David Rosenfeld פורסם יולי 23, 2010 דיווח פורסם יולי 23, 2010 ככה סתם לפתע פתאום יש מעצב חדש לסינרים אצלנו! קיבלתי את הקישור מאחד החברים אצלנו איני רוצה להזכיר את שמו כאן בכדי לא לפגוע בבטחונו מכיוון שאיני יודע מה קורה כאן http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=6359507 דוד רוזנפלד
Barak Zohar פורסם יולי 23, 2010 דיווח פורסם יולי 23, 2010 ראיתי את השרשור הזה לפני מס' ימים אבל כשראיתי מה הוא עשה שם זה לא ממש עניין אותי. סה"כ לקח את נתב"ג 2006 עם הקבצי תיקון ל FSX ועשה מזה התקנה אוטומטית.. ביג דיל... חסך לאנשים את ההעברה הידנית סה"כ וזהו. נ.ב. דוד אנחנו עדיין מחכים לסינרי שלך :wink:
Moshe Mizrahi פורסם יולי 23, 2010 דיווח פורסם יולי 23, 2010 אין צורך להיכנס אתם שם לויכוחים... נראה לי מיותר לגמרי, ולפי איך שהם מתבטאים שם, גם אין את מי לנסות לחנך
אורח פורסם יולי 23, 2010 דיווח פורסם יולי 23, 2010 דוד, בקישור הבא אתה יכול לבקש מהנהלת האתר להוריד את ההודעה שמפרה זכויות יוצרים. http://www.fxp.co.il/sendmessage.php
matan99 פורסם יולי 23, 2010 דיווח פורסם יולי 23, 2010 אהלן דוד , בתור מנהל בFXP - אשמח אם תגיד לי על איזה זכויות יוצרים עובר העניין , ואשמח להעביר את זה הלאה . בקישור שנתן רן הפנייה היא לבעל האתר , לכן העניין לא רלוונטי היות ובעל האתר יפנה את זה לגורמים כגון מנהלים ראשיים + .
orioh פורסם יולי 23, 2010 דיווח פורסם יולי 23, 2010 אהלן דוד ,בתור מנהל בFXP - אשמח אם תגיד לי על איזה זכויות יוצרים עובר העניין , ואשמח להעביר את זה הלאה . בקישור שנתן רן הפנייה היא לבעל האתר , לכן העניין לא רלוונטי היות ובעל האתר יפנה את זה לגורמים כגון מנהלים ראשיים + . מה לא מפר פה זכויות יוצרים? הוא גנב שני קבצים שנוצרו על ידי אנשים ופרסם אותם בלי שום אישור ואם זה לא מספיק אז גם בלי אזכור שלהם ולקח את הקרדיט על זה
אורח פורסם יולי 23, 2010 דיווח פורסם יולי 23, 2010 מתן, מאוד פשוט, פרסום הסינרי והפצתו בחבילה שלא אושרה ע"י יוצר התוכן כפי שרשום גם ב Readme המקורי של הסינרי. אם הלינק שפירסמתי הוא לא רלוונטי, תגיד למנהל אתר FXP, שיסגור את האתר שלו ויפה שעה קודם. כי בלינק של זכויות יוצרים שבו מנהל האתר מנסה לכסות על התחת שלו, יש לינק לפניה אליו במידה ובכל זאת יש הפרת זכויות יוצרים ומעוניינים לטפל בה.
David Rosenfeld פורסם יולי 23, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 23, 2010 מצד 1 משה צודק אין צורך להיכנס אתם שם לויכוחים... נראה לי מיותר לגמרי, ולפי איך שהם מתבטאים שם, גם אין את מי לנסות לחנך לנסות לחנך מצד שני רן ו PUMPIE צודקים זכויות יוצרים:סינרי זה הוא חינמי, חל איסור חמור לגבות כל תשלום על כל אחד מחלקיו וזכויות היוצרים הם רק לשימוש יוצריו הבלעדיים. כל הוספה, שינוי, הפצה בתשלום, מסחור על כל סוגיו, העלאה לאתר, טיגון, סחיטה, קימוט ללא אישור יוצריו - אסורים בהחלט! איסור זה כולל את האתר FSPLANET.COM הסוחר בקבצים חופשיים, אליו אין להעלות את הסינרי! שלחתי הודעה בפרטי למתן עם הציטוט מתוך הREADME כמו כן לקישור שרן העלה כאן מעבר לזה נחשוב בהמשך עפ"י מה שיקרה דוד רוזנפלד
Nadav פורסם יולי 23, 2010 דיווח פורסם יולי 23, 2010 מצד 1 משה צודק אין צורך להיכנס אתם שם לויכוחים... נראה לי מיותר לגמרי, ולפי איך שהם מתבטאים שם, גם אין את מי לנסות לחנך לנסות לחנך מצד שני רן ו PUMPIE צודקים זכויות יוצרים:סינרי זה הוא חינמי, חל איסור חמור לגבות כל תשלום על כל אחד מחלקיו וזכויות היוצרים הם רק לשימוש יוצריו הבלעדיים. כל הוספה, שינוי, הפצה בתשלום, מסחור על כל סוגיו, העלאה לאתר, טיגון, סחיטה, קימוט ללא אישור יוצריו - אסורים בהחלט! איסור זה כולל את האתר FSPLANET.COM הסוחר בקבצים חופשיים, אליו אין להעלות את הסינרי! שלחתי הודעה בפרטי למתן עם הציטוט מתוך הREADME כמו כן לקישור שרן העלה כאן מעבר לזה נחשוב בהמשך עפ"י מה שיקרה דוד רוזנפלד דוד אני מאוד מקווה שיצליחו ליצור קשר עם הבחור ו/או מנהלי FXP כדי לתקן את הטעות האומללה הזו. אני אשמח אם תוכל להמשיך לעדכן כאן מה המצב של הטיפול בהפרת זכויות היוצרים הזו, כדי שכולנו נוכל להחכים וללמוד מעט על השמירה על נכסיהם של יוצרים טובים שכמותך.
E.Z פורסם יולי 23, 2010 דיווח פורסם יולי 23, 2010 הבעיה ב FXP ולא רק בפורום הסימולטורים שגם המנהלים עצמם הם ילדים בני 12 שלא מבינים לימינים ושמאלם וחושבים שהם גדולים מהחיים- ממליץ לפנות לבעלי האתר עם איום קטנטן לתביעה עם צירוף לינק לשרשיר, ולדעתי זה ייעוף משם ויש סיכוי שגם מנהל הפורום ייעוף יחד עם השרשור.
David Rosenfeld פורסם יולי 23, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 23, 2010 טופל וזו לשון ההודעה הודעת מערכת הודעת מערכת התוכן המבוקש (אשכול) הינו שגוי - רוב הסיכויים שמנהל מחק אותו. במידה ועשיתם הכל כהלכה, דווחו על הבעיה בפורום משוב. דוד רוזנפלד
אורח פורסם יולי 24, 2010 דיווח פורסם יולי 24, 2010 מסתבר שלא נמאס להם: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=6371246
Tal Peleg פורסם יולי 24, 2010 דיווח פורסם יולי 24, 2010 וזה עוד ממשיך! http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=6369020
lior kestner פורסם יולי 24, 2010 דיווח פורסם יולי 24, 2010 בר וטל לגבי תגובתיכם האחרונה אני מתסכל , אבל לפי ראות דעתי מי שפרסם ידע לתת קרדיט לכל מי שצריך ורק פרסם את ההורדה ככה שזה בסדר אני חושב. לגבי דוד אני מסכים שזה מעשה לא יפה , ושוב כמו שנאמר מעלי FXP פורום שמתחיל מגיל 5-15 ככה שלחנך לא תוכלו עם כמה שזה כואב שבת שלום
aharonm3 פורסם יולי 24, 2010 דיווח פורסם יולי 24, 2010 הם ילדים..מה אתם רוצים? אתם חושבים שמעניין אותם זכויות יוצרים? בכל מקרה פעם הייתי שם מנהל בפורום (עד שנמאס לי מהבורות שלהם..) אני אדבר עם ההנהלה ונראה מה הם יעשו..
Ido Rosenthal פורסם יולי 24, 2010 דיווח פורסם יולי 24, 2010 שלחתי גם אני הודעה בקשר לזה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=6371246
WalKMaN` פורסם יולי 24, 2010 דיווח פורסם יולי 24, 2010 הם ילדים..מה אתם רוצים? אתם חושבים שמעניין אותם זכויות יוצרים? בכל מקרה פעם הייתי שם מנהל בפורום (עד שנמאס לי מהבורות שלהם..) אני אדבר עם ההנהלה ונראה מה הם יעשו.. התגובה שלך קצת מתנשאת.. להזכירך אתה גם לא מבוגר והיית מנהל שם, זה שאתה כבר לא, אומר שכולם שם ילדים ובורים ? עובדה שהעירו לו שם.. :?
אורח פורסם יולי 24, 2010 דיווח פורסם יולי 24, 2010 הם ילדים..מה אתם רוצים? אתם חושבים שמעניין אותם זכויות יוצרים? בכל מקרה פעם הייתי שם מנהל בפורום (עד שנמאס לי מהבורות שלהם..) אני אדבר עם ההנהלה ונראה מה הם יעשו.. יש שם ילדים בגילאים של הרבה מחברי החטיבה. הבעיה היא שהם לא התבגרו והם חושבים שהם יכולים לנהל את העולם.
E.Z פורסם יולי 24, 2010 דיווח פורסם יולי 24, 2010 הם ילדים..מה אתם רוצים? אתם חושבים שמעניין אותם זכויות יוצרים? בכל מקרה פעם הייתי שם מנהל בפורום (עד שנמאס לי מהבורות שלהם..) אני אדבר עם ההנהלה ונראה מה הם יעשו.. יש שם ילדים בגילאים של הרבה מחברי החטיבה. הבעיה היא שהם לא התבגרו והם חושבים שהם יכולים לנהל את העולם. זה רק זה פורום FXP - כל הפורומים יידועים בעצם כ-קן ציפורים אחד גדול תוכנה בלתי חוקית והפרת זכויות יוצרים בעקיפין.
aharonm3 פורסם יולי 24, 2010 דיווח פורסם יולי 24, 2010 הם ילדים..מה אתם רוצים? אתם חושבים שמעניין אותם זכויות יוצרים? בכל מקרה פעם הייתי שם מנהל בפורום (עד שנמאס לי מהבורות שלהם..) אני אדבר עם ההנהלה ונראה מה הם יעשו.. התגובה שלך קצת מתנשאת.. להזכירך אתה גם לא מבוגר והיית מנהל שם, זה שאתה כבר לא, אומר שכולם שם ילדים ובורים ? עובדה שהעירו לו שם.. :? לא כולם, אבל עובדה ש ;0 ילדים הגיבוי ולא חשבו אפילו על זכויות היוצרים..כשאני הייתי מנהל שם הייתי מוחק כל אשכול כזה ומשעה את אותו המפר.. מי שהעיר לו זה מתן שהוא גם חבר חטיבה פה..