OmriSoudry פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 למי שלא עוקב אחרי השרשור של אילן בעמודים האחרונים שלו, יש כבר עמוד הרשמה לסיור במתקני אלעל. עומדים להתקיים 2 סיורים ב-2 תאריכים שונים, כל אחד נרשם לתאריך שנוח לו. הכניסה מגיל 15 ומעלה, כאשר אנשים מתחת לגיל זה צריכים אישור של אילן. מותר להביא אבא, חבר וכו' - אך יש לשים לב שקיימת הגבלה של מספר המקומות בסיור! יש להכניס תעודת זהות, עפ"י דרישת אלעל, לא חשוב באיזה גיל אתם. אנשים בלי התעודה יכולים לבקש את המספר עצמו מההורים שלהם. מחיר לאדם: כ-15 ש"ח. * האוטובוס יאסוף אותנו ככל הנראה מרכבת מרכז (סבידור) בתל-אביב בסביבות השעה 9 בבוקר. לעקוב אחר עדכונים! התאריכים הקיימים לסיורים: 1) 5.8 2) 19.8 ** עמודי ההרשמה לתאריכים השונים נפתחים ונסגרים לפי מצב ההרשמה ככה שכדאי להיכנס מדי פעם לראות לאיזה תאריכים אפשר להירשם. עמוד ההרשמה: www.israelairlines.org/eventreg/vatilnatbag/ שימו לב: אין קשר בין טייסי IAL לבין מי שנרשם לסיור. IAL רק מארחים את עמוד ההרשמה בשרת שלהם. פרטים נוספים יפורסמו סמוך לתאריך הקרוב (ה-5 לאוגוסט). תודה רבה לאילן יונש על העזרה בארגון ותיאום הסיור עם אנשי אלעל!! ניפגש שם..
Kobi David פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 הכותרת הנכונה יותר צריכה להיות:"ההרשמה לסיור עומדת להסתיים....":wink:
Ben Bogin פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 מועתק מידיעות אחרונות: חמישי הקרוב - היום העמוס ביותר בנתב"ג שני ימי חמישי הקרובים - ה-29 ביולי וה-5 באוגוסט - הם יומיים שבהם מומלץ להתרחק מנמל התעופה בן גוריון. על פי רשות שדות התעופה, אלו יהיו הימים העמוסים ביותר ביולי ובאוגוסט. ביום חמישי הקרוב יעברו בנתב"ג 47,480 נוסים ב-284 טיסות. ביום חמישי ה-5 באוגוסט צפוי להירשם אחד השיאים של כל הזמנים: 307 טיסות יוצאות ונכנסות יטיסו 51,033 נוסעים. גם יום חמישי שלאחריו, ה-12 באוגוסט, יהיה עמוס במיוחד עם מעל ל-50 אלף נוסעים. בכל יולי-אוגוסט יחלפו בנתב"ג 2,105,425 נוסעים יוצאים ונכנסים ב-12,703 טיסות. ------ מדהים למדי שדווקא תאריך עם תנועת שיא נבחר לאחד מתאריכי הסיור!
e_dor פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 מועתק מידיעות אחרונות:חמישי הקרוב - היום העמוס ביותר בנתב"ג ביום חמישי ה-5 באוגוסט צפוי להירשם אחד השיאים של כל הזמנים: 307 טיסות יוצאות ונכנסות יטיסו 51,033 נוסעים. גם יום חמישי שלאחריו, ה-12 באוגוסט, יהיה עמוס במיוחד עם מעל ל-50 אלף נוסעים. בכל יולי-אוגוסט יחלפו בנתב"ג 2,105,425 נוסעים יוצאים ונכנסים ב-12,703 טיסות. ------ מדהים למדי שדווקא תאריך עם תנועת שיא נבחר לאחד מתאריכי הסיור! שיט ! ב-12 לאוגוסט אני טס מבן גוריון :?
downloader פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 אני נרשמתי, אבל אם גם אבא שךח רוצה לבוא אני צריך לרשום אותו בנפרד?
alon_a פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 אני נרשמתי, אבל אם גם אבא שךח רוצה לבוא אני צריך לרשום אותו בנפרד? אמרו לך כבר! ולגבי היום העמוס ההורים שלי טסים ב5 ואני רואה שיש עוד כמה פה שטסים ב5 מסכנים זה מעצבן חבל על הזמן כל התורות האלה חבל שפה זה לא כמו בסינגפור
Kobi David פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 חברים, לאחר שערכנו את דפי ההרשמה, מחקנו רישומים כפולים וכו', אנו פותחים שוב את דף ההרשמה, לשני התאריכים! הבהרה: ההרשמה תיסגר אוטומטית כאשר תגיע למקסימום הקיבולת, לאחר מכן, על מנת לעשות שינויים ובקשות מיוחדת יש ליצור קשר במייל עם אילן או איתי. כאשר ההרשמה תיסגר סופית (בקרוב מאוד), תצא הודעה כאן.
Nir Portal פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 חברה אני נוחת ב 5 בבן גוריון תצלנמו את המטוס שלי אני אנפנף לכם מלמעלה!
alon_a פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 חברה אני נוחת ב 5 בבן גוריון תצלנמו את המטוס שלי אני אנפנף לכם מלמעלה! למה מלמעלה שיחכו לך למטה במדרגות אח"מ ניר פורטל :wink:
Kobi David פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 מי שנרשם, אין צורך להרשם שוב! מעצבן לרדוף כל היום אחרי הרשמות כפולות. ההרשמה לא נפתחה מחדש, אלא ממשיכה.
alon_a פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 אני נירשמתי ועדיין לא קיבלתי אימייל ממי אני אמור לקבל אותו ומתי (נירשמתי אתמול)
oschlick פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 "עמוד ההרשמה לתאריך ה-5.8 נסגר כי הוא התמלא לגמרי, וגם ה-19.8 עומד להתמלא אז מהרו להירשם!" אבל בלינק עדיין אפשר לבחור את ה-5.8? זאת אומרת שיש מקום ב-5.8?
Ben Bogin פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 "עמוד ההרשמה לתאריך ה-5.8 נסגר כי הוא התמלא לגמרי, וגם ה-19.8 עומד להתמלא אז מהרו להירשם!" אבל בלינק עדיין אפשר לבחור את ה-5.8? זאת אומרת שיש מקום ב-5.8? חברים, לאחר שערכנו את דפי ההרשמה, מחקנו רישומים כפולים וכו', אנו פותחים שוב את דף ההרשמה, לשני התאריכים!
Izik Bakshi פורסם יולי 26, 2004 דיווח פורסם יולי 26, 2004 אני מאחל לכולם סיור מהנה. לצערי לא אוכל להגיע בשני התאריכים (סוגר שבת), למרות שגם ההיתי פעם בכזה סיור. חצי נחמה שלפחות לכנס אני יגיע...
Itamar Koren פורסם יולי 26, 2004 דיווח פורסם יולי 26, 2004 אני מאד רוצה להצטרף לסיור אבל אני טס ב-17 טוב אז אולי פעם אחרת תהנו!
Ilan Jonas פורסם יולי 26, 2004 דיווח פורסם יולי 26, 2004 המחיר לאדם יהיה כ-15 ש"ח. האוטובוס יאסוף אותנו ככל הנראה מרכבת מרכז (סבידור) בתל-אביב בסביבות השעה 0900. נא לעקוב לפרטים נוספים
alon_a פורסם יולי 26, 2004 דיווח פורסם יולי 26, 2004 המחיר לאדם יהיה כ-15 ש"ח. האוטובוס יאסוף אותנו ככל הנראה מרכבת מרכז (סבידור) בתל-אביב בסביבות השעה 0900. נא לעקוב לפרטים נוספים המחיר הוא של האוטובוס נכון :? ואם מגיעים בהגעה עצמית לשדה אז לאן צריך להגיע? או שזה צריך להיות רק דרך האוטובוס
OmriSoudry פורסם יולי 26, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 26, 2004 האוטובוס לא נועד לקחת אותנו אלא להסיע אותנו בתוך השדה..אלעל דרשו שנבוא עם אוטובוס ושנגיע כולנו יחד..
alon_a פורסם יולי 26, 2004 דיווח פורסם יולי 26, 2004 אוקי הבנתי זה אומר שלא יהיה לי בעיה להגיע ברכבת מחיפה
yonix4 פורסם יולי 26, 2004 דיווח פורסם יולי 26, 2004 האוטובוס גם מחזיר?? זה -15 שקל לשני הצדדים או לכל צד? :roll:
OmriSoudry פורסם יולי 27, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 27, 2004 נדמה לי 15 שקל לכל צד...אבל אל תתפסו אותי במילה, חכו שאילן יגיב.. ואני רוצה להגיד לכולם משהו.. די לבקש ממני לדבר עם אילן במסנג'ר! הוא בן אדם עסוק! לא! אין לי אצלו פרוטקציות או משהו כמו שחלק מכם רשמו לי...למה כתוב לי על המצח VATAME JUNIOR ?! תשלחו לו אם אתם רוצים הודעה פרטית בפורום או אימייל...
Kobi David פורסם יולי 27, 2004 דיווח פורסם יולי 27, 2004 חברים, הבנתי שלאנשים יש הרבה שאלות, ואני רוצה לעשות קצת סדר בבאלגן. 1. אישור להרשמה (מייל) יגיע אליכם יומיים לפני הסיור, לכן לא להבהל אם לא קיבלתם, משום שאף אחד לא קיבל. 2. מי שנרשם, ההרשמה נקלטה, אין אפס, העפנו הרשמות כפולות (כולן אגב נעשו בשוגג ודווחו על ידי האנשים) וכל הרשימה מועדכנת וכוללת את כל הפרטים, כך שלאף אחד אין מה לדאוג. 3. ההרשמה ל סיור ב 5 נסגרה סופית, נותרו 2 מקומות ל 19, ואז גם רשימה זו תינעל. 4. מעבר לכך , אנחנו נמנעים משינויים של הרגע האחרון, ואנחנו לא רוצים לעמוד מול מצב שאנשים מחליפים בניהם ימים ללא ידיעתנו, תארו לכם מה יקרה שנעמוד מול הקב"ט של אל על עם רשימה לא מועדכנת! 5. כפי שאילן רשם (3 פעמים למי שלא שם לב!) בקשות מיוחדת זה דרך אילן או דרכי, ממולץ בהודעה פרטית בפורום. 6. לגבי המחיר ל אוטובוס, 15 שקלים לכל הסיור, אילן יתקן אותי אם אני טועה. 7. נרשמים מתחת לגיל 15, אילן יעבור אחד אחד, מי שיאושר לו, ייקבל מייל. זהו בנתיים, אפשר לפנות אליי בכל שאה ואני אשתדל לעזור. וחבר'ה, קצת סבלנות... הרי אנחנו רוצים להנות שם.