Moshe Mizrahi פורסם יוני 30, 2010 דיווח פורסם יוני 30, 2010 נראה פרויקט מעניין, אמור להשתחרר מחר: http://www.forum.aerosoft.com/index.php?showforum=237 מתחם דמיוני שכולל בתוכו מנחתים לכמעט כל סוגי המטוסים, טכניקות חדשות של אפקטים, אנימציות ומולטימדיה. הרעיון היה ליצור משהו חדש ומופרע לנסות בו דברים חדשים, הם מדברים על להרים שרת מיוחד כדי לאפשר טיסות רשת ואירועים בשדה הזה. נראה שהם הולכים די ברצינות עם ההכנות להוביל העתיד בכל התחום הזה של סימולטור טיסה....!
AaronDagan פורסם יולי 1, 2010 דיווח פורסם יולי 1, 2010 תודה, משה , על השיתוף. זה כבר ידוע לכול חובבי הסים שחברת AEROSOFT קבעה וקובעת סטנדרטים ברמה גבוהה, ואחד מהם הוא הרעיון החדשני הזה של שדה ANDRAS (אגב: כמו אצל AEROSOFT, גם המוצר הזה לא חינמי ועבורו הם מבקשים 18 אירו, בלעדית עבור FSX). למי שעדיין לא שם לב: העיצוב הגרפי והתכנון מבוסס על שדה אמיתי בין אוסטריה, בוואריה ושוויץ, שקיים במיקום הגיאוגרפי עליו "הוקם" וירטואלית השדה ANDRAS. להזכירכם: לפני כמה שנים, חבר חטיבתנו זאב קאהן ז"ל, יזם פרוייקט כמעט דומה בשם EMMA FIELD היכן שהוא במערב ארה"ב, גם כפלטפורמה לניסויי טיסה, סינרים, מטוסים, תרגולים למיניהם וכד. כל חובבי FSX ואלה הנהנים לחפש את הפתרון האולטימטיבי לעניין ה- F/R, תהנו. אני ויתרתי בשלב זה על עיסוקיי ב-FSX ומתמקד ב-FS9 הישן והטוב....
Moshe Mizrahi פורסם יולי 1, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 1, 2010 כל חובבי FSX ואלה הנהנים לחפש את הפתרון האולטימטיבי לעניין ה- F/R, תהנו. אני ויתרתי בשלב זה על עיסוקיי ב-FSX ומתמקד ב-FS9 הישן והטוב.... אני לא רוצה לפתוח פה שוב מלחמת גרסאות של FS9 או FSX....., אבל אתה מוזמן להתרשם מביצועי FSX בתלת מימד (וגם בלי תלת מימד) ולהבין שהיום גם עם מחשב "סביר", הגדרות ממוצעות ו- 25 פריימים, אין כבר דרך חזרה :wink: זה לא תופס כמובן למי שטס רק משדה לשדה ב- FL300 :mrgreen:
אורח פורסם יולי 1, 2010 דיווח פורסם יולי 1, 2010 כל חובבי FSX ואלה הנהנים לחפש את הפתרון האולטימטיבי לעניין ה- F/R, תהנו. אני ויתרתי בשלב זה על עיסוקיי ב-FSX ומתמקד ב-FS9 הישן והטוב.... אני לא רוצה לפתוח פה שוב מלחמת גרסאות של FS9 או FSX....., אבל אתה מוזמן להתרשם מביצועי FSX בתלת מימד (וגם בלי תלת מימד) ולהבין שהיום גם עם מחשב "סביר", הגדרות ממוצעות ו- 25 פריימים, אין כבר דרך חזרה :wink: זה לא תופס כמובן למי שטס רק משדה לשדה ב- FL300 :mrgreen: המחשב שלך זה לא מחשב סביר זה עב"ם :evilbat: :drinking:
Moshe Mizrahi פורסם יולי 1, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 1, 2010 בגלל זה כתבתי "גם עם מחשב סביר" ושלי לא נותן 25 וההגדרות לא ממוצעות
AaronDagan פורסם יולי 1, 2010 דיווח פורסם יולי 1, 2010 כל חובבי FSX ואלה הנהנים לחפש את הפתרון האולטימטיבי לעניין ה- F/R, תהנו. אני ויתרתי בשלב זה על עיסוקיי ב-FSX ומתמקד ב-FS9 הישן והטוב.... אני לא רוצה לפתוח פה שוב מלחמת גרסאות של FS9 או FSX....., אבל אתה מוזמן להתרשם מביצועי FSX בתלת מימד (וגם בלי תלת מימד) ולהבין שהיום גם עם מחשב "סביר", הגדרות ממוצעות ו- 25 פריימים, אין כבר דרך חזרה :wink: זה לא תופס כמובן למי שטס רק משדה לשדה ב- FL300 :mrgreen: המחשב שלך זה לא מחשב סביר זה עב"ם :evilbat: :drinking: אני מאמין בעבמ"ים ומקווה למיפגשים מהסוג השלישי......לצערי זה עדיין לא עושה אותי מאושר..... :roll: וכן, גם עם המחשב הנוכחי שלי אני מאד נהנה לטוס עם FS9 ב-FL350 באחד מהכלים הידועים, עם מז"א אמיתי ופיקוח מקוון...וזה בהחלט מתאים לי....ואני לא אגרר בשום אופן "למלחמת גרסאות" ומפרטים טכניים של מחשבי-על מרובי ליבות ומגה-זכרון....... :!: :!:
Yarden Gotlib פורסם יולי 1, 2010 דיווח פורסם יולי 1, 2010 משה יש לי שאלה, אתה כל הזמן מדבר על זה וזה כתוב בחתימה שלך, אבל לא הבנתי מה זה FSX בתלת מימד- מה כאילו יושבים עם משקפיים והמטוס יוצא אליך? :>
Moshe Mizrahi פורסם יולי 1, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 1, 2010 משה יש לי שאלה, אתה כל הזמן מדבר על זה וזה כתוב בחתימה שלך, אבל לא הבנתי מה זה FSX בתלת מימד- מה כאילו יושבים עם משקפיים והמטוס יוצא אליך? :> FSX הוא אחד המשחקים הנתמכים בערכה של Nvidia שנקראת 3D Vision, אפשר לקרוא עליה כאן: http://www.nvidia.com/object/3d-vision-diy.html התוצאה היא (במוד VC לדוגמא) שרואים את הכל כמו שרואים סרט תלת מימד, Avatar לדוגמא. רואים את הקרקע מתרחקת בהמראה, בנינים בתלת מימד, יפה בעיקר לטוס בין גורדי שחקים... בסיור בקוקפיט רואים את הכל כאילו זה לידך, בקיצור חוויה. יש כמה חסרונות עדיין, בלילה למשל האורות בדו-מימד ולכן קשה לטוס ועדיף באור יום. בינתיים בלילה טסים רגיל, בשני מימדים... יש אפשרות פשוטה יותר וזה להשתמש במשקפיים כחול-אדום כמו שחילקו לצפיה בטלויזיה אבל היא הרבה פחות איכותית והצבעים לא משהו. באפשרות הזאת אין צורך במסך תואם ורוב כרטיסי המסך של Nvidia מתאימים, צריך רק להוריד דרייבר תואם. היא נקראת 3D Vision Discover ואפשר לקרוא עליה כאן: http://www.nvidia.com/object/3d-vision-discover-main.html
Yarden Gotlib פורסם יולי 1, 2010 דיווח פורסם יולי 1, 2010 וואו מגניב! רגע והערכה הראשונה של Nvidia תומכת בכל כרטיסי המסך שלהם?
Moshe Mizrahi פורסם יולי 1, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 1, 2010 וואו מגניב! רגע והערכה הראשונה של Nvidia תומכת בכל כרטיסי המסך שלהם? בכל ה"נורמליים", יש לך כאן פירוט: http://www.nvidia.com/object/3d-vision-requirements.html
Moshe Mizrahi פורסם יולי 1, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 1, 2010 אכן שוחרר, תמורת 20 אירו ב- Simmarket: http://secure.simmarket.com/aerosoft-online-andras-field.phtml
ami2ami2 פורסם יולי 5, 2010 דיווח פורסם יולי 5, 2010 משה תוכל לתת קישור יותר ממוקד לפרסום שלך ? כי הקישור שאתה נותן מביא אותי לפורום שלהם.