E.Z פורסם יולי 26, 2010 דיווח פורסם יולי 26, 2010 בקורס 767 האחרון הבאתי מפות לחניכים מדובר בארגז שלם- הכמות הייתה גדולה על החבר'ה ונשארה כמות לא מבוטלת של מפות. למעוניינים המפות נמצאות אצל אביחי קור למי שמעוניין נא לפנות במסר פרטי או לאביחי או בנייד שלו. 0502432020
Izik Bakshi פורסם יולי 26, 2010 דיווח פורסם יולי 26, 2010 יוזמה מבורכת, שמור כמה ארגזים לכנס... אז חטפו את זה כמו לחמניות. ותודה על הקורס 767!
E.Z פורסם יולי 26, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 26, 2010 יוזמה מבורכת, שמור כמה ארגזים לכנס... אז חטפו את זה כמו לחמניות.ותודה על הקורס 767! יהיה יהיה אל תדאג משל"ט אלעל מייצר הרבה פסולת בחודש- חודשיים :mrgreen:
AaronDagan פורסם אוגוסט 3, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2010 יוזמה מבורכת, שמור כמה ארגזים לכנס... אז חטפו את זה כמו לחמניות.ותודה על הקורס 767! יהיה יהיה אל תדאג משל"ט אלעל מייצר הרבה פסולת בחודש- חודשיים :mrgreen: אלעד, סליחה אבל על איזו פסולת אתה מתכוון או יודע, כי כידוע לך אני קצת מקורב למשל"ט של אל על..... אשמח להתעדכן ואני בטוח שגם כל חברי החטיבה......
Idan Traub פורסם אוגוסט 3, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2010 יוזמה מבורכת, שמור כמה ארגזים לכנס... אז חטפו את זה כמו לחמניות.ותודה על הקורס 767! יהיה יהיה אל תדאג משל"ט אלעל מייצר הרבה פסולת בחודש- חודשיים :mrgreen: אלעד, סליחה אבל על איזו פסולת אתה מתכוון או יודע, כי כידוע לך אני קצת מקורב למשל"ט של אל על..... אשמח להתעדכן ואני בטוח שגם כל חברי החטיבה...... אני מאמין שהוא התכוון למפות נתיבים שכבר התאריך תפוגה שלהם עבר ועל פי חוק הם חייבים לזרוק כל חודש כמה עשרות מפות של כל העולם.
E.Z פורסם אוגוסט 3, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 3, 2010 נערך מה שטראוב אמר כל כמה חודשים נצברים שם כמות לא מבוטלת של מפות שפגו תוקף
Idan Traub פורסם אוגוסט 3, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2010 נערך מה הקשר סנגוריה ? לא סנגור ולא תובע של אף אחד . שאלת שאלה שאני יודע עליה תתשובה אז רשמתי לך אותה. פעם הבאה לא אטריח את עצמי בכלל לרשום פה. הפוסל במומו פוסל.
uvdude פורסם אוגוסט 3, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2010 נערך אהרון, לא לעניין. עידן בסה"כ התכוון לעזור ותגובה כזאת, לטעמי, היא לא במקום.