Amir Paz פורסם יולי 26, 2010 דיווח פורסם יולי 26, 2010 חברים! כל יוזמה בחטיבה היא מבורכת! -מפגשים בתמך/ILS -מפגשים חברתיים שונים -פעילויות שונות ברשת (מטסים וכד') -יוזמות של תחרות בפורום (תמונות וכד') חשוב לנו (הצוות) להעביר לכם שיטת עבודה מסויימת שתקל עליכם ותעזור לנו לנתב אתכם בצורה מקצועית יותר. במידה והינך מעוניין ליזום , פעל בסדר הבא: 1. (סעיף מומלץ - אך לא חובה) יש לבצע סקר פנימי עם החברים הקרובים על מנת לבדוק הענות ראשונית (ולמנוע מצב של כשלון על גבי הפורום) 2.יש לשלוח את הפרטים של היוזמה לאחד מחברי הצוות (כל חבר צוות חטיבה). - חובה. 3.חבר צוות החטיבה יעלה את היוזמה על גבי פורום צוות לקבלת הסכמה עקרונית. - חובה. 4.עם קבלת האישור העקרוני - יסייע הצוות בפירסום היוזמה וההוצאה לפועל של המהלך (פירסום, אירגון פיקוח, או כל סיוע אחר שנדרש לביצוע המשימה). 5.הקפד לשמור על קשר עם אותו חבר צוות שפנית אליו בהתחלה - הוא יהיה זה שימסור לך את ההחלטה בנוגע ליוזמה שלך *** על מנת ליזום מפגש חברתי עליך להיות בן 16 לפחות *** תודה!
Elad Zeierman פורסם יולי 26, 2010 דיווח פורסם יולי 26, 2010 -מפגשים בתמך/ILS-מפגשים חברתיים שונים בירוקרטיה מיותרת שרק תדכא יוזמות שגם ככה מעטות הסיבה מאחורי זה ברורה וזה עוד יותר מאכזב ומעורר דאגה, עדיף כבר לפתוח קבוצה בפייסבוק למפגש תמך או בפורום תפוז, יותר פשוט וקל גם ככה כולם שם וכולם שם. שאר הסעיפים בהחלט הגיוניים ולגיטימים -פעילויות שונות ברשת (מטסים וכד')-יוזמות של תחרות בפורום (תמונות וכד')
Gilad Brutman פורסם יולי 26, 2010 דיווח פורסם יולי 26, 2010 שאלה ואי הבנה.. למה הגיל המינימלי ליוזמה הוא 16 ?
Yoni פורסם יולי 26, 2010 דיווח פורסם יולי 26, 2010 -מפגשים בתמך/ILS-מפגשים חברתיים שונים בירוקרטיה מיותרת שרק תדכא יוזמות שגם ככה מעטות הסיבה מאחורי זה ברורה וזה עוד יותר מאכזב ומעורר דאגה, עדיף כבר לפתוח קבוצה בפייסבוק למפגש תמך או בפורום תפוז, יותר פשוט וקל גם ככה כולם שם וכולם שם. שאר הסעיפים בהחלט הגיוניים ולגיטימים -פעילויות שונות ברשת (מטסים וכד')-יוזמות של תחרות בפורום (תמונות וכד') משום מה נראה לי שהשרשור נפתח בעקבות חבר חטיבה שרצה לקיים מפגש נוסף בתמך / ILS. כל הסעיפים פה הם סעיפים שמדכאים את היוזמה של אותו בן אדם (כפי שאמר זיירמן) ועובדה שאחרי שירדן סלבי ועידו רהב פתחו את השרשור למפגש בתמך אף אחד לא צייץ. מדוע כדי לקבוע מפגש בתמך אני צריך לקבל אישור מחבר צוות? - מצטער, לדעתי זה טמטום. איזה החלטה יש לקבל בנוגע ליוזמה? אני מסכים לגבי קביעת מטס ברשת, אבל VATIL היא החטיבה הישראלית של VATSIM, ואם המפגש הוא לא בVATIL/VATSIM (רשת) והוא הרי גם לא בתמיכתם הרשמית (ראו דוגמת השרשור של סלבי) אין שום צורך בכאלה חוקים ובהסכמת צוות החטיבה (עם כל ההערכה שיש לי אליהם/אליכם). אני מסכים שאותו איש טס פחות ומדבר יותר (עד כמה שלא נעים להגיד את זה) אבל זאת לא סיבה למנוע ממנו לנסות ליזום מפגש שיכול להיות נחמד ונעים. יזם וירטואלי - לא זכור לי שהמפגשים בתמך ובILS הם וירטואליים. זה מה שאני חושב.
dolev_ravid פורסם יולי 26, 2010 דיווח פורסם יולי 26, 2010 יקיריי, הרשו לי להציג את דעתי בנושא. אינני נוהג לקחת חלק בדיונים בקהילה אם כי אני טייס נאמן מאוד ברשת וואטסים ובחטיבה הישראלית (בשטחה האווירי) במיוחד. ישנו גבול דק מאוד בין הנאה (שזה מה שהסימולטור בסופו של דבר אמור לספק) לבין סירבול, מחוייבות חונקת, והוצאת הכייף מהכייף. אני חושש שמדיניות זו של החטיבה תהרוס ואף תדכא יוזמות פרטיות. יתרה מכך אני חושב שעל מנת לעודד אין צורך בלחנוק כמו שיש צורך בלשחרר את החבל. והריי שכאן , עד מערך המדיניות הנ"ל לא הורגשה כלל וכלל "חניקה" מבחינת הבירוקרטיה השוררת בחטיבה. אני מבין את המניע של ההנהלה ליצור דבר שכזה. אכן דבר שכזה יצור אחידות, תיאום ציפיות ויביא לאופטימליזציה של הקהילה אך יחד עם זאת חשוב לציין כי אופטימליזציה קיימת לרוב רק בארגונים מבוססים ופחות בקהילות אשר מתבססות בדרך כזו או אחרת על פרוטוקולי רשת. יחד עם זאת את ההנאה המירבית ניתן להפיק מחופש הבחירה... החופש האישי של כל חבר חטיבה לבחור מה לארגן, איך לארגן ומתי. יצירת מסמך אשר לפיו יתנהלו דברים חברתיים מסוג זה תדכא ואף תבטל את היוזמה הפרטית הקיימת בחטיבה. דבר אשר לפי ראות עיניי (וכנראה שימים יגידו) לא יוביל לפיתוחה של הקהילה. אשמח לדעת אם במבחן התוצאה (כפונקציה של הזמן כמובן) טעיתי. אך חוששני שלאורך זמן עוד יוכח שצדקתי. לשיקולכם.
zvi rodes פורסם יולי 26, 2010 דיווח פורסם יולי 26, 2010 חברים!כל יוזמה בחטיבה היא מבורכת! -מפגשים בתמך/ILS -מפגשים חברתיים שונים -פעילויות שונות ברשת (מטסים וכד') -יוזמות של תחרות בפורום (תמונות וכד') חשוב לנו (הצוות) להעביר לכם שיטת עבודה מסויימת שתקל עליכם ותעזור לנו לנתב אתכם בצורה מקצועית יותר. במידה והינך מעוניין ליזום , פעל בסדר הבא: 1. (סעיף מומלץ - אך לא חובה) יש לבצע סקר פנימי עם החברים הקרובים על מנת לבדוק הענות ראשונית (ולמנוע מצב של כשלון על גבי הפורום) 2.יש לשלוח את הפרטים של היוזמה לאחד מחברי הצוות (כל חבר צוות חטיבה). - חובה. 3.חבר צוות החטיבה יעלה את היוזמה על גבי פורום צוות לקבלת הסכמה עקרונית. - חובה. 4.עם קבלת האישור העקרוני - יסייע הצוות בפירסום היוזמה וההוצאה לפועל של המהלך (פירסום, אירגון פיקוח, או כל סיוע אחר שנדרש לביצוע המשימה). 5.הקפד לשמור על קשר עם אותו חבר צוות שפנית אליו בהתחלה - הוא יהיה זה שימסור לך את ההחלטה בנוגע ליוזמה שלך *** על מנת ליזום מפגש חברתי עליך להיות בן 16 לפחות *** תודה! אמיר,באמת אני לא מבין בשביל מה כל הסעיפים,שנים העסק עובד כפי שעובד ,מה יועילו כל הסעיפים הנ"ל,רצוי מאוד לקבל הסבר מה הסיבות שהובילו לשינוי ,האם שיטת העבודה המוצעת היא המומלצת? לדעתי הצוות חייב להוציא נהלים בקשר לטיסות ברשת ,כגון ,לחייב פקחים לתת ימים ושעות פיקוח לפחות יומיים בשבוע ואם ניתן אף מעבר לכך,לחייב טייסים לטוס ברשת וכל מה שמעבר לכך הוא ערך מוסף.
Amir Paz פורסם יולי 27, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 27, 2010 צבי, ראשית אני חייב לציין שאת השירשור פירסמתי ללא תאום מול שאר הצוות - אבל אני כן מוביל גישה כללית של הצוות, כלומר: תאום מולנו. ככה שתרגישו חופשי לגמור אותי עכשיו :wink: הרעיון הוא פשוט, ואנחנו ממש עכשיו גם דנים על זה מאחורי הקלעים. לא מצופה שחברי TFC לדוגמא ישלחו לנו מייל או שקבוצה של 20 איש שטסים מב"ג לרומא ישלחו לנו מייל... (רצוי כך נוכל לסייע - אבל בוודאי שלא חובה). הרעיו הוא למקד ולמנוע פול גז בניוטרל. אדם המעוניין להפעיל אירוע רשמי ברשת, מן הראוי שהוא יבקש עזרה מצוות החטיבה בצורה מסודרת. ברגע שאותו אדם שולח את הרעיון שלו לצוות - אנחנו מציפים את זה בפורום צוות ומחליטים איך למנף את העניין - מאשר לתת לאותו אדם להתמודד אל מול החטיבה במסע שיכנועים על גבי אינספור של שירשורים. זה לא שיש כל שני וחמישי מפגשים והנוהל החדש הזה יגרום לאותם מארגנים להתייאש - אנחנו מדברים על פעם בכמה חודשים. יזם וירטואלי - לא זכור לי שהמפגשים בתמך ובILS הם וירטואליים. . אז אני יזכיר לך שהפירסום לאותם מפגשים נעשים בחסות VATIL ובתמיכת VATIL. פירסום הגעה, פירסום משתתפים, תמונות מהגדר של ב"ג עם רכב בטחון ברקע, ואפילו תמיכה מלאה של סקרים. אני מבטיח לך שאם חלילה יקרה משהו לליאור אורן, אמא שלו תהיה בטלפון עם מיקי ליפ ותשאל מי אירגן. זה לא אומר שאנחנו (החטיבה) לוקחים אחריות - אבל זה כן אומר שאנחנו רוצים לפחות לעשות סדר בדברים ולוודא שאם קם לו ארגון כזה - שהוא יבוצע בצורה מסודרת. אני מוכן להבין את נושא הדיכוי והורדת הרוח מהמפרשים - אבל אני לא מוכן לקבל עובדה שבגלל זה לא תבוצע בקרת איכות לדברים. כשראיתי את השירשור של אורן נפל לי האסימון שיש מקום למסד את הדברים. אם אתם חושבים שמפגשים חברתיים לא צריכים להיות בפיקוח החטיבה - עכשיו זה יורד. אבל לא לשכוח שבמקום לפקח על התהליך זה יסתיים בעוד שירשור של 7 עמודים , קצרי תקשורת בין המארגנים לבין אנשי החטיבה, ובעיקר - המון המון המון עבודה כפולה ואירועים כפולים מה שמביא לשחיקת כוח אדם מיותרת. (ראו תקרית ברוכי האחרונה בעניין מועד המפגש). רוצים לקבל במה רשמית מ VATIL לפעילות חברתית (שימוש בפורום - פירסום סקרים - פירסמום תמונות) תנו לנו לסייע. זו הגישה. תוספת קטנה אחרי שקראתי את התגובה של דולב, אם היה מתקיים מפגש חברתי כל שבוע שני, הייתי מסכים איתך. אבל כשליאור אורן כותב "מנהלים להוסיף סקר" זה מראה על הגישה לדברים - כאילו ששימוש בפורום למפגשים חברתיים זה ברור מאליו. תנו לנו לסייע - פשוט שלחו מייל ותנו לנו להציף את זה בצוות- זה הכל. מפגש חברתי מתנהל פעם בפרק זמן יחסית ארוך, זה לא שאנחנו גורמים "להאטה" של הדברים. באשר לשאר הסעיפים (פעילות ברשת) אני מבין שיש הסכמה.
Ido Rosenthal פורסם יולי 27, 2010 דיווח פורסם יולי 27, 2010 באשר לשאר הסעיפים (פעילות ברשת) אני מבין שיש הסכמה. דעתי בנושא: אני מסכים שעדיף שכל דבר כזה יעבור דרך הצוות לצורך שיתוף פעולה וסיוע מצד הצוות אבל אני לא רואה בזה חובה. אין שום חוק VATSIM שמחייב בנאדם שמארגן לדוגמא מטס לתאם את זה מול מי מהגורמים המנהלים את הרשת. אם יקומו חבורה של יוונים ויעשו מטס לנתב"ג ולא ירצו לתאם מול VATIL קודם אז מה? ינתקו אותם מהרשת? כנראה שלא. אני לא חושב שזה משהו שצריך להכפות על האנשים אלא יותר בצורה של עידוד לשיתוף פעולה עם הצוות, תסביר מה היתרונות ואל תציג את זה כחוק דרקוני שנופל מהשמיים כדי לסרס יוזמות. ובכלל הערה על תמיכת החטיבה ביוזמות - עיט עשתה בזמנה עשרות ארועים, חלקם מוצלחים יותר וחלקם היו כשלון חרוץ, למעט ארוע אחד סיוע מהחטיבה היה כמעט בלתי מורגש למרות שתמיד פעלנו (או לפחות ניסינו) תוך שיתוף פעולה. אם אתה חושב שהיום יש מצב שבו החטיבה תיקח מצידה יותר אחריות בתמיכה ביוזמות כאלה אז זה אחלה, אם המצב לא השתנה אז תקנות כאלה רק יזיקו.
יובל רוזנצוויג פורסם יולי 27, 2010 דיווח פורסם יולי 27, 2010 צבי, ראשית אני חייב לציין שאת השירשור פירסמתי ללא תאום מול שאר הצוות - אבל אני כן מוביל גישה כללית של הצוות, כלומר: תאום מולנו. ככה שתרגישו חופשי לגמור אותי עכשיו :wink: הרעיון הוא פשוט, ואנחנו ממש עכשיו גם דנים על זה מאחורי הקלעים. לא מצופה שחברי TFC לדוגמא ישלחו לנו מייל או שקבוצה של 20 איש שטסים מב"ג לרומא ישלחו לנו מייל... (רצוי כך נוכל לסייע - אבל בוודאי שלא חובה). הרעיו הוא למקד ולמנוע פול גז בניוטרל. אדם המעוניין להפעיל אירוע רשמי ברשת, מן הראוי שהוא יבקש עזרה מצוות החטיבה בצורה מסודרת. ברגע שאותו אדם שולח את הרעיון שלו לצוות - אנחנו מציפים את זה בפורום צוות ומחליטים איך למנף את העניין - מאשר לתת לאותו אדם להתמודד אל מול החטיבה במסע שיכנועים על גבי אינספור של שירשורים. זה לא שיש כל שני וחמישי מפגשים והנוהל החדש הזה יגרום לאותם מארגנים להתייאש - אנחנו מדברים על פעם בכמה חודשים. יזם וירטואלי - לא זכור לי שהמפגשים בתמך ובILS הם וירטואליים. . אז אני יזכיר לך שהפירסום לאותם מפגשים נעשים בחסות VATIL ובתמיכת VATIL. פירסום הגעה, פירסום משתתפים, תמונות מהגדר של ב"ג עם רכב בטחון ברקע, ואפילו תמיכה מלאה של סקרים. אני מבטיח לך שאם חלילה יקרה משהו לליאור אורן, אמא שלו תהיה בטלפון עם מיקי ליפ ותשאל מי אירגן. זה לא אומר שאנחנו (החטיבה) לוקחים אחריות - אבל זה כן אומר שאנחנו רוצים לפחות לעשות סדר בדברים ולוודא שאם קם לו ארגון כזה - שהוא יבוצע בצורה מסודרת. אני מוכן להבין את נושא הדיכוי והורדת הרוח מהמפרשים - אבל אני לא מוכן לקבל עובדה שבגלל זה לא תבוצע בקרת איכות לדברים. כשראיתי את השירשור של אורן נפל לי האסימון שיש מקום למסד את הדברים. אם אתם חושבים שמפגשים חברתיים לא צריכים להיות בפיקוח החטיבה - עכשיו זה יורד. אבל לא לשכוח שבמקום לפקח על התהליך זה יסתיים בעוד שירשור של 7 עמודים , קצרי תקשורת בין המארגנים לבין אנשי החטיבה, ובעיקר - המון המון המון עבודה כפולה ואירועים כפולים מה שמביא לשחיקת כוח אדם מיותרת. (ראו תקרית ברוכי האחרונה בעניין מועד המפגש). רוצים לקבל במה רשמית מ VATIL לפעילות חברתית (שימוש בפורום - פירסום סקרים - פירסמום תמונות) תנו לנו לסייע. זו הגישה. תוספת קטנה אחרי שקראתי את התגובה של דולב, אם היה מתקיים מפגש חברתי כל שבוע שני, הייתי מסכים איתך. אבל כשליאור אורן כותב "מנהלים להוסיף סקר" זה מראה על הגישה לדברים - כאילו ששימוש בפורום למפגשים חברתיים זה ברור מאליו. תנו לנו לסייע - פשוט שלחו מייל ותנו לנו להציף את זה בצוות- זה הכל. מפגש חברתי מתנהל פעם בפרק זמן יחסית ארוך, זה לא שאנחנו גורמים "להאטה" של הדברים. באשר לשאר הסעיפים (פעילות ברשת) אני מבין שיש הסכמה. c בעינה האג'נדה שלך מאחורי כל החוקים האלה טובה , ז"א המטרה שלך היא לבסוף שיהיה איזשהו גוף מסויים שיוכל לעזור לאנשים שרוצים לקיים אירועים בממילא דלים פה בחטיבה ובכך שתעזרו להם {אתם=אנשי צוות ואטיל} להניף פע יותר אירועים כן וירטואלין וכן במציאות ואני מוקיר וחושב שזאת יוזמה מבורכת ביותר ! , אך הדרך שאתה משיג אותה אינה נכונה בעיני , לקחת כאן יוזמה ברוכה והפכת אותה לסתם גוף מעצבן ומציק עם חוקים שלא יעזרו כאן ואני יצטט: "יש לבצע סקר פנימי עם החברים הקרובים על מנת לבדוק הענות ראשונית " , "עם קבלת האישור העקרוני - יסייע הצוות בפירסום היוזמה וההוצאה לפועל של המהלך (פירסום, אירגון פיקוח, או כל סיוע אחר שנדרש לביצוע המשימה)" , "הקפד לשמור על קשר עם אותו חבר צוות שפנית אליו בהתחלה - הוא יהיה זה שימסור לך את ההחלטה בנוגע ליוזמה שלך" , "*** על מנת ליזום מפגש חברתי עליך להיות בן 16 לפחות ***" , להעלות את זה בפני גוף מנהלתי הבנתי , לשמור על קשר עם אותו בן אדם שמולו העלת את זה מובן מאליו , אבל לעשות סקר ? לכחות לאישור עצמי של האירוע ? מה זה חוק ממשלתי ? זהו כולה איש שרוצה לארגן מפגש וגיבוש של חטיבה ! ועוד חייב להיות לפחות בן 16 ? זהו דיכוי , אז עצה שלי אמיר , תשנה כאן כמה סעיפים ותמחוק כמה מילים , והיוזמה ברוכה , אם תבחר להמשיך בחוקים אלו , אתה תדכא את רמת החשק לפעילויות ברוכות.
יובל רוזנצוויג פורסם יולי 27, 2010 דיווח פורסם יולי 27, 2010 צבי, ראשית אני חייב לציין שאת השירשור פירסמתי ללא תאום מול שאר הצוות - אבל אני כן מוביל גישה כללית של הצוות, כלומר: תאום מולנו. ככה שתרגישו חופשי לגמור אותי עכשיו :wink: הרעיון הוא פשוט, ואנחנו ממש עכשיו גם דנים על זה מאחורי הקלעים. לא מצופה שחברי TFC לדוגמא ישלחו לנו מייל או שקבוצה של 20 איש שטסים מב"ג לרומא ישלחו לנו מייל... (רצוי כך נוכל לסייע - אבל בוודאי שלא חובה). הרעיו הוא למקד ולמנוע פול גז בניוטרל. אדם המעוניין להפעיל אירוע רשמי ברשת, מן הראוי שהוא יבקש עזרה מצוות החטיבה בצורה מסודרת. ברגע שאותו אדם שולח את הרעיון שלו לצוות - אנחנו מציפים את זה בפורום צוות ומחליטים איך למנף את העניין - מאשר לתת לאותו אדם להתמודד אל מול החטיבה במסע שיכנועים על גבי אינספור של שירשורים. זה לא שיש כל שני וחמישי מפגשים והנוהל החדש הזה יגרום לאותם מארגנים להתייאש - אנחנו מדברים על פעם בכמה חודשים. יזם וירטואלי - לא זכור לי שהמפגשים בתמך ובILS הם וירטואליים. . אז אני יזכיר לך שהפירסום לאותם מפגשים נעשים בחסות VATIL ובתמיכת VATIL. פירסום הגעה, פירסום משתתפים, תמונות מהגדר של ב"ג עם רכב בטחון ברקע, ואפילו תמיכה מלאה של סקרים. אני מבטיח לך שאם חלילה יקרה משהו לליאור אורן, אמא שלו תהיה בטלפון עם מיקי ליפ ותשאל מי אירגן. זה לא אומר שאנחנו (החטיבה) לוקחים אחריות - אבל זה כן אומר שאנחנו רוצים לפחות לעשות סדר בדברים ולוודא שאם קם לו ארגון כזה - שהוא יבוצע בצורה מסודרת. אני מוכן להבין את נושא הדיכוי והורדת הרוח מהמפרשים - אבל אני לא מוכן לקבל עובדה שבגלל זה לא תבוצע בקרת איכות לדברים. כשראיתי את השירשור של אורן נפל לי האסימון שיש מקום למסד את הדברים. אם אתם חושבים שמפגשים חברתיים לא צריכים להיות בפיקוח החטיבה - עכשיו זה יורד. אבל לא לשכוח שבמקום לפקח על התהליך זה יסתיים בעוד שירשור של 7 עמודים , קצרי תקשורת בין המארגנים לבין אנשי החטיבה, ובעיקר - המון המון המון עבודה כפולה ואירועים כפולים מה שמביא לשחיקת כוח אדם מיותרת. (ראו תקרית ברוכי האחרונה בעניין מועד המפגש). רוצים לקבל במה רשמית מ VATIL לפעילות חברתית (שימוש בפורום - פירסום סקרים - פירסמום תמונות) תנו לנו לסייע. זו הגישה. תוספת קטנה אחרי שקראתי את התגובה של דולב, אם היה מתקיים מפגש חברתי כל שבוע שני, הייתי מסכים איתך. אבל כשליאור אורן כותב "מנהלים להוסיף סקר" זה מראה על הגישה לדברים - כאילו ששימוש בפורום למפגשים חברתיים זה ברור מאליו. תנו לנו לסייע - פשוט שלחו מייל ותנו לנו להציף את זה בצוות- זה הכל. מפגש חברתי מתנהל פעם בפרק זמן יחסית ארוך, זה לא שאנחנו גורמים "להאטה" של הדברים. באשר לשאר הסעיפים (פעילות ברשת) אני מבין שיש הסכמה. c בעיני האג'נדה שלך מאחורי כל החוקים האלה טובה , ז"א המטרה שלך היא לבסוף שיהיה איזשהו גוף מסויים שיוכל לעזור לאנשים שרוצים לקיים אירועים שממילא דלים פה בחטיבה ובכך שתעזרו להם {אתם=אנשי צוות ואטיל} להניף פה יותר אירועים כן וירטואלים וכן במציאות ואני מוקיר וחושב שזאת יוזמה מבורכת ביותר ! , אך הדרך שאתה משיג אותה אינה נכונה בעיני , לקחת כאן יוזמה ברוכה והפכת אותה לסתם גוף מעצבן ומציק עם חוקים שלא יעזרו כאן ואני יצטט: "יש לבצע סקר פנימי עם החברים הקרובים על מנת לבדוק הענות ראשונית " , "עם קבלת האישור העקרוני - יסייע הצוות בפירסום היוזמה וההוצאה לפועל של המהלך (פירסום, אירגון פיקוח, או כל סיוע אחר שנדרש לביצוע המשימה)" , "הקפד לשמור על קשר עם אותו חבר צוות שפנית אליו בהתחלה - הוא יהיה זה שימסור לך את ההחלטה בנוגע ליוזמה שלך" , "*** על מנת ליזום מפגש חברתי עליך להיות בן 16 לפחות ***" , להעלות את זה בפני גוף מנהלתי הבנתי , לשמור על קשר עם אותו בן אדם שמולו העלת את זה מובן מאליו , אבל לעשות סקר ? לכחות לאישור עצמי של האירוע ? מה זה חוק ממשלתי ? זהו בסך הכל איש שרוצה לארגן מפגש וגיבוש של החטיבה ! ועוד חייב להיות לפחות בן 16 ? זהו דיכוי , אז עצה שלי אמיר , תשנה כאן כמה סעיפים ותמחוק כמה מילים , והיוזמה ברוכה , אם תבחר להמשיך בחוקים אלו , אתה תדכא את רמת החשק לפעילויות ברוכות.
zvi rodes פורסם יולי 27, 2010 דיווח פורסם יולי 27, 2010 אמיר ידידי ,ראה מה אתה כותב בפתח "צבי, ראשית אני חייב לציין שאת השירשור פירסמתי ללא תאום מול שאר הצוות - אבל אני כן מוביל גישה כללית של הצוות, כלומר: תאום מולנו. ככה שתרגישו חופשי לגמור אותי עכשיו הרעיון הוא פשוט, ואנחנו ממש עכשיו גם דנים על זה מאחורי הקלעים. " ,עכשיו אני לא הולך לגמור אותך אבל כן הולך לשאול אותך, אתה בא עם רעיון שאולי טוב ואולי לא טוב ,שהחברים יתאמו מול הצוות על כל פעילות בחסות ואטיל,האם לא היה ראוי קודם לתאם את הרעיון בתוך הצוות קודם פרסום הרעיון? בכלל אני מציע לכם הצוות למען "בריאותכם" אל תכנסו לפינה שמימנה יהיה לכם קשה לצאת.
zvi rodes פורסם יולי 27, 2010 דיווח פורסם יולי 27, 2010 אמיר ידידי ,ראה מה אתה כותב בפתח "צבי, ראשית אני חייב לציין שאת השירשור פירסמתי ללא תאום מול שאר הצוות - אבל אני כן מוביל גישה כללית של הצוות, כלומר: תאום מולנו. ככה שתרגישו חופשי לגמור אותי עכשיו הרעיון הוא פשוט, ואנחנו ממש עכשיו גם דנים על זה מאחורי הקלעים. " ,עכשיו אני לא הולך לגמור אותך אבל כן הולך לשאול אותך, אתה בא עם רעיון שאולי טוב ואולי לא טוב ,שהחברים יתאמו מול הצוות על כל פעילות בחסות ואטיל,האם לא היה ראוי קודם לתאם את הרעיון בתוך הצוות קודם פרסום הרעיון? בכלל אני מציע לכם הצוות למען "בריאותכם" אל תכנסו לפינה שמימנה יהיה לכם קשה לצאת.
Amir Paz פורסם יולי 27, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 27, 2010 צבי ושאר חברים, ראשית בנושא התאום למען הסר ספק - החלטתי לשתף שלא בוצע תאום מוקדם על מנת שאתם תקבלו את התמונה האמיתית, כלומר - כן ביצעתי (אני) טעות. אבל אם שוב מסתכלים על הדברים - ותראה גם מה כתבתי בהודעה הקודמת שלי - אנחנו (הצוות) כן רוצים ותמיד מכוונים להיות יותר מעורבים. הסברתי גם בהודעה הקודמת שלי - אנחנו לא באים לסבך כלום, אם ההודעה שלי נראת מחייבת מידי או מורכבת מידי - אז יש מקום לעריכה, אבל בשורה התחתונה, למה צריך להפעיל מסע שיכנועים על גבי הפורום בשביל לקבל שיתוף פעולה מצד החטיבה? מה באמת - אבל באמת כל כך מסובך בלשלוח אימייל לאחד מחברי הצוות עם תקציר על היוזמה - תאריכים - משתתפים וכד' ?
Yoni פורסם יולי 27, 2010 דיווח פורסם יולי 27, 2010 צבי ושאר חברים,ראשית בנושא התאום למען הסר ספק - החלטתי לשתף שלא בוצע תאום מוקדם על מנת שאתם תקבלו את התמונה האמיתית, כלומר - כן ביצעתי (אני) טעות. אבל אם שוב מסתכלים על הדברים - ותראה גם מה כתבתי בהודעה הקודמת שלי - אנחנו (הצוות) כן רוצים ותמיד מכוונים להיות יותר מעורבים. הסברתי גם בהודעה הקודמת שלי - אנחנו לא באים לסבך כלום, אם ההודעה שלי נראת מחייבת מידי או מורכבת מידי - אז יש מקום לעריכה, אבל בשורה התחתונה, למה צריך להפעיל מסע שיכנועים על גבי הפורום בשביל לקבל שיתוף פעולה מצד החטיבה? מה באמת - אבל באמת כל כך מסובך בלשלוח אימייל לאחד מחברי הצוות עם תקציר על היוזמה - תאריכים - משתתפים וכד' ? הבעיה היא לא בלשלוח אימייל לאחד מחברי הצוות, ואתה יודע את זה. הבעיה היא שאני צריך לקבל את אישורכם כדי להיפגש בתמך עם שאר חבריי מהחטיבה.
Amir Paz פורסם יולי 27, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 27, 2010 צבי ושאר חברים,ראשית בנושא התאום למען הסר ספק - החלטתי לשתף שלא בוצע תאום מוקדם על מנת שאתם תקבלו את התמונה האמיתית, כלומר - כן ביצעתי (אני) טעות. אבל אם שוב מסתכלים על הדברים - ותראה גם מה כתבתי בהודעה הקודמת שלי - אנחנו (הצוות) כן רוצים ותמיד מכוונים להיות יותר מעורבים. הסברתי גם בהודעה הקודמת שלי - אנחנו לא באים לסבך כלום, אם ההודעה שלי נראת מחייבת מידי או מורכבת מידי - אז יש מקום לעריכה, אבל בשורה התחתונה, למה צריך להפעיל מסע שיכנועים על גבי הפורום בשביל לקבל שיתוף פעולה מצד החטיבה? מה באמת - אבל באמת כל כך מסובך בלשלוח אימייל לאחד מחברי הצוות עם תקציר על היוזמה - תאריכים - משתתפים וכד' ? הבעיה היא לא בלשלוח אימייל לאחד מחברי הצוות, ואתה יודע את זה. הבעיה היא שאני צריך לקבל את אישורכם כדי להיפגש בתמך עם שאר חבריי מהחטיבה. לא מדויק. אתה יכול להיפגש ולארגן. אתה צריך אישור בשביל: 1.לפתוח שירשור של 10 דפים בג'נרל שמדבר על תאריך 2.לפתוח סקר 3.לשים את שניהם בדביק 4.לפתוח הודעת פירסום - ולשים גם אותה בדביק. כל אלו נעשים בחסות VATIL מסכים איתי? למה שלצוות לא תהיה לפחות בקרה מינימלית על הדברים (וראה את ההסבר על התחרות הסמויה בפורום ניהול).
Yoni פורסם יולי 27, 2010 דיווח פורסם יולי 27, 2010 צבי ושאר חברים,ראשית בנושא התאום למען הסר ספק - החלטתי לשתף שלא בוצע תאום מוקדם על מנת שאתם תקבלו את התמונה האמיתית, כלומר - כן ביצעתי (אני) טעות. אבל אם שוב מסתכלים על הדברים - ותראה גם מה כתבתי בהודעה הקודמת שלי - אנחנו (הצוות) כן רוצים ותמיד מכוונים להיות יותר מעורבים. הסברתי גם בהודעה הקודמת שלי - אנחנו לא באים לסבך כלום, אם ההודעה שלי נראת מחייבת מידי או מורכבת מידי - אז יש מקום לעריכה, אבל בשורה התחתונה, למה צריך להפעיל מסע שיכנועים על גבי הפורום בשביל לקבל שיתוף פעולה מצד החטיבה? מה באמת - אבל באמת כל כך מסובך בלשלוח אימייל לאחד מחברי הצוות עם תקציר על היוזמה - תאריכים - משתתפים וכד' ? הבעיה היא לא בלשלוח אימייל לאחד מחברי הצוות, ואתה יודע את זה. הבעיה היא שאני צריך לקבל את אישורכם כדי להיפגש בתמך עם שאר חבריי מהחטיבה. לא מדויק. אתה יכול להיפגש ולארגן. אתה צריך אישור בשביל: 1.לפתוח שירשור של 10 דפים בג'נרל שמדבר על תאריך 2.לפתוח סקר 3.לשים את שניהם בדביק 4.לפתוח הודעת פירסום - ולשים גם אותה בדביק. כל אלו נעשים בחסות VATIL מסכים איתי? למה שלצוות לא תהיה לפחות בקרה מינימלית על הדברים (וראה את ההסבר על התחרות הסמויה בפורום ניהול). אם זה ככה, אז מן הסתם גם ELALVA צריכה אישור לקבל דביק למען אירוע וצריכה לשלוח אימייל לצוות (אני לוקח את אלעל סתם כדוגמא).
Amir Paz פורסם יולי 27, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 27, 2010 יוני, ההודעה שלי מדברת על אותם "יזמים" , כלומר: אותו אדם בודד שלא שייך לאירגון כלשהו ומחליט לקחת על עצמו "יוזמה". אלמוג עטר או דוד בן דוד הם נציגים של אירגון שנתמך ע"י VATIL, נתמך כלומר - מופיע כגוף רשמי במסמך כוח האדם שפורסם. כשאתה רוצה עכשיו לפרסם סקר על "מי רוצה לטוס איתי לניו יורק מחר" או "מי מעוניין לעשות מטס לאילת" (אתה כדוגמא) צריך אישור. אם אתה מייצג גוף מסויים - תפאדל. הרי בסה"כ זה נועד לבצע בקרה טובה יותר.
יובל רוזנצוויג פורסם יולי 27, 2010 דיווח פורסם יולי 27, 2010 אמיר מה שאתה אומר זה שאם אני רוצה לשאול מישהו פה בחטיבה אם מתחשק לו לצאת איתי לטיסה קצרה כאן על גבי הפורום אני צריך לעבור את כל הווג'ראס הזה ? ואתה אומר שזה לא דיכוי ?
Yoni פורסם יולי 27, 2010 דיווח פורסם יולי 27, 2010 יוני, כשאתה רוצה עכשיו לפרסם סקר על "מי רוצה לטוס איתי לניו יורק מחר" או "מי מעוניין לעשות מטס לאילת" (אתה כדוגמא) צריך אישור. אבל התנגדותי היא לא למה שכתבת בנ"ל, והתנגדותי היא גם לא לכך שצריך לשלוח אימייל לצוות החטיבה, הבעיה לכך היא שאני צריך לקבל אישור. הבעיה שלי זה שאם ארצה לתרום לחטיבה במפגש בתמך אני צריך לקבל ממך (או מכל אחד אחר בצוות) אישור, וזאת לא בעיה כלפיך אלא כלפי הכלל/עיקרון. אם היית מספק לי משהו עבור האירוע, או שהיית קורא לו "אירוע רשמי של VATIL", אבל אני לא מקבל כלום ממך וההרגשה שלי זה שאתם רוצים שליטה לגבי כל אירוע קטן שרוצים לעשות. אם אני מחר רוצה להמריא לרומא ולהציע לכמה אנשים לבוא איתי על גבי הפורום, אני לא צריך לבקש ממך אישור.
Yoni פורסם יולי 27, 2010 דיווח פורסם יולי 27, 2010 צבי ושאר חברים,ראשית בנושא התאום למען הסר ספק - החלטתי לשתף שלא בוצע תאום מוקדם על מנת שאתם תקבלו את התמונה האמיתית, כלומר - כן ביצעתי (אני) טעות. אבל אם שוב מסתכלים על הדברים - ותראה גם מה כתבתי בהודעה הקודמת שלי - אנחנו (הצוות) כן רוצים ותמיד מכוונים להיות יותר מעורבים. הסברתי גם בהודעה הקודמת שלי - אנחנו לא באים לסבך כלום, אם ההודעה שלי נראת מחייבת מידי או מורכבת מידי - אז יש מקום לעריכה, אבל בשורה התחתונה, למה צריך להפעיל מסע שיכנועים על גבי הפורום בשביל לקבל שיתוף פעולה מצד החטיבה? מה באמת - אבל באמת כל כך מסובך בלשלוח אימייל לאחד מחברי הצוות עם תקציר על היוזמה - תאריכים - משתתפים וכד' ? הבעיה היא לא בלשלוח אימייל לאחד מחברי הצוות, ואתה יודע את זה. הבעיה היא שאני צריך לקבל את אישורכם כדי להיפגש בתמך עם שאר חבריי מהחטיבה. לא מדויק. אתה יכול להיפגש ולארגן. אתה צריך אישור בשביל: 1.לפתוח שירשור של 10 דפים בג'נרל שמדבר על תאריך 2.לפתוח סקר 3.לשים את שניהם בדביק 4.לפתוח הודעת פירסום - ולשים גם אותה בדביק. כל אלו נעשים בחסות VATIL מסכים איתי? למה שלצוות לא תהיה לפחות בקרה מינימלית על הדברים (וראה את ההסבר על התחרות הסמויה בפורום ניהול). ואז מה אם יש תחרות סמויה? תחרות זה דבר בריא, ואם זהגורם למפגשים נהדרים כמו שהיו בעבר לגדול - אדרבא!
Elad Zeierman פורסם יולי 27, 2010 דיווח פורסם יולי 27, 2010 יוני, ההודעה שלי מדברת על אותם "יזמים" , כלומר: אותו אדם בודד שלא שייך לאירגון כלשהו ומחליט לקחת על עצמו "יוזמה". אלמוג עטר או דוד בן דוד הם נציגים של אירגון שנתמך ע"י VATIL, נתמך כלומר - מופיע כגוף רשמי במסמך כוח האדם שפורסם. כשאתה רוצה עכשיו לפרסם סקר על "מי רוצה לטוס איתי לניו יורק מחר" או "מי מעוניין לעשות מטס לאילת" (אתה כדוגמא) צריך אישור. אם אתה מייצג גוף מסויים - תפאדל. הרי בסה"כ זה נועד לבצע בקרה טובה יותר. גם רע מאוד אם אני ספונטנית ב 20:00 יודע שעוד שעה אני רוצה לצאת לטיסה פנימית בארופה ומועניין לבדוק אם יש חברים שרוצים להצטרף אני לא צריך לחכות שהצוות ייתכנס למועצת שבט, כדי לאשר לי לפתוח שרשיר עם תוכנית טיסה ונתונים. אם הגישה שלך היא כמו שאתה מדבר לא במובן השלילי אז זה צריך להיות ההפך במקום שמוחמד יבוא אל ההר - ההפך שההר יזיז את עצמו מהכסא יזהה את היוזמה בפורום וייבדוק אם הוא יכול לסייע ואם לא שיישב בשקט ולא יפריע למהלך כל עוד אין עבירה על חוקי הפורום או לחילופין חוקי ווטסים אם אתה משחק על זה שזה פורום VATIL ועל הבעלות "הקניינית" והרוחנית " בגלל זה מישהו צריך לבקש ממך אישור לדברים מהסוג הזה או למפגשי ILS ספונטנים או מתוכננים או סתם ללכת לבלוס משהו בבלאק או במוזס, אז אתה במו ידייך הורג את כל הפן הקהילתי החברתי המועט שיש בפורום הזה והשלב הבא זה להפעיל את מנגנון אישור השרשירים בפורום- שכל שרשור יהיה צריך אישור של הצוות או של הנהלת הפורום. דבר נוסף אישור - לדביקים וסקרים - בשביל זה יש מנהלי פורום שיחליטו אם צריך או לא , זה גם מסרס את הנהלת הפורום שכבייכול צוות החטיבה אמור לסמוך עליה שיבצע את העבודה וידע להפעיל שיקול דעת שצריכה ואמורה להיות מפורדת מהצוות. קיצר זאת פגיעה מתחת לחגורה בפן החברתי שיש בקהילה שלנו אם באמת הכוונה חיובית- כמו שאמרתי זה צריך להיות הפוך- שהצוות יזהה יוזמה בפורום ויראה אם הוא יכול לסייע או לייעץ ואם לא שיסתכל מהצד וייעזוב את זה בשקט, בנוסף אם היוזמה פסולה או עוברת את חוקי הפורום או הרשת בלחיצת כפתור אפשר לעצור אותה.
Moshe Mizrahi פורסם יולי 27, 2010 דיווח פורסם יולי 27, 2010 שניה שניה תנו לי להבין משהו - על סיפור כזה שבתוכו הזמנה לטוס אתי אתם רוצים שאני אבקש אישור? http://www.vatil.org.il/vatil/board/viewtopic.php?f=1&t=33192
Rami Arbili פורסם יולי 27, 2010 דיווח פורסם יולי 27, 2010 נסחפתם לגמרי. אני לא נכנס בכלל לארגון כנסים וכיו"ב. לא חושב שאני מכיר מספיק את כל ההיבטים המשפטיים של העניין. (חבורה מתכנסת תחת השם וואטיל, וחלילה מישהו נפגע, או עובר על החוק ושאר שמחות... למרות שוואטיל איננה ישות משפטית, אבל בכל זאת) מה שהקפיץ לי את הפיוז זה נושא הטיסה. כל עוד טייסים לא מבצעים עבירות על חוקי VATSIM, אין שום מניעה להפגש לטיסה קבוצתית. (אלא אם קיים חוק ישראלי / וואטילי לכך, ואם כן אז הוא מיותר לגמרי) אם אני, או כל אדם אחר רוצה, באופן ספונטני לעלות לטוס, מה הבעייה להשאיר הודעה באם מישהו רוצה להצטרף? ומה אם במקרה 5 אנשים יראו את זה ו"חלילה" יצטרפו? אוי ואבוי..... תהיה תנועה במרחב הישראלי... איך נצא מזה? למה להוציא את כל עניין הכיף מהתחביב הזה? אפשר הסבר מנומק בבקשה??????
Yoni פורסם יולי 27, 2010 דיווח פורסם יולי 27, 2010 שניה שניה תנו לי להבין משהו - על סיפור כזה שבתוכו הזמנה לטוס אתי אתם רוצים שאני אבקש אישור?http://www.vatil.org.il/vatil/board/viewtopic.php?f=1&t=33192 כן. ובדיוק בגלל זה התנגדותי לרעיון זה. אין מה לעשות, צריך לשים את הדפים על השולחן : האסימון הזה שאתה מדבר עליו הוא ליאור אורן (למרות שלא נעים להגיד את זה), ומכיוון שהחטיבה לא מורכבת רק מליאור אורן אז בואו נוריד את הרעיון ופשוט נגיד לכולם: טוסו יותר, דברו פחות, אתה לא חושב כך אמיר?
Moshe Mizrahi פורסם יולי 27, 2010 דיווח פורסם יולי 27, 2010 שניה שניה תנו לי להבין משהו - על סיפור כזה שבתוכו הזמנה לטוס אתי אתם רוצים שאני אבקש אישור?http://www.vatil.org.il/vatil/board/viewtopic.php?f=1&t=33192 כן. ובדיוק בגלל זה התנגדותי לרעיון זה. קשה לי להאמין יוני אז אני מחכה לתשובה רשמית... נראה כמו בדיחה גרועה ואנחנו בכלל לא מתקרבים ל-1 באפריל נראה לי פשוט שכל העניין נשלף מהמותן בלי לחשוב יותר מדי על הניסוח. מציע להמתין לנוסח מעודכן של על מה ולמה צריך לבקש רשות... זיירמן - הניסוחים שלך נעשים מרשימים מיום ליום אחי, מסכים עם כל מילה שלך הפעם :wink: