהנו
Izik Bakshi פורסם יוני 27, 2010 דיווח פורסם יוני 27, 2010 תודה על המידע איתי. אני רק מבקש מהטייסים והפקחים להמתין ל NOTAM מסודר בנושא לפי התחלה של שימוש בזה.
Noy Farhi פורסם יוני 27, 2010 דיווח פורסם יוני 27, 2010 תודה על המידע איתי.אני רק מבקש מהטייסים והפקחים להמתין ל NOTAM מסודר בנושא לפי התחלה של שימוש בזה. מתי יהיה הNOTAM?
Amir Paz פורסם יוני 27, 2010 דיווח פורסם יוני 27, 2010 תודה על המידע איתי.אני רק מבקש מהטייסים והפקחים להמתין ל NOTAM מסודר בנושא לפי התחלה של שימוש בזה. מתי יהיה הNOTAM? מתי שנעדכן את נהלי הפיקוח בחטיבה, בתקווה כמה שיותר מהר.
Matan Solomon פורסם יוני 29, 2010 דיווח פורסם יוני 29, 2010 מעניין מתי יהיה ניסיון הנחיתה הראשון על הK נראת כמו גישה ממש נחמדה, אני הולך לבדוק את זה