The_Agent פורסם אוקטובר 11, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2003 שני תמונות (אני יציג עוד מעט עוד..) שצילמתי בזמן טיסתי בשני מקומות שונים אתם יכולים גם להוסיף!
che פורסם אוקטובר 11, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2003 אפשר לדעת למה אתה לא משתמש בסינרי של נתב'ג?! :twisted: סתם.... אתה לא חייב... אבל אתה מפסיד... אגב, בקרוב צריכה לצאת התוכנה AFCAD2 ואז אני אוכל לסדר את הבעיה של החניות שלא במקום הנכון והמטוסים שמסיעים על הדשא. עכשיו התוכנה בשלבי הבטא.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 11, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2003 בקשר לסינרי של נתב"ג זה די רצוי לעשות בו שימוש כי זה מקל לפקח את החיים וגם לטייס מכיוון שהסקטור של הפקחים הוא לפי סינרי זה לכן טייס שלא עושה שימוש בסינרי מופיע לי שהוא בכל לא במקום הנכון וגם נוצר חוסר התאמה בינו לבין מטוסים אחרים לכן אני ממליץ ודי מבקש להשתמש בסינרי זה כי זה רק מקל על הפקח ועל הטייס
The_Agent פורסם אוקטובר 11, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 11, 2003 לא תיכננתי לטוס לנשהו זה לא היה ברשת.. לא הייתה לי תוכנית, חוץ מזה מה זה סינרי?
tsh פורסם אוקטובר 11, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2003 תשובה: מה זה סינרי? סינרי=בוא נגיד בצורה פשוטה הגרפיקה של העולם שאתה טס בפלייט. הרי מיקרוסופט לא יכולים לבנות את כל השדות תעופה בעולם ברמת דיוק מושלמת לכן סינרי זה פרי יצירתם של או מיקרוסופוט או אנשים פרטיים שבונים בעצם \ משפרים את השדה או כל דבר אחר