Noy Farhi פורסם יולי 25, 2010 דיווח פורסם יולי 25, 2010 במקום לחפש מי עושה בעיות בטימספיק יותר טוב לעלות לטוס...
אורח פורסם יולי 25, 2010 דיווח פורסם יולי 25, 2010 במקום לחפש מי עושה בעיות בטימספיק יותר טוב לעלות לטוס... יפה אמרת
David Bendavid פורסם יולי 25, 2010 דיווח פורסם יולי 25, 2010 במקום לחפש מי עושה בעיות בטימספיק יותר טוב לעלות לטוס... יפה אמרת אם רק היה Like
אורח פורסם יולי 25, 2010 דיווח פורסם יולי 25, 2010 ויש הקלטות.... שלח מייל לIFS, אין שום קשר בין הפורום לשרת הTS
Baruch Spiegel פורסם יולי 25, 2010 דיווח פורסם יולי 25, 2010 יופי כל הכבוד ...והקשר לפורום הזה ? מכיוון שמדובר בשרת TS של חטיבת ואטיל ומטעמה, כנראה שיש איזשהו קשר קלוש לפורום הזה. קלוש אמנם אבל קיים. תתעדכן מר בחור.
אורח פורסם יולי 25, 2010 דיווח פורסם יולי 25, 2010 אם הוא שייך לחטיבה ומנוהל ע"י החטיבה, הוא לא צריך להראות כמו בורדל. מאחר והוא שייך ל IFS ומנוהל ע"י IFS, הקשר שלו לפורום הנ"ל לא רק קלוש, גם לא קיים. כמוכן, ממליץ לך קצת הבנת הניקרא ולא הבנת לחיצה על ההדק. כתוב, "והקשר לפורום הזה." אתה הבנת את זה מר ברוך ?
Baruch Spiegel פורסם יולי 25, 2010 דיווח פורסם יולי 25, 2010 אם הוא שייך לחטיבה ומנוהל ע"י החטיבה, הוא לא צריך להראות כמו בורדל.מאחר והוא שייך ל IFS ומנוהל ע"י IFS, הקשר שלו לפורום הנ"ל לא רק קלוש, גם לא קיים. כמוכן, ממליץ לך קצת הבנת הניקרא ולא הבנת לחיצה על ההדק. כתוב, "והקשר לפורום הזה." אתה הבנת את זה מר ברוך ? תתעדכן מר בחור ] ברוך הבא לחטיבת VATIL ! בשירשור זה תוכל למצוא את הזמנים בהם חברי VATIL הוותיקים זמינים ומוכנים לעזור לך בכל נושא שקשור לטיסה ברשת/סימולטור. על מנת לשוחח עם החברים עליך להתקין תוכנה פשוטה שמשמשת את החטיבה לשיחות קוליות על גבי הרשת. התוכנה נקראת TeamSpeak וניתן להוריד אותה בלינק הבא (יש לוודא שאתה בוחר מערכת הפעלה מתאימה) http://www.teamspeak.com/?page=downloads לאחר ההורדה, אתה מוזמן להתחבר לשרת החטיבה בכתובת הבאה: ......ts.ifschool.net ואת הדעות שלך לגבי איך נראה שרת קולי של החטיבה תשמור לעצמך. שלא נצטרך לכתוב בפומבי מה אנחנו חושבים על איך שאתה נראה :mrgreen:
Yoni פורסם יולי 25, 2010 דיווח פורסם יולי 25, 2010 במקום לחפש מי עושה בעיות בטימספיק יותר טוב לעלות לטוס... יפה אמרת -1 הTS משמש כחלק מהלמידה של בית הספר IFS ושל חטיבת VATIL כולה, אפשר לעלות לטוס וגם לחפש מי עושה בעיות בטימספיק, תאמינו לי - מניסיון. וכמו שאמרת רן, הTS לא צריך להיראות כמו בורדל (גם אם הוא מנוהל על ידי החטיבה וגם אם הוא מנוהל על ידי מנהלי IFS) .
Adam Waiser פורסם יולי 25, 2010 דיווח פורסם יולי 25, 2010 אם הוא שייך לחטיבה ומנוהל ע"י החטיבה, הוא לא צריך להראות כמו בורדל. וגם הפורום עדיף שיראה קצת יותר מכובד אז מכובדיי הנכבדים, כל מי שמנצל עוד הזדמנות לוויכוח וניגוח גם בשרשור הזה (כן אני יודע... החום היתושים...כל אחד היה משתגע) לפורום הזה יש מערכת הודעות פרטיות נשמח אם את העצבים שלכם אחד על השני תוציאו שם ולא כאן בפומבי בתודה מראש ההנהלה וצוות העובדים
Amir Paz פורסם יולי 26, 2010 דיווח פורסם יולי 26, 2010 חם בטבריה טל - תשלח את ההקלטות ואת הפרטים לאחד מחברי צוות החטיבה - עדיף למיקי או לשמוליק. בית הספר הווירטואלי IFS הוא גוף שנתמך ע"י VATIL. שרת ה TS הוא שרת שמנוהל ע"י חטיבת VATIL (דהיינו הצוות) בתאום עם מנהלי IFS שזו בעצם אותה פלטפורמה. חשבנו בעבר להוציא נוהל מסודר לשרת ה TS שמתאר את אופן השימוש בו (נוהל מטעם החטיבה). אבל החוקים כתובים ברשת עצמו. באשר לנוכחות ב TS - אני חייב לציין שאנחנו חמים על הנושא, במילים אחרות - כנראה שבקרוב נאשר את השימוש ב TS למטרות החטיבה/IFS בלבד. אין לנו בעיה עם חברי חטיבה שיושבים ומדברים שם - זה מקובל. אבל מקומם אותנו שבזמן אירוע, יושבים חברי חטיבה ב TS במקום להשתתף. לא הייתי אומר כלום אם זה היה משהו חד פעמי - אבל מדובר במשהו שחוזר על עצמו (בשנה האחרונה).
אורח פורסם יולי 26, 2010 דיווח פורסם יולי 26, 2010 יופי נתמך סבבה. מדוע חוקי החטיבה ו VATSIM לא מופעלים עליו ? שיחות על תוכנות פרוצות, על מאיפה להוריד, שרתי אכלוס תוכנות גנובות וכו' וכו' שלא לדבר על כל הגנון שמתחבא שם ואחרי זה משגע את כולם מדוע אין פיקוח, בזמן שהם יושבים מבלבלים את המח על דברים שבכלל לא קשורים לטיסה ברשת. אם הוא של החטיבה, צוות החטיבה, תזיזו את הדבר הזה שאתם יושבים עליו ותתחילו לנהל אותו כמו שמנסים לפחות לנהל את הפורום. ברוכי, אני יודע שקשה לך, אבל כשאין לך תשובה לדעות של אחרים תשתדל לא לרדת לפסים אישים. בכל מיקרה, ביום הכי גרוע שלי, אני תמיד אראה טוב יותר ממך
Baruch Spiegel פורסם יולי 26, 2010 דיווח פורסם יולי 26, 2010 העיקר שעכשיו אתה מעודכן חתיך שלנו :mrgreen:
Amir Paz פורסם יולי 26, 2010 דיווח פורסם יולי 26, 2010 יופי נתמך סבבה.מדוע חוקי החטיבה ו VATSIM לא מופעלים עליו ? שיחות על תוכנות פרוצות, על מאיפה להוריד, שרתי אכלוס תוכנות גנובות וכו' וכו' שלא לדבר על כל הגנון שמתחבא שם ואחרי זה משגע את כולם מדוע אין פיקוח, בזמן שהם יושבים מבלבלים את המח על דברים שבכלל לא קשורים לטיסה ברשת. אם הוא של החטיבה, צוות החטיבה, תזיזו את הדבר הזה שאתם יושבים עליו ותתחילו לנהל אותו כמו שמנסים לפחות לנהל את הפורום. ברוכי, אני יודע שקשה לך, אבל כשאין לך תשובה לדעות של אחרים תשתדל לא לרדת לפסים אישים. בכל מיקרה, ביום הכי גרוע שלי, אני תמיד אראה טוב יותר ממך רן המצב יותר מורכב ממה שאתה מתאר אותו. אנחנו נמנעים מלנעול את השרת על מנת שלא לפגוע באותם חברים שכן עושים שימוש בשרת למפגש חברתי אמיתי. לעומת זאת, אנחנו כן חושבים איך לעקור את התופעה. (סגירה בשעות מסויימיות וכד') ולעומת זאת 2 - אם יש לך שמות או שמות קבוצות של אנשים שעוסקים במלאכת העשייה הציבורית - דהיינו הפצה לא חוקית - עדיף שתעביר לי או לאיציק את השמות - אנחנו כבר נטפל בהם ביחד חזקה ובזרועה נטויה הוציא הרב הראשי ברוכי את יושבי ה TS ממצרים... :drinking: יאללה תן ללכת לישון
אורח פורסם יולי 26, 2010 דיווח פורסם יולי 26, 2010 שניה בדיוק דפקתי פוזה ל VOGE. טוב, רק למה אתה חוזר על כל דבר שלוש פעמים לילה טוב.