עבור לתוכן
Amir Paz

יזם ווירטואלי? - פרטים בשירשור !

Recommended Posts

פורסם

רבותי , תעצרו ותרשו לי להתערב.

כל מה שכתוב, אבל כל מה שכתוב בהודעה הראשונה , לא תקף מרגע זה, תתעלמו.

אמיר כתב שהוא פרסם על דעת עצמו, טעה, קורה, לא תולים אותו על עץ.

מרגע זה, אני מעביר את הדיון לפורום צוות.

אני כבר מודיע שחלק מהסעיפים אינם מקובלים עלי ולא יופיעו בהמשך.

ולא, אם גם לי בא לטוס ללרנקה עוד שעה אני לא מתכוון לשאול את הצוות, ואם בא לי לצרף חברים אני פשוט אשאל מי רוצה, כמובן שכל זה מתבצע בגבול הטעם הטוב,לא ממש בא לי לראות את פלוני אלמוני פותח לי כל 5 שעות שירשור על הטיסה הבאה שלו ואז כל הפורום יוצף בהודעות מעיקות כאלה.

אני , ואני מאמין שגם הצוות נשמח להמשיך ולשמוע איך אתם בתור " צוות החטיבה" הייתם רוצים לראות נוהל כזה.

אני מסכים עם אמיר שיש מקום לעשות סדר, לא מסכים עם מה שנכתב .

אז כל מי שכבר לקח חלק בהטחת הביקורת מוזמן להמשיך ולהעביר אותה עכשיו לצד החיובי ולהתחיל להעביר ביקורת בונה.

אני ,וגם הצוות ,מתחייבים לקרוא, להקשיב, ולקחת רק את הדברים החשובים.

פורסם

אם בענייני עשיית סדר ושיתוף הצוות בפעילויות פרטיות עיסקנן זה הרעיון שלי וגם כתבתי את שזה למעלה:

לגבי ארועי רשת פרטיים- הצוות יכול לסייע בזה המון ובפרט מחלקת ארועים וה PR של החטיבה בתאומי פיקוח, ב TFC שאורן גבע היה ה PR הוא ניסה לתאם בכל לג את הפיקוח בחלק גדול מהפעמים זה נשא פרי, אפשר כן לחייב לשלוח מייל בנושא לנציג בצוות, כדי שהצוות לא ייצטרך לדוג את זה מהפורום אבל בטח שלא להמתין לאישור מנהלי לנושא זה נותן ייתרונות במספר הבטים:

1. זה ייעודד את יוזם הארוע לתת התראה גדולה לארוע הפרטי- אף אחד לא מצפה מחבר צוות להתחיל לתאם פקוח בהתרעה של שעה משעת השין.

2. זה ייקל על יוזמי ארוע צעירים- שמתקשים באנגלית בטח כזאת שמצריכה תקשורת אינפורמטיבית לפעמים ברמות בהחלט לא נמוכות.

3.בראייה לטווח הארוך- באינטרקציה שתיהיה בין אותו יוזם פרטי לצוות יהיה קל לצוות לאתר את דור העתיד ברמת יוזמה כפוטנציאלים לתפקידים בחטיבה.

לגבי נושא-המפגשים- והפחד האין סופי שייפתח מבול של שרשירים: זה לצור בעיה שבפועל לא קיימת או יותר נכון להפוך עכבר לפיל גדול ושמן: יש מנהלי פורום וכמו שהם בעלי חוש ריח מניסיון לסכסוכים בין אישיים שיש פה מידי פעם יש להם גם את חוש הריח לכאלה דברים אפשר לתת להם את הקרדיט זה סוג של בייביסיטר שהצוות לא צריך לקחת על עצמו ולא ראוי שייקח.

בהצלחה

פורסם

מיקי כמו שכבר כתבתי את הצעתי השונה לדבר , מקובל לבקש ליידע את הצוות על דברים כאלה , אבל בחייאת לא צריך להכנס לכל איש שרוצה שיצטרפו אליו עוד אנשים לטיסה לקפריסין לניו יורק או לסוף העולם ימינה , התערבות של צוות צריך להיות עם כבר במשהו יותר גדול כגון ארגון קבוצתי מחוץ למחשב , שמה הצוות יכול לעזור להערים את הארוע , אנשים עם רישיון שיוכלו להעביר ציוד ,שיוכלו למצוא מקום,להדביק את זה בפורום וכדומה

פורסם
אם בענייני עשיית סדר ושיתוף הצוות בפעילויות פרטיות עיסקנן זה הרעיון שלי וגם כתבתי את שזה למעלה:

לגבי ארועי רשת פרטיים- הצוות יכול לסייע בזה המון ובפרט מחלקת ארועים וה PR של החטיבה בתאומי פיקוח, ב TFC שאורן גבע היה ה PR הוא ניסה לתאם בכל לג את הפיקוח בחלק גדול מהפעמים זה נשא פרי, אפשר כן לחייב לשלוח מייל בנושא לנציג בצוות, כדי שהצוות לא ייצטרך לדוג את זה מהפורום אבל בטח שלא להמתין לאישור מנהלי לנושא זה נותן ייתרונות במספר הבטים:

1. זה ייעודד את יוזם הארוע לתת התראה גדולה לארוע הפרטי- אף אחד לא מצפה מחבר צוות להתחיל לתאם פקוח בהתרעה של שעה משעת השין.

2. זה ייקל על יוזמי ארוע צעירים- שמתקשים באנגלית בטח כזאת שמצריכה תקשורת אינפורמטיבית לפעמים ברמות בהחלט לא נמוכות.

3.בראייה לטווח הארוך- באינטרקציה שתיהיה בין אותו יוזם פרטי לצוות יהיה קל לצוות לאתר את דור העתיד ברמת יוזמה כפוטנציאלים לתפקידים בחטיבה.

לגבי נושא-המפגשים- והפחד האין סופי שייפתח מבול של שרשירים: זה לצור בעיה שבפועל לא קיימת או יותר נכון להפוך עכבר לפיל גדול ושמן: יש מנהלי פורום וכמו שהם בעלי חוש ריח מניסיון לסכסוכים בין אישיים שיש פה מידי פעם יש להם גם את חוש הריח לכאלה דברים אפשר לתת להם את הקרדיט זה סוג של בייביסיטר שהצוות לא צריך לקחת על עצמו ולא ראוי שייקח.

בהצלחה

בדיוק, שהמייל יהיה מייל שמידע את הצוות, מכאן זו כבר אחריות הצוות או להראות איך הוא נרתם לזה, אם יוחלט בצוות שאין זמן להתעסק בזה בגלל סדר עדיפויות שונה אז לא מסרסים את היוזמה שיכולה עדיין לצאת לפועל, אפשר לידע את היוזם שבזמן X היוזמה שלו בעייתית אבל אולי בזמן Y הצוות ישמח לעזור.

פורסם

אני רק עכשו מסתכל על הנושא ואני יכול להבין למה רשמת דווקא אותי ?

"אני מבטיח לך שאם חלילה יקרה משהו לליאור אורן, אמא שלו תהיה בטלפון עם מיקי ליפ ותשאל מי אירגן"

פורסם
אני רק עכשו מסתכל על הנושא ואני יכול להבין למה רשמת דווקא אותי ?

"אני מבטיח לך שאם חלילה יקרה משהו לליאור אורן, אמא שלו תהיה בטלפון עם מיקי ליפ ותשאל מי אירגן"

אני מצטער אם נפגעת מזה - אין שום קשר אליך באופן ישיר, סיפקתי דוגמא והשם שלך הופיע.

בכל אופן - הנושא כבר לא רלוונטי כמו שאתה רואה.

פורסם
לא נפגעתי רק רציתי להבין.. אין לי בעיה שתיקח אותי כדוגמא..

ואמיר תבדוק בבקשה הודעות פרטיות...

VATIL3@VATIL.ORG.IL

ותקבל תשובה תוך 6 שעות לכל היותר.

תמנע מהודעות פרטיות בפורום - אני לא ממש עובד עם זה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...